*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Multumim tuturor de urari! Nu v-m uitat deloc, insa din 6 mai nu mai am internet...Aia isi bateau joc si am renuntat...sper sa reusesc sa gasesc o solutie.
Acum am venit la socrii ptr ca maine mergem la o nunta...iar saptamana viitoare la alta nunta in Timisoara...Pe cei mici ii lasam cu mama...ca sunt tare obositoare drumurile.

Irina Eli a ales din tavita pixul, cheile de la masina si parfumul...O sa pun poze saptamana aviatoare!

Poli am decis sa mergem in Croatia in concediu http://www.villa-anastazija.hr/
Nu cred ca o sa fie la fel de frumos ca pe insule, insa am vrut sa mai schimbam.

Va pup! Andreea sper ca ai primit sms-ul meu...chiar m-am plictisit fara net, dar cu nesimtirea asta nu prea ma pot obisnui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catri,am vazut pozele cu strumfii tai cei dulcei foc

Miha,tare ma bucur ca dadusi un semn de viataastept pozele de la tara cu printisorii
Irina,mersi muuult scumpa.Bafta cu carul in tot ce faci!
o liniste pe aici.....de spreiat zau.nu-i nimic,inseamna ca a venit vremea buna si ne-am harnicit cu toatele
CIUF,...cum era cantecul acela/TE ASTEPT SA VII....
noi fugim azi in cateva ore la o petrecere de puiuti de aici in vecini si va fi desmat mare.....invitati cam toti copii de toate varstele.....din cartier,....se anunta cam 30 de copii sub 6 ani,...deci va fi interesant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La multi ani, ghiocei!Baiatul meu a avut un week-end de activitati in compania tatalui: sambata au fost in parcul Bazilescu la dinozauri de unde s-au intors cu un dinozaur si cu un ou de dinozaur din care, dupa 24 de ore de stat in apa a iesit un pui de dinozaur. Apoi au fost in Carrefour ca tot era reducere la jucarii si au completat colectia de Lego-uri.Ieri o parte din angajatii firmei la care lucreaza sotul au mers in Heresti, o comuna saraca dinspre Oltenita, sa duca pachete cu hainute, jucarii, carti, noi sau aduse de angajati. Au fost si baietii mei si asa copilul meu a vazut ca pe lumea asta exista si copii saraci. Ca o paranteza s-a lasat si cu putin scandal: de ce primarul localitatii ii indruma pe cei cu pachetele doar la casele de romani, de ce la rromi se da mai putin, lasa ca duminica viitoare n-o sa va votam pe voi, etc. Sotul si colegii au ramas masca: nu s-au gandit ca ziua de 1 iunie si cateva daruri pentru copii ar putea avea implicatii politice. Nici macar nu stiau din ce partid e primarul.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
un 1 iunie cat mai distractiv pentru prichindei.
Noi in we am fost in Brasov la botezul fetitei prietenei mele cele mai bune din Anglia. Am avut parte de o vreme foarte urata. Catre Brasov ne-a nins/plouat, sambata a plouat. Receptia s-a facut la un local foarte frumos in Sacele, la periferia Brasovului, pe o terasa cu vedere catre un rau si padure. Insa din cauza ploii peisajul nu a mai fost atat de frumos ca atunci cand ar fi fost soare si barcute pe rau.
La fiecare masa erau incalzitoare din tavan care nu prea si-au facut treaba la temperatura care a ajuns pe seara, si anume 5 grade C.
Duminica dimineata am urcat repede pe Tampa si am plecat catre Sinaia sa vizitam Pelisorul.
Copiii ii am raciti, muci, tuse. Nu febra. Doamne ajuta! Maine Luca ar trebui sa plece in excursie la Sibiu si asteptam sa vedem ce ne va spune medicul in urma vizitei ce o vom face astazi. Eu sper ca va putea merge.
Pe 4 dim. plecam la mare, la Eforie nord. Nici nu vreau sa verific vremea ca ma apuca pandaliile.
Va las ca ma duc la sala. Mi-am facut abonament la o sala din cartier.
Mai revin eu cu impresii.
Uitai sa adaug ca ma innebuneste traficul asta asa dezordonat. Ma gandesc cate accidente or avea loc in fiecare zi???

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna,

SA NE TRAIASCA PUII, SA FIE SANATOSI, SA CREASCA MARI SI FRUMOSI SI SA FACA POZNE...REZONABILE!

Imi vine sa plang ca iar...s-a facut luni si, vorba Theei, "iar avem treaba!"Si sunt atat de obosita!!!! Ieri am fost la botezul puiutului nostru cel mic si, evident, ne-am agitat in jurul copilei fara astampar, fericita ca este la petrecere, ca toata lumea o admira si ca poate sa alerge in voie. Ce mai conta ca era imbracata ca o printesa si ca promisese ca va avea grija de rochita pe care o mai imbracase doar la botezul ei (cand era cat o manecuta) si pe care ar trebui sa o pastram curata. Acum este plina de maro, negru si...verde, ca doar s-a dat pe un "dedelus cu iarba!".
Una peste alta, a fost frumos,ea este copil si, vorba mamei, imi seamana leit la pozne, asa ca degeaba ma supar.
Sarbatoritul a fost foarte suparat in biserica, vara-sa a fost la fel de suparata pe preotul care "l-a bagat in apa adanca si el nu stia sa inoate!"
Vineri am fost la eco, bb avea 5 cm si 46 de grame si l-am putut admira in toata splendoarea lui.Are tot ce ii trebuie, dupa parerea mea de "expert" ar avea si ceva lungut dar dr. nu a vrut sa-l faca pe tati sa spere prea tare. Azi am 12 saptamani si 1 zi si parca mi-au mai trecut si greturile. Alea permanente ca mai apar sporadic cate unele groaznice.
Am pus poze proaspete in contul comun.

Diana, nu reusesc sa-ti trmit PM. Sper sa pot asa http://www.urlaub-anbieter.com/huettenvermietung.htm#Urlaub-Belegungsplan
Asta este vila unde vom pleca in ultima saptamana din iulie si unde sper sa ma odihnesc!
In ceea ce priveste vesnica nemultumire a puturosilor care se inghesuie la "ajutoare" si nu primesc, no comment. Dar...bine ca au ajuns darurile doar la romani. Mi-e din ce in ce mai sila.
Alex cu ce a ramas din aceasta experienta?

Ciuf, ce mai conteaza vremea cand respiri aer de munte...romanesc?Sper sa nu va "captusiti" si cu febra!
Deci...VII IN BUCURESTI?

Mihaser, si eu as vrea sa ajungem in Croatia dar ma ingrozeste drumul lung. De Timisoara este aproape, ce va pasa? Va sa zica aveti parte de ceva rasfat la bunicii care va mai degreveaza de treburi
Astept poze de la motul Elianei, fetita care stie ce vrea de la viata!

Stefanna, mi se face rau numai cand ma gandesc ce poti face tu in masina cu Bianca, in spate, in mers!
Eu pot sta in spate numai pe distante lungi sau doar daca am privirea in fata si sunt nemiscata. Si in fata mi-e rau daca citesc, scriu un sms sau cotrobai dupa ceva in geanta. Iar daca stau in spate si doar ma uit la pitica si la ceea ce face in stanga mea ori imi fac de lucru cu ea e dezastru!
Si noi avem nevoie de cate o rochita/zi, cu exceptia uneia cu care ar sta imbracata non stop, roz, cu volane si...foarte groasa :)

Tania, vad ca si voi sunteti plimbareti nevoie-mare si bine faceti. pt. urari.
Ati inscris-o pe Bia la gradi sau inca nu te induri?

Irina si eu am niste promisiuni in ceea ce te priveste dar mai spre iarna. Nu-ti spun nimik pana nu am certitudine. Andrei e bine?

Catrinuta il lasi pe bietul pui cu kk la fundulet si tu stai pe DC? Baieteii nu sunt asa de sensibili pesemne si nu se irita

ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Andreea, multumesc pentru link . Cat despre ce a retinut Alex nu prea stiu caci a plecat imediat la bunici si-l recuperez joi. Avem loc la gradinita, deci de la toamna il voi avea in fiecare zi acasa si voi avea ce scrie aici.Ciuf, nu esti singura americanca speriata de traficul nostru. Cumnata unei colege e in Ro de o saptamana venita tot din USA. Si a descoperit nu numai viata de sofer, ci si pe cea de mamica dotata cu carucior . Asa a vazut ca soferii nu-i dau prioritate la traversare, ca trotuarele sunt ocupate de masini, ca nimeni n-o ajuta sa urce carutul in autobuz, etc. Nu intelegea de ce noi suntem altfel, mai ales ca nu avem criza de la ei.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

'neata
imi beau cafeaua mea decaf si va citesc.
Toata noaptea am petrecut-o sa-l supraveghez pe Luca ca mi-a facut febra. Asa ca adio excursie. Am sunat de dim. la dna educatoare sa ii spun ca Luca nu va veni si sa nu il astepte.
Vad ca si Eva tuseste si imi vine sa ma iau cu mainile de par. Azi se arata o vreme inchisa. Nici nu stiu ce putem face in casa.
Vreau sa ma duc sa imi clatesc ochii la perdele, prin oras.
Ieri a fost o expozitie de flori in centru cu ocazia zilei de 1 iunie, tot ieri in parcul Romanescu a cantat Cleopatra Stratan. Asa ... si de la acea expozitie am cumparat doua flori pentru matusile mele. Una este iasomie, sa si-o puna in curtea frumoasa ce o are, iar cealalta este Floarea pasiunii. Foarte frumoasa.
Dar iasomia ne-a imbatat cu mirosul.
Andreea, sa va traiasca micul crestin. Nu stiu daca ajung in Buc. Te tin la curent.
Ieri am aflat si noi ca voi fi matusica unui baietel. Tare mult m-am mai bucurat!!! Deh. Imi plac baieteii.
Dianad, pai imi inchipui ce socata se simte acea persoana venita din USA. Mai ales dupa o pauza de ceva ani, eu nu am mai fost in Ro de 5 ani, si te tot astepti sa se mai schimbe ceva. Si unele chiar s-au schimbat in bine, dar pur si simplu sunt niste aspecte care te surprind. In Craiova observ ca daca nu pui piciorul jos pe trecerea de pietoni n-ai avea nici o sansa ca cineva sa te lase sa traversezi. Sper sa imi fac curaj sa conduc si eu masina zilele astea.
Cand sunt in taxi tot tresar si continui sa ma mir de indolenta la volan.
Hai ca fug ca prichindeii astia se cearta pe crosele de golf.
O zi faina!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mai, mai...dar ce-i cu golurile astea la capitolul poze...ori io nu stiu unde sa caut, ori le-ati ascuns de mine...
Am reusit sa vad poze doar cu Bia de Tania, o cretomana si juma numai buna de motat, cateva poze mai vechi cu Rudy si ...cam atat...
Bei, da-ti-mi si mie link-ul unde va gasesc...

Andreea...las' sa se "imunizeze" fundu' lui la rahaturi...
Diana...inca traim in Romania...aici totul e polititc...si daca nu e, las' ca-l facem noi sa fie...de ce un lucru atat de firesc si bun sa fie salutat la noi si incurajat?!
Ciuf...te invit la Bucuresti...in mod sigur ti-ai schimba opinia despre trafic... se poate si mai rau...
Delia, 30 de copii sub 6 ani la un loc...chiar trebuie vazut, chiar daca seamana a grupa de gradinita de stat...sigur va fi memorabil...enjoy...
fug s aiau atomul electric de la gradi...pup gaska cata mai e prin zona si nu-i prin concedii...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,cum a reactionat Luca al tau cand v-a vazut?Distractie placuta in continuare si sanatate lui Lucut!

Catrinutza,spre marea mea uimire cu atata lume si copilime acolo....nu a fost nici un fel de incident neplacut,ba mai mult au sarit cu totii in piscina....si sa te ti.Dar nu s-au lovit,nu s-au impins,toti au fost fericiti si zambitori.da,...sa mentionez ca nu au venit toti invitatii,dar tot au fost peste 30 de copii cu varste intre 2 ani si 15.Si eu am vazut cateva din pozele voastre recente cu atomica pe tricicleta si Rares in carucior.
Ciuf,cumparai si eu o bicicleta,...si ma gandesc la tine scumpa cand imi fac exercitiul de jumate de ora prin cartier.Si am fost si perseverenta de mai bine de o saptamana zilnic,...si sunt curioasa cat o sa ma tina.Pe Rudy l-am dus ieri din proprie initiativa la o evaluare la un logoped....si am ramas surprinsa de cate stie.A durat 4 ore si jumatate,cu 2-3 pauze de maxim 5 minute....Si suntem tare multiiti de el.In tot acest timp eu am fost acolo in camera respectiva,...doar ca a trebuit sa fiu cumintica si sa nu intervin.Rudy inca are cateva probleme de pronuntie ,a lui L si S,...s-ul se aude la unele cuvinte dar nu la astele,...Nu ma mai lungesc,...ca e musai sa trec la teme.

Mergi la inceput