*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Stefanna spune:
Salut ghiocime.
Dianad saru-mana din sufletel pt pm.Muuuuuuuulte
pt gestul tau.
Andreea vazui fetita cuminte si bunica "invatatoare"... acum astfel de lucruri eu singura o invat pe Bianca, ca eu am fost fascinata de asa ceva toata copilaria mea.Si lasa ca poate bebe iese fara parti lungutze![]()
Delia, habar nu am daca ti-am zis ca ne-am uitat la baietelul tau de apa, si l-am admirat pe toate partile de cat curaj are.Da tu ce teme mai ai de facut, nu e gata scoala pe anu asta?
Ciufarinu, sanatate la pui si vreme buna.Pana cand stati acasa?!
Mihaser, ai poze cu sarbatorita?!mie nici nu imi vine sa cred ca a facut deja un an.Parca ieri ne-ai spus ca vei avea bebe, si apoi episodul cu varicela...ce repede mai trece timpul
Bianca pare sa se acomodeze la day care din ce in ce mai bine.Insa ca sa tolereze mai usor ideea ca sta undeva fara mine, am schimbat denumirea de daycare in scoala de copii mici.De dormit nu prea doarme pe acolo, si am intrebat-o de ce nu naneste.Si pt ca eu de cate ori am intreaba de ce o duc acolo, ii spun ca pt a invata lucruri noi, la intrebarea cu somnu, fata mea mi-a raspuns:"tu ma dai la scoala de copii mici sa invat... si eu sa dorm?!"

Asteptam si noi vremea de vara ca inca e destul de racoare si ploios pe aici.
Alinaalex, sinteti bine? e greu la noul serviciu de nu mai apuci sa ne scrii nici un cuvant?!
Irina, ma bucur ca ai gasit ceva de lucru.... poate nu va dura mult si vei gasi chiar ce vrei.
Celelalte fete pe unde mai sinteti?
Va pup de la cord.
Irina71 spune:
ciuf, daca vii la mare, nu vrei sa ne intalnim ? Ai nr. meu de mobil in contul comun. Vremea e nasoala deocamdata. 
Vazut poze minunate cu Theea de Andreea si Alex de dianad. 
Atata, ca scrisesem ditamai mesajul, cu dedicatii la fiecare, cu detalii ... si cand sa-l trimit ...eroare. 

Deci sunt plina de nervi pe chestia asta, nici nu voiam sa mai scriu, dar uite cateva randuri.
Va pup. 
dianad spune:
Stefanna, mai am. Da-mi te rog un replay la pm ca sa nu-ti dau de 2 ori acelasi lucru. Si sa-mi zici ce locuri ai vrea sa revezi ca sa stiu de unde sa-ti dau pozele.DianaD & Alexandru
Delia21 spune:
Stefana,cand am inceput scoala in 2007,...am innebunit si imi luam cate 7 si cate 9 cursuri,...si am rezistat un an,...dupa care am luat o pauza de 3 luni,...si aleg sa nu-mi iau mai mult de 4 cursuri,...dar nu imi mai iau vacante.asa ca vara asta,...am 3 cursuri care ma tin ....ocupata luni,marti,miercuri si joi,....dar sunt ok deocamdata.Ce ne mai spui de micuta ta?Multumim de complimente![]()
tania2 spune:
sal, sal, sal
Tocmai ne-am intors de la Voineasa, ne-a plouat de ne-a rupt, spre norocul meu Bi nu a racit.
Ciuf, deci esti in ro, daca esti dezamagita de traficul de aici stai sa vezi conditiile de la mare (asta asa ca o incurajare), sper sa aveti vreme frumoasa, ca de fapt asta conteaza cel mai mult, si sanatate multa multa sa scapati repede de raceli!
Irinaaaa, daaaa, cu tati seamana Bi creata! Ma distrez mereu, mi-l imaginez pe sotul meu cu bucle.....
Curios ca parul s-a incretit anul trecut, pana atunci fiind drept, drept!
Pupici, mai zi-ne de Andrei!
Stefana, ma bucur tare mult ca ti-au placut pozele, tu cand vii in Ro?
Super ca Bianca s-a acomodat cu copii, cat despre somn Bi ar fi tare maraita daca n-ar dormi la pranz.... si eu la fel!![]()
Delia, si noi am admirat innotatorul Rudy! E foarte curajos. Mi-a placut si la baschet tare mult!
Miha, pupam puii, bine ca ai pus piciorul in prag cu astia de la internet. Zi-ne cine, sunt sa le cerem despagubiri, ca nu mai stiam nmic de voi!
Andreea, super pozele cu Theea! Mi-au pacut tare mult cele cu floricelele albe!
Bine ca au trecut greturile, poate reusesti si un somnic...
Sa fie oare....
?
Dianad, noi avem un dvd, dar Bi nu este asa pasionata de desene, asa ca e mai mult... sa fie, cu pipi am trecut la olita in masina ca ne oprea mandra de mii de ori sub pretextul, fac pipi, si statea pe olita fara sa faca numarand muste sau mai stiu eu ce, in timp ce noi stateam pe langa ea!
Catrinutule, la ce gradi este Mariucu?
Parca ziceai ceva de stat la munte, sau v-ati razgandit?
Super faza cu "a chemat cutremurul"! Deci sa nu care cumva sa ma gandesc la o vacanta de o saptamana fara Bi, ca va fi prapad!
Ma uit mereu pe blog-ul vostru, imi place tare mult cum scrii!
Fetelor, la Voineasa a fost o cunostinta cu un bb de 11 luni.
Pentru prima data am cochetat cu ideea de bb2, pana acum Bi fiind singurul copil mic din grup!
I....
Ma mai gandesc!
pupiii
Stefanna spune:
Tania... hahaha, la noi cum crezi ca e fara somn.O recuperez la 5 de la gradi si pe 7 si un pic santem in pat, ca altfel se lasa cu omor.De vineri pana luni cand merge iarasi la gradi, nici nu se discuta sa nu se naneasca.Mai sint zile cand mai naneste si la gradi, dar intre o jum de ora si o ora, in timp ce acasa nu se exista naneala de pranz sub 2 ore.. uneori bate si 3( e drept mai rar acum).Aaa, si am uitat sa iti spun ca mai e o domnisoara care are exact aceleasi "picioare de domnisoara"
Catrinutza mai pune un link catre blog ca mai vreau si io... iar daca cumva este la semnatura si io-s chioara, imi cer scuze.. mai verific o data dupa ce voi da send.
Irina, mamaaaa stiu ce frustrant e cand scrii o tona si se duce de rapa.Am patit de cateva ori si imi venea sa arucn tot ce era in jurul meu.
Dianad asa voi face.Ma duc sa il vad si io pe alex, ca nu cred ca il stiu.L-am vazut doar in Cismigiu, fotografiat insa de la spate![]()
Cu pupi si zi senima pe maine
mihaser spune:
Ziua buna dragutelor!
Am reusit si eu sa pun cateva poze de la turta aici.
Sper sa reusesc sa citesc si eu ceva despre voi si sa scriu cateva randuri.
Va pup si va doresc tot binele din lume!
Delia21 spune:
Miha,vazui pozele
.Tare eleganti au fost copii,iar Eli dulce foc si mi se pare ca seamana cu Eva lui Ciuf,nu crezi?Faine de tot pozele.Asteptam detalii...cand ai timp si chef sa ne scrii.
aalina2003 spune:
Mihaser, am vazut pozele voastre de 2 ori fiindca nu ma dumirisem daca Eli a avut 2 rochite...sau una...Mie mi se pare ca fratiorii au aceeasi ochisori,nu?
Delia, Ana mai poarta scutec noaptea. Nu stiu sigur daca mai face ceva, uneori imi pare ca da,uneori ca nu. A renuntat de buna voie la laptele de seara (i-am spus ca de asta se trezeste cu pampi plini-plini de pipi dimineata), dar a ramas cel de pe la 5-6 si apoi cel de la 8 (total 450ml maX), asa ca eu cred ca mai face macar un pipi acolo. Exista si nopti cand se scoala si cere pipi,dar foarte rar. Candva, vara asta, o sa incerc fara scutec noaptea, deocamdata nu ma vad in stare...
Stefanna, mey..pai ana doarme acasa 1 ora-max 1 ora si jumatate...de cand a dormit o data pe zi doar asa a fost,nu stiu cum e sa doarma 3 ore...
Tania, nu te gandi prea mult...daca tot ti-a trecut prin cap,profita de moment...!
Catrinel,voi nu mai povestiti nimic?
alinaalex,dar cu voi ce mai e?
Irina, tine-te tare la noul job..deocamdata. Daca apare ceva mai bun,nimic nu te impiedica sa pleci.Asta o zic si pentru mine...azi ma duc sa vad ce posturi sunt libere in invatamant, desi nu e cea mai feircita solutie pentru mine.Pe 15 iulie este concurs de titularizare.