Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 12
cami33 spune:
Simo, se poate face si mai tarziu ror-ul, nici bubu nu l-a facut inca
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ariel_7000 spune:
mie mi-e groaza de ROR-ul ala si de reactiile lui...adica acum ma chinui sa-l "repar" sa-l duc la vaccinat, ca apoi sa stau cu morcovul ca o ia de la capat
ce tampenie! ma oftica astia cu obligatoriile lor!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bubu05 spune:
M-am dus sa vad cate grade sunt la mine, cica 24. Dar la mine in dormitor, unde de regula e mai rece 
Ma rog...de imbracat, ii imbrac asa:
- in casa: body-maieu, pantalonasi si bluzita subtiri si ciorapei. (Vlad are maieu si tricou sau numai tricou, depinde cat de zvapaiat e
)
- afara: body-maieu, tricou, pantalonasi trei-sferturi sua lungi, dar subtiri
- la somn: pijama, fara ciorapi
iar Stef are si body-maieu ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
simo servetele nu mai folosec de cand avea vreo 6 luni, doar in deplasare sau in caz de extrema urgenta, il spal la fiecare schimbat cu apa calduta![]()
mi-a zis pediatra ca poate ar fi mai bine sa-l trec pe pampers chilot, cica e mai comod ca el se misca mult, prea mult zice ea
, si poate ii e mai bine...ati folosit, cum e?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
cateva poze de la botez....doar atatea am primit deocamdata ca fotograful e din Ploiesti 
Si o veste mare
A luat Teo cu echipa Froggies premiul intai 
Au primit premii (carti , au nimerit-o
) si diplome si au intrat in program pentru extinderea proiectului la scara nationala cu bani din bugetul fundatiei ....ce sa mai, suntem bune (adica ea, eu si voi ca ati votat)

Va tin la curent cu evolutia lucrurilor si va multumim mult 
Despre Vladutz: se joaca cu masina si zice vuu-vuuu, da cu piciorul in minge si daca aude caine latrand zice DIDIUL sau DADAIUL (cred ca e functie de grosimea latratului
...si a revenit la sentimente mai bune in ce priveste mancarea ![]()
Va citesc dar nu stiu cand mi-oi mai intra in mana cu scrisul
Acum ma zbat sa fac rezervare la mare si nu e simplu deloc ![]()
Noapte buna 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ccris_ccris spune:
Hello, randunici si mai pe seara!
Misha, bine ai venit, sa-ti traiasca puiulicul, bravo!
Nu risca cu pozele daca nu esti sigura, lasa c-o s-avem timp sa-l vedem pe falcosul mic, cum zice Ariel!
Naty, in casa o imbrac pe Andreutza cu manecutza lunga si pantalonasi ca noaptea e mai racoare, iar afara e mai mult dezbracata in ultima vreme, stand in curte o las numai in body cu manecutza scurta si piciorusele goale sau in tricou si scutec!
Cand iesim la plimbarica, ii pun pantalonasi sau rochita si ciorapei lungi, trebuie sa ii mai cumpar hainutze de vara ca nu prea mai am.
mimonix spune:
Aaa Olgutz intreba ce facem noi astea care nu ne putem intalni pe 06 Iunie la Criss
...pai ce sa facem?
Aranjam o noua intalneala 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ccris_ccris spune:
Blankar, Abdreutza doarme fara pernita si dezvelita, ca la cat se foieste, ma tem sa nu se incurce in ele.
Ramo,
buzita lui Andru sa treaca. Si Andreutza se loveste la buzita in carucior, ca vrea sa impinga ea la el si mai cade si se loveste la buzita sau isi musca buzitele.
Frumos spectacol fac rusii la Eurovision!
Ma duc sa vad pozite de la Mimo. Noapte buna, Mimo!
nicol_conte spune:
'Na seara!
Luny mie imi plac chiloteii, chiar si la Alexia folosesc(inca, din pacate..)...N-am citit din urma, dar inteleg ca Mufa are o iritatie..eu ma lupt de 2 saptamani cu o iritatie de scutec la Antonia.Am incercat mai multe creme, incet-incet se pare ca-i trec...foarte foarte greu...Nu -mi mai placeau Pampersii si am zis sa o trec pe Happy, in prima faza a fost ok, eu foarte multumita de ei ca nu mi se mai destrama in mana, precum ceilalti, dar uite ca ne-au facut probleme..
I-am facut si eu Infanrixul si Prevenarul vineri, a fost ok, numai putina febra in prima zi.Asteptam macar o luna si apoi facem ROR-ul. Am si cantarit-o, de cand merge in picioare , a mai slabit cateva sute de grame, are acum 10,5kg.
In rest suntem bine, eu super obosita cu naveta asta,dar mai am 2 saptamani si scap.
Va pup pe toate fara exceptie
si ma bag la somnic
Noapte buna!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...