*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaser spune:
Neata!
Azi mergem la nunta...ca si saptamana trecuta!
...Tot intr-un party o tinem!
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre...Printesa a avut 2 rochite...una alba si cea de-a doua era alba cu frunze galbene...A fost foarte frumos la mot...Am mers si noi la restaurant ca tot pe mama o puneam sa pregateasca tot...De data asta a fost doar musafir.
Chef sa stau pe net am, insa cand aveam timp nu aveam net si acum ca am net am mai stat si eu cu husband ca nu am mai stat asa singuri cuc de multisor...Poate ne trezim ca Andreea cu chestii neprevazute!![]()
Eli seamana cu Eva...si eu am remarcat...cred ca Evuta e un pic mai blonduta...insa amandoua sunt cu ochi migdalati si mai deschise la ten.
Irina ma bucur mult ca ai gasit de lucru...si eu o sa incep sa caut mai serios din toamna si cred ca o sa ma angajez si la ceva fundatie sa fac munca neplatita ptr ca m-am saturat de stat acasa.
Tania dubiosii cu netul erau niste intermediari ce luau net de la RDS...Cunoscand RDS-ul nu m-a deranjat asa tare ca pica dupa fiecare fenomen meteo, dar atitudinea m-a facut sa renunt la serviciile lor...Sper sa reusesc sa aduc click net ca sa-i si falimentez! ![]()
Abia astept sa plecam in Croatia...Eli a inceput si ea sa faca pasi singura si se joaca toata ziua in nisip fara sa mai bage in gura
...Imi pare rau ca nu am reusit sa strangem mai multe cunostinte ca sa fie gasca mai mare...Anul viitor cred ca o sa mergem cu vecinii nostri...au si ei o domnisorica de 5 luni jumatate.
Aalina sper sa fie ok in invatamant...si eu imi doresc sa fiu profa, dar la salariile pe care le dau cred ca ar trebui sa mai aduc si bani de acasa
...oricum sper totusi sa imi indeplinesc si visul asta cu predatul, dar mai la senectute.
Delia si Cri mai poarta pampers cand doarme...inca nu i-am scos noaptea ca doarme peste tot...cred ca din toamna o sa incerc sa-l las liber si noaptea.
Va pup! Ma duc sa mai citesc ceva din urma!
micaalsa spune:

In sfarsit mi-am bagat si eu ochisorii pe la ghiocime
Nu va uit, Doamne fereste, doar ca nu am mai intrat ff des pe net ... din cauza statului mult in fundic, ca daca intru nu mai ies degraba
Eu am mici mici problemute, adica mi-e scurtat colul ff tare si bebica impinge cu caputul in el
Asa ca dr. mi-a sugerat odihna multa, sa trecem macar de 36 saptamani.
asa ca pe Iulia o trimit intr-o mica vacanta la bunica la Bistrita si eu stau si lenevesc. macar acum sa am un mic repaos ca dupa ... parca ma si vad ![]()
Am vazut pozele cu Eli, de la taiatul motului. Mihaser, ai 2 copilasi superbi, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. FFF bine seamana Eli cu Cristian 
Sa va arat o poza cu Teodora in burtica
E din profil luata, sper sa va dati seama ce-i acolo ![]()
Si o poza cu smecheroasa de sora-sa. Si cu o balena pe uscat ![]()
Pupici la toata lumea 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
33+ cu
Teodora
Nasterea printesei
Delia21 spune:
Miha,...deci asa....o tineti dintr-o distractie in alta
.

,...vazui pozicile si sa stii ca nu esti deloc o balena pe uscat,SINCER!Iti sta bine!!!Mai pune cateva pozici ca sa te vedem mai bine....ca sa li se faca si la restul pofta de burtica....caci mie mi-ai facut
.Iulia e o frumoasa si o rasfatat
Noi stam acasa azi si am pus cateva pozici cu printul meu cel cuceritor incepand de aci pentru cine vrea sa le vada http://good-times.webshots.com/photo/2667850060072337911sENIOg
mihaser spune:
Salutare!
Micaalsa sarcina usoara in continuare! Multumim ptr aprecieri...abia astept sa o vad pe Teo alturi de sora mai mare in poza!
Aida sarcina usoara si tie!
si 

sanatate maxima si nastere usoara! Sigur nu e gresit anul nasterii la tine? You look 10 years younger!
Delia sunt foarte frumoase pozele cu Rudy cel elegant...si Cri se imbraca saracu la 4 ace...pe el il pacalesc, dar cu tati nu prea reusesc!
Din pacate in seara asta plec...Cri tot face febra, m-a mai si intrebat foarte trist la telefon de ce nu l-am luat si pe el la Timisoara, dupa ce mi-a spus ca "sunt bolnava"
...nu vrea supozitoare...era mama disperata.
Va pup! Sa aveti grija de voi!
Stefanna spune:
LA MULTI ANI AIDA!, sa creasca bebe mare si frumos si scump si tu sa fii sanatoasa si sa ai putere pt toate.Fericire din plin pt tine si cei iubiti inimii tale
Irina71 spune:
Woow, e ziua Aidei ?
Pai, LA MULTI ANI ! 

draga noastra, sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de intreaga ta familie ! Cum se va numi bebe ?
Delia, vazut printul din Miami Beach ![]()
Noi tocmai ce am implinit un an de cand am renuntat la : pampers, biberon, carutz .... Poate pentru tine pare devreme, dar ce am mai luptat cu mentalitatile pe atunci, Andrei era la mama la tara, si vai, toata lumea isi dadea ochii peste cap "baiat mare cu pampers la fund" ...
Si sora mea are bebita de 10 luni si lumea ii zice "vezi sa nu ajungi cu Daria ca sora-ta cu Andrei , ca avea pampers si la 2 ani".
Drept care, sora-mea o pune pe Daria de pe acum la olita !! 
Miha, multa sanatate lui Cri !
Vazut si admirat Eli cea eleganta, si voi toti fericiti pe langa ea !
nshiro, chiar ne-ai uitat de tot ? Da un semn, sa stim ca esti bine ! 
Andreea, tu cand ai DPN-ul ? 
Catrinel_17 spune:
Neata! ;-)
noi suntem chiar OK, sa bat in lemn. adica mai putin eu, care asa intr-o doara am fost la oftalmolog, si s-a panicat aia ca am tensiunea mare in ochi, ca poate am ceva "vasculopathie" - banuiesc ca e bola vasculara. cica sa-mi fac EKG, sa masor tensiunea, sa imi dea aparat din ala care se poarta 24 de ore sa vada daca imi oscileaza... Bleah. Vineri am programare sa vad daca-s epava sau nu.
Oana e OK... sa va zic: ne-am intalnit in parc cu o prietena de-a ei, care e toata numai lapte si miere cand oana are ceva ce i-ar trebui si ei (o minge, o lopatzica, o gentutza, din astea...) si cand nu, o trateaza asa superior de-mi vine sa mor. i-a mai tras si doua dupa ceafa. si daca desopera ca oana are vreo jucarie interesanta, e toata o dulceatza. Na. si prietena asta a Oanei s-a intalnit cu o alta prietena, colega la gradi, si ii ziceau oanei ca ea e baby, ca nu merge la gradinitza "mare", ca nu are voie sa se joace cu ele, ca sa plece... era oana mea asa de trista...
asa ca am luat-o de acolo, i-am tot explicat...na, ma rog.
Dar oricum, ma tot gandesc... copii-copii, dar parca asa de bine se vede conturul caracterului de mai tarziu! Hm....
Ok, ma pun sa mai citesc din urma.
hau ca sar si io - unde se vad pozele noastre? ![]()
AIDA - la multi ani si multe bucurii!!!
MICAALSA, hai ca mai ai putin... Wow! 
aida_o spune:
mihaser, Stefanna, Irina, Catrinel
multam mult pentru urari, Doamne-ajuta sa fie sanatate si fericire pentru toata lumea.
da, miha, eu sunt babatie, cum arata acolosha, dar imi fac publice numai pozele care ma intineresc :P ![]()
noi am avut niste emotii cu Alexandra, saptamina trecuta am stat mai mult prin spital cu ea (perfuzii, tot tacimul), banuita de o boala nemaiauzita si foarte grava, insa pina la urma s-a dovedit a fi gingivistomatita. am crezut ca murim de stress, cu febra ei care nu mai cobora sub 39, aproape 7 zile batute pe muchie. 5 zile n-a mincat nimic (din cauza ranilor din gura si a gingiilor foarte inflamate si dureroase), si la un moment dat nici sa bea apa n-a mai vrut. sincer, am crezut ca pina aici ne-a fost... dar uite ca Dumnezeu e mare si, pina la urma, a fost pusa pe picioare si nu s-a dovedit a fi ce banuiau ei (oricum, nici nu avea toate simptomele "importante", deci asta ne mai dadea sperante).
buta mea creste, misca voios, si simt lovitorile cel mai tare in jos, undeva sub buric. incep sa cred ca bebelina nu e cu capul in jos.
atit de la mine, va pup cu drag si mai intru cind mai pot. acum e trecut de miezul noptii, dar la ore mai omenesti n-am cum intra (de la firma nici macar sa intru sa citesc nu pot, e blocat accesul catre tot forumul).
24+
Delia21 spune:
La multi ani AIDA,nastere usoara si la termen si sa te bucuri de tot ce ai !.SANATATE MAXIMA PUIUTEI TALE!Of prin ce trecurati
.Ce nume aveti pe lista pentru noua bebelina
Miha,sa nu te superi,....dar de ce nu il iei si pe el la TIMISOARA?Eu a trebuit sa plec ieri intr-un orasel la vreo 6 ore de mers cu masina de unde stam,....nu l-am luat si pe Rudy,...nu-l voi vedea pana joi.....si mi-e deja un dor de el,...si imi dau seama ca puteam sa-l iau....si ma simt ca un balaur de vinovata
si sa ma intorc la odraslaIRINA,asa ti-au zis?of.La noi e invers,prietena mea cea mai buna a carei fiica are 7 ani acum,...abia la 4 ani si jumate a renuntat total la pampersi,e romanca din constanta de la tine si locuieste la Ny,...si tot timpul imi zice ca nu cumva sa stresez copilul
micaalsa spune:
La Multi Ani!! Aida ... cu un pic de intarziere 
Prin ce-ati mai trecut si voi cu Alexandra. Doamne fereste ... Bine ca e ok acum 
Delia, mersi mersi de complimente
Poze recente nu prea mai am ... a ba da, doua ... ca nu prea are cine sa-mi faca ![]()
Asa uite-ma aici si aici
Sa stii ca si mie mi-e groaza sa o las pe Iulia atata timp departe de mine, niciodata n-am lasat-o atat. Nu stiu cum va fi. Ca e goala casa fara ea. Dar pe de alta parte sunt constienta ca cu ea aici nu ma pot odihni si mai rau imi fac mie si la bebe. Si nici asta nu vreau. Ma consolez cu gandul ca ei ii place de mama si stiu ca o sa-i fie bine acolo. In mama am fff mare incredere ... de ex. n-as putea-o lasa cu soacra-mea nici doua zile
ca intotdeauna cand am lasat-o, mi-a facut fel si fel de boroboate ... socrela, nu Iulia ![]()
mihaser, sanatate multa la Cri, sa ne dai vesti depsre el. Sa vezi ce rapid se face bine cand esti langa el 
Irina, ce ti-e si cu oamenii de la tara. Daca mai demult copiii nu aveau pampi si erau tot varza la fundic, acum o fi jale ca au ... Oricum, foarte repede s-a dezvatat Andrei de el, noi din pacare si acum avem la somnic
. La somnul de amiaza i l-am scos dar face pe ea, n-are treaba, si doarme dusa ... n-o deranja defel
Nu stiu ce sa ma fac si cum sa procedez.
Catrinel, ai mare dreptate tu cand zici ca de pe-acum se vede caracterul lor de mai tarziu ... si eu am intalnit copilasi de genul. Cred ca asa sunt si parintii ...
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
33+ cu
Teodora
Nasterea printesei