*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)
Raspunsuri - Pagina 6
tania2 spune:
salutare, salutare
Multi ani traiasca, ...cine sa traiasca...Andreea, La multi ani, Andreea, evident, cu scuzele de rigoare!
Si noi umblam mult, Bia este super sacaitoare la drum, incercam sa plecam pe ora de somn si asa reusim 2 ore de liniste si goana nebuna, apoi incepe dansul, si, in final se lasa si uc ceva vomitaturi.
Asata e, e mare lucru sa ai cu cine sa-ti lasi copilul. Sa va povestesc:
Intr-o zi eu si una bucata de sot hotaram sa plecam la munte noi si numai noi, Bi sa ramana cu soacra. bagaje pe furis, plecam din casa ca hotii, pas pas sa nu ne surprinda "stapana", in masina si dusi...
Toate bune si frumoase, desi cam stingheri, pana pe la ora 8, cand primim un tel cum ca la Buc a fost cutremur.
Sun acasa, si sun si sun si nu reusesc sa prin legatura.
Si iar sun si se face 12 noaptea si tot nu dau de ele. Reusim sa trimitem pe cineva acasa la noi. in final totul era bine, Bi a vazut cum se miscau florile "uite buni, la noi in casa bate vantu", dar noi.... eram cu nervii intinsi mai mult decat maxim.
Atunci am hotarat sa nu mai plecam niciodata fara ea!
Dimineata ne-am urcat in masina si am fugit acasa unde am gasit pe Bi kk-cioasa de la nu stiu ce corn cu gem cumparat de buni.
Catrinutule, frumosi copilasi ai, poate reusesti cu tratamentul de la Govora ceva, noi am mers de cateva ori la Slanic unde am intalnit multi copilasi cu pr asemanatoare. Este chiar fain acolo, copii au cu ce sa-si ocupe timpul. Cred ca am pus ceva poze.
Stefana, si biei ii este frica de insecte, desi, pe "fuici" pune mana, mustele sunt un adevarat pericol pentru ea, musai sa "pece acasa la ea", iar surprinzator a pus mana pe broasca, ih, am ramas masca, eu n-as incerca pentru nimic in lume!
Aoleu, ce e cu Grecia in iulie, ca m-am trezit cu un bilet pe la jumatatea lui iulie!
Am pus o suta de poze, sper sa revin dar trimit mesajul ca sigur il pierd!
dianad spune:
La noi pana sa implineasca 3 ani Alex dormea dupa maxim 30 de minute de mers cu masina. Acum s-a marit si a inceput cu: eu nu pot sa dorm in masina. Probleme cu el la drum avem cand ii cade masinuta din mana si nu putem opri sa i-o dam sau seara, tarziu, cand ne intoarcem spre casa , e intuneric in masina, se trezeste dintr-o data si spune ca-i este frica.Deja avem un ritual ca inainte de iesirea de pe centura Ploiestului sa oprim masina ca sa ma mut in spate. Cu pipi n-au fost intamplari nefericite iar treaba cealalta n-a facut-o niciodata la drum. Se gandea sotul sa-i ia un DVD, insa prefer sa se uite pe geam decat in ecranul ala. Mie, pana sa raman insarcinata mi-a fost mereu rau de masina. Mi-era de ajuns un drum din Crangasi pana la Piata Romana ca sa dau la boboci. Acum am foarte rar probleme, poate si din cauza faptului ca stau in fata si sunt atenta la trafic, poate din cauza faptului ca sotul pune rar frana, el ia piciorul din timp de pe pedala de acceleratie si atunci nu am schimbari bruste de viteza care sa ma dea peste cap. Acum cativa ani nu credeam ca voi face intr-o zi 700km fara sa am probleme.DianaD & Alexandru
dianad spune:
Andreea, bine ca nu purtam rochite care au diverse proprietati sau parul lung care poate fi pieptanat in tz feluri. Da-ne si noua, te rugam, linkul pensiunii. Daca este langa Viena pe care o avem in plan la vizitare in timpul zilei, ar putea fi o varianta foarte buna.DianaD & Alexandru
dianad spune:
tania2, bine ai revenit. Ce coincidenta sa plecati fara Bia tocmai in ziua cu cutremurul. Dupa o asa intamplare, nu cred ca vreuna dintre noi ar mai pleca fara copil in vacanta.DianaD & Alexandru
Stefanna spune:
salut fetele... eu de cand o am pe bianca nici nu mi-am mai pus problema de a mai sta in fata.Cand sintem singure, e ok, asta e sta acolo, dar in rest, nici nu are importanta pe ce distante ne deplasam ca eu tot langa fata mea sa asez.Cat despre drumuri lungi, e un deliciu sa mergi cu Bianca.Imediat dupa ce a facut 3 ani, am mers la Montreal la niste verisori, si drumul a fost de vreo 7 ore, cu numai o oprire.Ea doarme vreo 2 ore,iar restul timpului il petrecem citind povesti,modeland plastelina, comentat peisajele si jucat de-a culorile( ce este rosu in masina?; ce este verde pe drum/..etc).Trebuie sa fie insa foarte comod imbracta si curelele dela scaun sa nu fie prea stranse.
Anamaria multumesc de poze.Mie nu mi se pare ca ai burta mare, da , de , tu stii mai bine.Iar opera de arta a lui fii-ta e grozava... mai catelul ala totusi nu-i din plus?!
Andreea si noi vrem sa purtam rochie de printesa in fiecare zi... problema e ca vrea ca in fiecare zi sa fie alta, ceea ce fireste nu se intampla.Nu mai vrea pantaloni ca nu-i baiat, nu mai vrea verde ca nu-i copac... si tot asa in fiecare zi cate un nou motiv.
Tania am admirat-o pe Bia ta.E tare frumusica, iar peisajele de acasa asa un dor mi-au rascolit
Eiii, poate incet incet se mai invioreaza atmosfera si pe la noi.
Va pup de la cord
Irina71 spune:
Tania, ce par ondulat are Bia ! Cu cine seamana ? Sa nu zici cu tati. O sa te coci in Grecia in iulie. Bine, si in Romanica te-ai coace, dar in Grecia ... te rascoci.
Andreea, Vladimir nu are bona ? Sau ... bona e mama ta ? Nu prea am inteles.
Suna minunat unde vreti voi sa mergeti. Si ... atat de ieftin ! Chiar ca aveti nevoie de odihna, cel putin tu si Alina.
Delia, felicitarriiiiiii ! pentru nota mare la examene.
Poli, ce fain ca mergeti deja la plaja ! Noi voiam sa mergem in week-endul asta, dar am auzit ca se strica vremea de maine, deja bate vantul .... Niste poze noi cu Nick ?
catrinutza, mey, chiar ca e dolofan Rares ! Si pare asa un copil blajin ! Atomica noastra s-a facut tare frumoasa.
Miha, ne-ai uitat de tot ?
alinaalex, pe unde esti ?
Eu m-am angajat operator calcul la Spitalul Judetean. Stiu, e sub pregatirea mea de economist, dar nu am gasit altceva, si cum nu mai puteam sta cu 5 milioane somaj .... asta e. Partea proasta e ca sunt la sectia Oncologie, si nu-mi place deloc. Eu credeam ca nu o sa vad deloc bolnavii, ei pt mine or sa fie doar niste nume pe niste fise pe care o sa le introduc eu in calculator, dar nu e asa. Ii vad. Stau la usa, cate 20-30 pe zi, e nebunie. Plang, striga, sunt nervosi. E super-deprimant. Si nu am timp nici sa ma duc la WC, care WC este la mama naibii, si ai toate sansele sa faci pe tine pana ajungi acolo ... ... la birourile finaciar si contabilitate ... adica la "elita". Si intri acolo si e un WC fara colac, si tragi apa tinand de o sfoara de plastic ....
Asta e, strang din dinti si rabd ... cat oi putea. Salariul e de 9 milioane. Si programul incepe la 7 dimineata. Daca vreodata mi se va oferi ceva mai bun, plec sarind intr-un picior de bucurie. Dar, pana atunci ....
Va pup.
dianad spune:
Irina, ma bucur tare mult ca ai reusit sa te angajezi. In cateva luni se mai duce criza si-ti gasesti ceva mai bun. E probabil greu sa lucrezi cu oameni grav bolnavi carora sistemul nostru sanitar de 2 parale nu le da mari sanse. Stefanna, as fi stat si eu in spate, dar n-o fac constant din 2 motive: rau de masina si dezechilibrez masina daca si eu si sotul stam pe stanga. Asa cu mine in fata se conduce mai usor, mi-a zis soferul. Voi de cat timp sunteti in Canada?DianaD & Alexandru
Stefanna spune:
Dianad, imi cer scuze daca cumva postul meu anterior a sunat a repros pt mamicile ce nu stau in spate cu copii.Nu am avut o asemenea intentie.Stau in spate e drept, dar sint altele pe care le fac alte mamici si eu nu. Noi sintem in canada din mai 2004... da io acasa tot la Romanica, cea mult blamata, ma simt.
Am avut o zi mai aiuristica azi, si am asa o durere de cap.
Catrinutza, ti-am zis oare ca m-am delectat cu puii tai.Iar raresu imi aduce aminte perfect de gogoasa mea, care era identica in dimesiuni.Da io asa m-am bucurat de dolofaneala ei la maxim.Acu e domnisorica si nu mai are nici urma de sunculite... drept e ca nu o compar cu Thea de ex, dar nici nu o consider grasa( oare gresesc?!)
Va pupez, si sa dati din condeie mai mult( Catrinel parca ne zisesi ca revii)
dianad spune:
Stefanna, nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru ca nu ai de ce , nu a sunat nimic ca un repros. Noi aici nu facem decat sa ne impartasim una alteia experientele pe care le avem in legatura cu copiii. Ps-eu am 85 de kg, sotul 130, iti dai seama ca daca stam amandoi pe partea soferului se rastoarna masina .DianaD & Alexandru
catrinutza spune:
Neata mamicilor...
Multam de aprecieri...
Mariuca a fost clar incantata de excursie, au ajuns pe la 10 seara acasa...singura mea nemultumire a fost faptul ca soferii au ratacit drumul si nu au mai ajuns la Poaiana Narciselor, ci undeva dupa Rasnov incolo...dar daca ea a fost ok, asta conteaza...
Stefanna, ea oricum e o fire independenta, asa ca tinuta langa mine sau nu, in mod sigur va "evada" cand mi-o fi lumea mai draga...Chestia cu piesa lipsa am experimentat-o cu hazbantu' de sarbatorile de iarna cand am prins o cumnata si o soacra ca sa stea cu puradeii si noi sa ne plimbam prin parc ca doi porumbei...dupa juma de ora eram acasa..si de frig da' si de "ca lipseste ceva"...nu mai strigam in stanga si in dreapa Mariuca-n si-n jos...
Cat despre sunculite, ce sa zic?! pediatra ne-a avertizat vis-a-vis de efectele negative pe termen scurt si lung...poate sa aiba probleme respiratorii si din cauza greutatii, plus ca se creeaza o predispozitie pentru problemele nutritionale pt mai tarziu, plus bolile aferente...
Cat despre stat in spate, acum locul e mai stramt ...dar prefer sa stau in fata din cauza raului de masina si, in plus, asa maria nu mai bazaie ca vrea la mine in brate...acum stau in spate doar daca ii dau san lui Raresutu...in rest am locul de onoare...
Cat despre citit sau uitat pe carti, jocuri nici nu incape vorba, as voma instantaneu...
Irina, imi pare tare rau sa aud de chestia cu somajul si noul loc de munca...o sa vina si zile bune....
Si da, Raresutu e tare bland...zici ca-i neam de ardelean...numa' cand vine vorba de foame sa te tii
Tania...nasol moment sa plecati singurei...paranoica cum sant as zice ca fata voastra a "chemat" cutremurul ca sa va aduca acasa, hotilor "care este"....
Maria si-a cam pierdut curajul pe care il avea cand era mai mica vis-a-vis de tot ce misca...desi in continuare are o curiozitate, unori care ma sperie (de ex, vroia sa vada intr-una soricelul mort din tomberon..iac)
Cat despre salina, avem in plan sa dam cate o raita si pe acolo psns om ajunge iar la govora...
Andreea...pupam samburelul, sa cresca mare si voinic (sesizezi ce vreau sa zic, da???!!)
Cat despre insecte si Mariuci e cam "terorizata"...sa n-o "mute" si s-o "moara" pe ea...degeaba ii zic ca biata gargarita s-ar putea sa fie mai speriata decat ea,ca-i mica tare...vorbe-n vant...
Acum ca Goguta a adormit singurel pe burta cu kk foarte mirositor in scutec, ma duc sa dau iama prin pozle voastre...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."