*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

sper ca nu ne-ati dat disparuti, suntem bine, ok, doar cu timpul stam rau de tot...
de zile-ntregi incerc sa scriu si eu un mesaj mic acolo, dar n-apuc de cele mai multe ori nici sa deschid calculatorulsi la cat sunt de obosita, ma bucur daca prind macar o juma de ora la orizontala pana il aduc pe Marc acasa de la gradi.
La noul servici e ok, doar ca e f. mult de lucru (sunt la urgente acum), imi plac si colegii, m-am acomodat repede si cred ca voi ramane acolo pana la urma, numai sa vrea si ei (ei vor, dar inca nu au aflat noutatile, a se vedea la semnatura , sa vedem daca vor mai vrea )
Duminica am fost de serviciu toata ziua, asa ca pana joi sunt libera, lucru de care am profitat din plin, Marc s-a bucurat si el de zile libere, azi de ex. am fost in B. Felix, la strand, apoi am mers la cules de cirese, luni am fost la tzara, maine vedem unde mergem.
Revenind la noutati, vezi semnatura, am aflat si eu abia la 9 s, nici nu banuiam, ca CM mi-a fost intotdeauna neregulat, si de data asta am pus totul pe seama stress-ului, ca am schimbat serviciul, care-i mult mai solicitant, caci imi luasem gandul deja de la bb2. Simptome n-am, la fel ca si la sarcina cu Marc, in afara de oboseala accentuata, lene, chestii de genul asta si o maare pofta de mancare Saptamana trecuta am fost la eco, bb era in grafic, 9/10 sapt. totul okay. Sper sa fie bine pana la capat. DPN ar fi 30 dec. dupa calculele mele, 4 ian. dupa calculele dr. Inca nu m-am obisnuit cu ideea, parca prea m-a luat prin surprindere , parca mi-e si frica sa ma bucur. Azi fac 11 s.In afara de sot si o prietena, inca nu stie nimeni, am zis ca nu spun la nimeni pana dupa 12 sapt., nici macar la servici. M-am ingrasat 3 kg, ceea ce nu e mare scofala, dar pe mine se vad, avand in vedere "gabaritul"
Cam astea ar fi noutatile despre noi, va pun imediat si niste poze proaspete, facute azi.
V-am pupat

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 11+
pozele noastre

Mergi la inceput

tot eu...
am promis poze;
incepand de aici - azi la strand, in Felix si de la cirese;

si cateva poze de la serbarea de miercurea trecuta de la gradinita (Marc a fost lupul din padure), incepand de aici

pozele noastre

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI DRAGA AIDA, CU MULTA SANATATE SI IMPLINIRI, O SARCINA CAT MAI USOARA PANA LA CAPAT!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

ALINUTZA... felicitari, si faca Doamne_Doamne ca bebe sa creasca acolo in casuta lui temporara si sa fie sanatos.Pupici.
Sotul meu vrea bebe, eu nu vreau sa aud.Mai pe la sfarsitul iernii, am crezut ca sint gravi... wow, ce crize ingrozitoare facea pana am vazut testul negativ.Nu vroiam deloc sa am bebe, dar nici nu imi venea sa spun nimic, ca imi era frica sa nu cumva sa se nasca cu defecte si sa ma acuz ca din cauza mea( stiu ca suna a superstitie insa asa a fost).Cand am vazut ca e negativ am sarit in sus de bucurie, si de atunci sint ffffffffffffffff precauta.
Fug ca plange gaza.Sper sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Sa nu uit.
Aida, multi ani fericiti si plini de iubire pentru cei din jurul tau! Bb sa se nasca sanatos si mancacios. La multi ani!
Alina, asta da surpriza! Sa afli la 9 saptamani. Grozav. Sa fie intr-un ceas bun.
Mica, mai ai un pic si golesti sacutul. Arati tare bine cu burtica. In rest, neschimbata.
Stefana, hai mai, ca Dzeu le aranjeaza tare bine lucrurile. Te-ai fi descurcat si cu al doilea bb daca era sa se intample. Auzi dar ce faci ca sa fii fffffffff precauta ?
Catrinel, mor cand aud de asa copii. E o competitie atat de acerba, se analizeaza, se jignesc ... eu evit astfel de copii. Nu imi place cum sunt educati ... so sa se joace cat mai putin cu ai mei. Iar Onitchka sufera tare mult cand se vede marginalizata. Vin copiii astia cu niste texte de te doare capul DEJA .
Ieri Luca a avut graduarea de gradinita, s-a lasat cu serbare, unde a avut si el de spus vreo 3 poezii. Nu s-a impotmolit deloc, dar el era cel mai mic de acolo. Majoritatea aveau 6 ani jumate, ba chiar 7. Sotul s-a intalnit cu un fost coleg de fac. care zicea ca fata lui de 7 ani a facut a doua oara grupa pregatitoare.
Am fost 5 zile si la mare, la Eforie Nord. Copiii au fost tare incantati. Pentru ei a fost vacanta de vis. Toate lucrurile ce le erau interzise in America ... aici au fost acceptate. Drept urmare eu m-am ingrasat, mai am o mica speranta ca acel cantar nu merge cum trebuie . Azi ma duc la sala .
Hai ca va pup si ne mai auzim.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Alina, felicitari Doamne ajuta sa fie bine. Sa ai o sarcina usoara si fara fir de probleme.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si33+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Asta da, surpriza!!!

Alina, sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si cat mai placuta! Vezi daca (n-)ai fost cuminte?! Vazut poze cu Marc mare de tot!Si dragut, of course.

Micaalsa, arati super cu burtica, nicidecum ca o balena esuata. Uitasem ,pozele cu Iulia pazindu-si noul prieten sunt DEMENTIALE!

Catrinel, nu numai ca se vede caracterul viitorilor adulti la fiecare dintre copii, ci si cel al parintilor acestora. Si eu evit apropierea de astfel de copii (si, implicit, de astfel de parinti!). Eu chiar tin sa le dau copiilor mei o anume educatie si discutiile unor parinti de genul "ii las sa-si descopere singuri personalitatea" ori "nu le impun nimic copiilor mei, ii las sa traiasca fara reguli!" imi repugna.

Ciuf, sa-nteleg ca sunteti toti 4 in Ro acum? Cat mai stati?

Stefanna, sa vezi ce bine va fi cand va avea si Bianca ta o surioara sau un fratior?! Revii tu la sentimente mai bune

Irina, maimuta mea a renuntat la pampers, insa noaptea ii pun in continuare, atat vreme cat dimineata cantareste 1 kg. Inseamna ca nu este pregatita pt. renuntarea la pisu de noapte si nu o voi chinui trezind-o sa o pun pe olita. Stai linistita, gura lumii multe spune!

Am fost azi la control si eco si...99,9 % e FETITAAAAAAAAAAAAAA!!! Sanatoasa si zvarluga precum sora-sa, cu greu i s-a putut face o poza. Adica mi-a ascultat Cineva rugile fierbinti. Placenta este insa jos inserata (placenta praevia) si ma rog sa-si schimbe pozitia ca sa nu recurg la cezariana. Tocmai ma apucasem sa merg pe bicicleta 30 de min/seara si acum mi s-a interzis categoric orice efort. Asta e, sunt ascultatoare.
DPN-ul este 11-12 decembrie. Sper sa nasc la fel de usor ca si prima data ca sa pot...face cozonaci de Craciun. Ar fi primul an fara si nu se cade

Mihaser, ce printesa dulce aveti voi?! Si Cristi este atat de serios (in poze macar). Eli seamana un pic cu Eva si mult de tot cu Cristi mic. Sau mi se pare mie?

Nu mai stiu cum se pune burtica la semnatura??? Pls, cine ma ajuta?

Fug la pitica sa repetam rolul pt. serbare si sa facem serbet si sirop de zmeura.Zuza mica este mama vitrega a Cenusaresei la serbarea de vara. Asa se intampla cand ajungi ultima la gradinita in fiecare zi

ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006) si 14+

Mergi la inceput

Ciuf, Andreea, voua v-a trimis sotul meu mesaj in "particuler"?!Ieri fu ziua lui si avuram niste prieteni la noi, care aveau si ei un motiv de sarbatoare... bebe2 decoperit ieri la purtator.Si dupa plecarea lor sotul meu imi numara anii pana la 40 ca sa imi explice ca nu mai am TIMP!!!!!!!!!!!!!!! Pana una alta nu m-a convins.
Andreea placenta praevia nu se diagnosticheaza numa la 14 sapt.DUpa 24 sau chiar mai mult, se poate pune acest diagnostic.Deocamdata e jos inserata si prin cresterea uterului e fff posibil sa urce si ea.Asa ca nu te stressa inca.Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper ca-i fetita.Is asa de fericita de parca ar fi a mea( pt ca eu daca ar fi sa mai am unu, cu aceeasi ardoare mi-as dori fetita.... dupa cum se vede eu am stol de pasarele si nu numai una, asa ca majoritatea oamenilor).
Catrinel, asa ma enerveaza si pe mine ceea ce pove tu.Si ma deranjeaza asa de mult in parc cand o vad pe Bianca cu cata constiinciozitate asculta de altii.Acasa are initiativa si face ff multe lucruri, insa cand da de copii ce zic altii e sfant, si daca cumva aia decid sa nu se mai joace cu ea sufera asa de mult.Da-ti idei cum sa ii schimb aceasta latura a ei.
Va pupi dulce fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Andreea, nici nu te vedeam mami de baiat ... la fel cum nu ma vad pe mine. ma bucur ca sunteti bine, si placenta poate sa se ridice, inca e prea devreme ca sa se spuna ca e praevia.

Ca sa ai graviduta la semnatura, te duci la Profil personal si acolo in dreptul saptamanilor ... sau unde vrei tu sa fie, pui , asa in paranteze (deci gravi in paranteze patrate )

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si33+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Andreea, vrem si noi reteta ta de serbet cand ai timp.Saru-mana... si aia de cozonaci, ca ne-ai facut pofta

Mergi la inceput