*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Reusii sa vad pozele Andreei. Stefanna, multam mult.
Andreea, e dulce rau mica ta. Mor cand o vad cu coditele alea. I-as pupa obrajorii. varsta asta e asa de frumoasa, fetitele sunt asa de dulcele, pe masura ce cresc se fac si mai inalte si nu mai sunt obrajorii asa bucalati.
ma bucur ca ii place rochita. Am tot vrut sa te intreb cum ii vine si am uitat .
Miha, sa iti traiasca printesa si sa fie un copil fericit care sa primeasca multa dragoste din partea familiei.
Delia, am vazut pozele cu micutul basketbalist. Se apropie ceva . Pune-l sa faca sport ca nu stii de unde sare iepurasul.
Cum e fara mamukul tau? cand mai vine acum?
Irina, ce medicament e ala E? Il iei fara prescriptie? ca mie imi cade parul groaznic. Am zis ca nu ma mai vopsesc dar nu pot trece de perioada aia cand se vad urat radacinele pe langa restul parului colorat. Si uite-ma iar vopsita.
Tu vii in Craiova in iunie?
Noe, voi ce mai faceti? Nu ne mai spui nimic?
hai ca va las ca trebuie sa ma duc la ortodontist sa imi ajusteze aparatul si sa imi schimb culorile la ele.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Mai am 3 saptamani si 2 zile pana iau vacanta ! Abia astept sa am zi de zi copilul acasa si sa nu-mi mai bat capul cu adolescentii rebeli din liceul meu .Trebuie sa-mi fac si eu analizele privind hormonii tiroidieni pentru ca-s mereu obosita chiar daca dorm 7-8 ore pe noapte. De fapt trebuie sa-mi fac toate analizele ca de cand am nascut nu am mai dat decat pe la stomatolog, oftalmolog si o data la ginecolog sa-mi vada cezariana.Am fost la mare week-endul trecut. In Costinesti ne-am plimbat cu hidrobicicletele si i-am admirat pe cei care faceau baie in mare : tineri dar si o mamica plus baietelul de 4 ani din dotare. Am fi facut si noi plaja daca tati nu ar fi schimbat programul cu 30 de minute inainte de plecare (seara spusese zona Horezu, insa dimineata a aflat ca acolo ploua, dar la mare e vreme frumoasa) si as fi avut timp sa caut costumele de baie. DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

La multi ani, Eliana!Ciuf, spor la impachetat. Iti dai seama ca la intoarcere vei avea de muncit la umplut golul lasat in dulapuri de drumul in Ro? Andreea, daca tu zici ca esti grasa.... eu tac ca la cele 83 de kg ale mele is cu gabaritul rau de tot depasit. La asa greutate mi-e teama de bebe2 din mai multe motive, mai ales de natura medicala.Delia, bafta! Ai vrea gemeni?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

LA MULTI ANI ELIANA, sa cresti mare si sanatoasa si vesela.Va dorim sa aveti o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, ELIANA !!
SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA !!
Miha, sa ne spui ce si-a ales de pe tava ?? Si ... pozeeeee !!

ciuf, drum bun in Ro ! Nu stiu daca trec in iunie prin Craiova, adica nu e planificat, dar nu se stie niciodata .... iti dau un semn daca o fi ! Si eu as vrea sa ne vedem !

Andreea, mey ... ce faci vineri ? Ai angajat o firma pt party ?

dianad, ce bine de tine ca iei vacanta ! Sa stii ca totusi, w-e trecut a fost cam rece apa marii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Dianad,tu predai la liceu cumva?Relativ la intrebarea ta,nu m-ar deranja deloc gemenii,mi-as face doar ceva griji daca as putea duce sarcina...si m-as proteja poate....mai mult de cat ar fi cazul,...Orice,...si tripleti,numai sa fie sanatoasi,...asta e singura mea cerinta de la dumnezeu,sincer.Indrazneam sa cer o fetita,...acum nu mai cer asa,...ci da-mi doamne copil sanatos ....si atat,nu mai fac nici un fel de mofturi sau pretentii.

CIUF,mi-e un dor nebun de mama,...ea plange de fiecare data cand vorbesc cu ea.....si o sun zilnic,deci nu e usor deloc.Vreau sa mai zic ceva,...nu vreau sa sune a lauda dar...este,...am GPA 4.0.....si incep acum si chimia din august,...asa ca....poate ar trebui sa printez gpesul asta acum,...caci dupa chimie,...sincer nu stiu ce sanse am sa ramana asa.Distractie maxima in Romania!!!Si va asteptam sa reveniti cu totii acasa in state sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

buna, fete dragi

in primul rind va multumesc mult pentru urarile facute Alexandrei, de ziua ei. nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ani, ne cresc copiii si noi imbatrinim :)

in al doilea rind imi cer scuze, din nou, pentru cit de rar scriu. cum de la birou nu mai pot intra (si, mai nou, nici macar emailul personal nu mi-l mai pot lua, se monitorizeaza pina si asta...), ramine sa scriu emailuri si sa citesc pe forum cind sunt acasa, iar cind sunt acasa... pic de oboseala, sau Alexandra e calare pe mine.

ne-am apucat sa izolam fonic camera in care o vom muta pe Alexandra (vorba vine "ne-am apucat", ca de fapt numai tati munceste cu spor la asta), deci inca un lucru care ne tine ocupati serile si weekendurile.

burta creste, si deja am inceput sa experimentez discomfortul pe care, cu Alexandra, l-am experimentat abia prin luna a 8-a (acum sunt in luna a 5-a) - cum maninc putin, deci stomacul sa zicem capata dimensiuni, cum abia mai pot respira. simt ca-mi sunt plaminii atit de inghesuiti inauntru, incit abia mai au loc sa se umple cu aer. daca acum sunt asa, mi-e groaza sa ma gindesc cum o fi mai incolo. numai daca stau intinsa pe partea stinga mi-e mai bine, dar asta nu am cum face cit sunt la birou. si obosesc foarte, foarte repede, nu mai zic...

Alexandra este deja o surioara iubitoare, imi da pupici pe burta cind merge la culcare, si vorbeste cu surioara ei. sa vedem cum s-o purta cind trecem la realitate, si va trebui sa imparta jucariile, dar mai ales atentia noastra cu ea :)

azi am dus-o la doctor, ca a facut conjunctivita (de citeva zile am vazut ca se tot freaca la ochi), si va trebui sa-i dau cu eritromicina unguent la ambii ochi, de 2-3 ori pe zi. veselie mare, nu va zic, ca abia o conving sa stea "la uns". sta la un ochi, si la al doilea fuge. banuiesc ca nu-i place pt ca vede putin tulbure in minutul de dupa administrarea unguentului.

stiu ca sunt restanta la emailuri, va rog sa ma iertati, dar promit ca raspund imediat ce apuc sa am ceva mai mult timp de respiro.

va pup cu drag

21w3d
Bebe 2

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Delia, am ore de chimie de la clasa a 7-a pana la clasa a 12-a. Daca ai nevoie de ajutor la toamna, ma gasesti aici. Si da, ai mare dreptate cand spui ca un copil sanatos e cea mai importanta ruga pe care o putem face catre Dumnezeu.Aida, de ce izolati fonic camera Alexandrei?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI, ELIANA MARIA! SA AI O VIATA FRUMOASA SI LIPSITA DE GRIJI! Si sa fii sanatoasa ca de restul se ocupa familia ta !

Delia, Euthyrox-ul este recomandat doar persoanelor care sufera de probleme endocrine si doar endocrinologul ti-l poate recomanda. Sa nu care cumva sa te apuci sa iei asa ceva !!!

Dianad, nu stiu cum faci fata acestei noi generatii de adolescenti. Pe mine ma sperie ceea ce se intampla in scoli si licee (mai ales in Bucuresti), motiv pentru care nu as mai lucra in invatamant. Sau nu acum ori...undeva la tara. Ma infior numai la amintirea orelor de practica din facultate (facute la un foarte prestigios liceu, unde elevii se plimbau in ora, sfidau profesorul, stateau cu castile pe urechi in ora etc) unde vedeam zilnic cum sunt umiliti profesorii de catre pusti de bani gata carora nimeni nu le putea spune nimic, din motive bine cunoscute.
Unde mergeti in vacanta de vara pana la urma? Luati in calcul si zona Maramuresului.

Ciuf,pune si tu poze cu Eva,pls!!!!!!!!Si...RASPUNDE-MI SI MIE LA AMARATELE DE INTREBARI! pt. aprecieri.

Irina, da apelez la firma de catering Andreea SRL Ca s-a apucat tati sa invite oameni la noi sambata. Eu nu-mi doream decat sa dorm toata ziua,nicidecum sa gatesc iar pt....30 de persoane (cel putin!) comasate intr-o curte de 220 m. Si daca tot avem atatia prieteni si unii au si copii, doar n-o sta Thea singura, asa ca vin si niste pici.
Partea buna este ca avem foarte multi prieteni. Adevarati, sinceri si foarte, foarte vechi!

Aida, burtica! Inca astept poze (cu burtica!) ca vestile despre voi (inclusiv ultima)ma bucura de fiecare data!S-o stapaniti sanatosi! Si noi trebuie sa schimbam una din masini cu una mai mare. Proasta perioada, mai ales ca trebuie sa vindem una din ele.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Eliana , multi anisori si sanatate, Tcelen ,sa fi fericita alaturi de familie .

Mergi la inceput