*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Da Andreea, tare greu cu adolescentii de azi si mai grav e ca si invatatoarele se plang de atitudinea elevilor lor. Ma ia cu fiori reci pe sira spinarii cand ma gandesc ce-o sa ma astepte cu ei. In liceul meu nu e chiar asa cum a fost in liceul care te-a ingrozit pe tine. Am unul-doi elevi care uita sa-si scoata castile, insa cand ii vad imediat renunta la ele. Ce fac in timpul orei depinde si de profesorul pe care il au in fata. Nu e de ajuns sa fie bun pe disciplina pe care o preda, trebuie sa stie si cum sa se impuna in fata elevilor. Elevii speculeaza orice moment de slabiciune sau oboseala al profesorului. Stiu de faze de genul dat gandac in cutiuta de cadou profesoarei-pe asta o am filmata- de altele de genul furat bomboana de pe catedra cand profa scria pe tabla.Una patita chiar de mine acum 2 saptamani intr-o zi in care am aflat o veste tare proasta despre o mamica de pe forum: mi-au luat cheile uitate in pauza pe catedra si nimeni nu a stiut, nimeni nu a vazut nimic. Am schimbat vreo 5 incuietori din cauza asta, dar si sistemul de notare: notele la chimie vor incepe de la 1. Si asta o sa-i doara ca sunt la profil uman. De ce au luat cheile? Pentru ca printre ele erau 2 importante pentru ei: una de la dulapul din cancelarie in care-mi tin dosarul cu punctele obtinute de ei in urma activitatii in clasa si cealalta de la anexa in care trei profesori ne tinem laptopurile de serviciu.Concediul se pare ca o sa-l facem in Austria. Cautam deja pe internet o pensiune in apropierea Vienei. Eu as mai vrea o saptamana la mare cu Alex, cu sora-mea si fetita ei Thea, caci sotii nostri nu au rabdare sa stea ziua mai mult de 3 ore in acelasi loc.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Dianad,mersi mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

dianad,
camera Alexandrei (cea in care sta acum) va deveni in curind camera lui bebe 2, pt ca nu imparte peretii cu nicio baie si e mult mai silentioasa, insa camera in care planuim s-o mutam pe Alexandra imparte un perete cu o baie, si daca faci un dus... se aude destul de tare in camera aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA!!!SA AVETI PARTE DE SANATATE SI NOROC!!

LA MULTI ANI ELIANA!!!SI TIE ITI DORESC MULTA SANATATE SI MULTE MULTE BUCURII!!!

LA MULTI ANI TCELEN!!!SPER CA SUNTETI BINE!!VA PUP!!

LA MULTI ANI ANDREEA (pt maine)!!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME,SA AI O SARCINA CAT MAI USOARA SI SA TE BUCURI DE TOATA FAMILIA!!! [/ red]

Delia felicitari lui Rudy!!E un pestisor de nota 20!!!!F bine ca l-ai dat la inot!!si eu as fi vrut pe Nick dar pana acum nu exista grupe pt copii asa mici.Oricum avem marea la nas cum se zice... Mult succes si tie pt bb2 !!sa dea DD sa te fericeasca cat mai repede!!!!

Ciufulet drum bun si sper sa ne auzim cu bine!!!aveti grija de voi!!!

Aida refacere rapida Alexandrei!!Sarcina usoara!!!

[red] Miha cand veniti in Grecia?Da-mi un nr grecesc sa te sun sa povestim macar...

Pe 29 mai venim si noi Romania.De-abia asteptam!!Si mai ales ai mei!!!Vom fi la Brasov 10 zile.In rest,am demisionat de la un job,acum alerg pt diverse acte,traduceri si alte alea si tot asa o tinem.In rest la noi a venit vara...deja am mers la plaja dar nu am intrat in mare pt ca inca nu s-a incalzit,dar suntem pe drumul cel bun.Nick are tot arsenalul galetuse,carucior pt plaja,lopatele,greble....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Auchhh acusi vazui ce roseatza am facut mesajul.Sorry!!

Va doresc tuturor numai bine si va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La multi ani, Andreea! Iti doresc in primul rand sanatate tie si celor dragi tie, apoi noroc si cele bune sa fie aproape de tine, iar cele rele departe, departe. DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Cu intarzierea si scuzele de rigoare

Eliana
Andreea

Nici eu n-am mai intrat de multisor pe aici, noroc ca nu se scrie ff mult si reusesc sa recuperez Acum, ca a venit vara, suntem tot pe-afara. Eu fac fata destul de greu la caldura asta dar ata ete, n-am ce face, n-o pot tine in casa pe Iulia. Asa ca ne plimbacim si poposim in orice loc umbros si racoros gasim
Ciuf, bafta la calatorit cu doua fete cucuiete, sper sa faci fata . Referitor la golit casa, de ce nu apelezi la firma de transport si scapi de caratul bagajelor. Cei care le aduc cu vaporul sunt chiar ieftini, atat doar ca dureaza cam multisor.
Aida, deja ai si tu 21 sapt ... ce mai trece timpul. Eu ma tot gandesc la mine ca-s in sapt. 32 si inca-s socata, nu-mi vine sa cred ca mai e asa putin.
Stefanna, uite aici o poza cu mine graviduta, e o poza mai recenta. Zici ca stau sa nasc, asa burtoi am avut in ultima luna cu Iulia.
Doctorul mi-a zis ca e marisoara Teodora mea, are 1725 gr la 30 sapt ... era greutatea corespunzatoare la 33 sapt.
Nu mai retin daca v-am aratat poze cu pictorita mea si cu opera ei de arta . Si cu iepurasul totonasul ... ca a mea inca tot spune "t" in loc de "c" ... nu stiu cand o sa se corecteze
Daca vi le-am mai aratat odata, iertati-ma, ca am memoria varza
Pup ghiocimea

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si30+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

LA MULTI ANI ANDREEA! iti dorim stii tu, de toate, dar mai ales sa te vezi sanatoasa cu 2 minuni in brate.Te imbratisa cu draaaaaag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA GEORGIANA !
SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA, ALATURI DE INTREAGA TA FAMILIE !
TOT CE-TI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA, DRAGA MEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Eliana, la multi ani pentru tine,sa fii sanatoasa si norocoasa!sa cresti mare si frumoasa!

Andreea, la multi ani frumosi, sanatate din plin si un an plin de bucurii si impliniri!Se zice ca nu-s doua sarcini la fel chiar si ale aceleiasi mamici..important e sa se termine cu bine.

Stefanna, si eu ma mir de alti copilasi cum stau/mangaie animale mari sau mici...Ana fuge de rupe pamantul cand vede fie si un catel in lesa..dar culmea e ca ii este frica de muste. I-am explicat de zeci de ori ca nu-i poate face nimic,o tot tine una si buna ca o inteapa..Cateodata iesim in afara orasului,la un restaurant intr-un sat (da, e chiar restaurant si ala e chiar un sat prapadit tare,dar acolo si-au ales oamenii sa-si faca hotelul-de 4 stele-cu restaurant,desigur)si au acolo oamenii un teren cu iesire la Dunare unde pasc cateva caprite,cativa iezi,un tap..pe care ii stie de 2 ani,care sunt legati..si nu vrea de fel sa-i hraneasca sau sa-i mangaie.Si da,si ea vrea orice animal daca o intrebi..dar noi avem deja un caine,batran,ce-i drept pe care /si care o ignora complet.

mai era ceva...dar.."mai vin io la blogu'asta"

Mergi la inceput