*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Uitasem. Andreea, eu iau Euthirox 100, o jumatate de pastiluta pe zi, dimineata pe stomacul gol.
Pe vremuri, adica acum vreo 7 ani, inainte de a ma marita, umblam pe la Parhon cu probleme cu tiroida si d-na Marinescu mi-a dat sa iau doza asta. Si am luat-o pana am ramas gravi. Pe urma m-am oprit, caci eu oricum am luat Utrogestan pana in luna a noua, deci am zis ca destul cu atatia hormoni bagati in mine.
Si acum, de vreo 2 luni imi tot cadea parul, tenul era vai si-amar, asa ca am zis ca o fi de la tiroida si am reinceput cu Euthiroxul. De data asta, fara prescriptie. Ma simt bine si parca nu-mi mai cade parul asa de rau, nu stiu, poate o fi fost de la primavara efectele astea .... acu, daca am dat banii, pe el, o sa-l iau in continuare !

Ah, si Delia, ce grozav e Rudy, cum arunca el mingea la cos ! Si ce voce are ... cum vorbeste el in engleza .... dar in romaneste nu zice nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Micaalsa,ce putin mai ai tu pana iti vezi a 2-a printesa.Trece timpul asta fara mila,......

IRINA,mersiAsa e,...ma perpelesc toata sa nu gresesc in cresterea lui rudy,...sa nu il invat lucruri care nu-i vor folosi,....iar cu limba,.....mai nou i vorbesc eu mai mult in engleza,..ca sa nu mai fim asa de ramasi in urma fata de colegii de grupa de la gradi.S-ar putea sa-mi fac mai multe probleme decat e cazul,...sunt genul,ma cunosc,...dar prefer asa decat vreo delasatoare.El prefera engleza,...dar mai spune si in romana cate un cuvintel,....chiar cate o propozitie pe ici pe colo...Va invata si romana,...caci la noi tot timpul se perinda prin casa persoane care vorbesc romana,iar engleza putin sau deloc,cum e cazul mamei mele.Ce ne mai zici de Andrei,...hai nu te scumpi la vorba
Aida,pe unde mai esti si ce iti mai face burtica?
ANDREEAG,...offf doamne ce nu as da sa ma simt cat de rau ,...asa ca tine,..si daca se poate si mai rau....din aceleasi motive,..sincer.Deci bucura-te ca stii motivul cel pretios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salutare...
pana sa ajung la ghioceii nostri,pe care-i gasii tocmai la pagina 3, m-am saturat cate capitole de ghiocei de 2009 am vazut.
Parca ciuf ne invita sa curga cerneala.. se pare insa ca noi suferim de o stare de hipercoagulabilitate si in ciuda dorintei de a scrie, nu curge dom'le cerneala din condeie
Am admirat-o pe Iulia, da sincer as fi vrut sa zaresc si vreo burtica.. insa sta bine ascunsa bag eu seama.Pupacim printzesa blonda.
Andreea , da tu mama chiar urcasi in caleasca trasa de caluti.... viteaza esti.Nu ai varsat si mancarea dinainte de a sti ca esti graditutza?! Fata ta e o scumpa dupa cum se stie.Cat despre gradinita Biancai, ii place, dar urla ca nu vrea acolo, pt ca in colectivitate exista reguli care nu sint acasa si pe maria sa o deranjeaza disciplina Oricum o duc pt ca trebuie sa o duc.A mers 3 zile si deja se simt progrese.Nu e ea copilul cu stea in frunte, insa de ex ea stia in engleza cuv multicele, insa nu era capabila sa le puna in propozitii.Acum face propozitii simple, e drept, dar le face.Asa ca ma inarmez cu rabdare la ripostele ei zilnice, si mergem inainte.
Delia, wooow, mama mama ce viteaz ai tu acolo.Bianca e un specimen de asta super fricos.Ca ma uitam si la poza Iuliei cum sta cu cutzu langa ea.Bianca ar urla de s-ar face vanata.Cica sa ii cumpar si ei un catel, si imi zice da sa tie "asa de mic", asta insemnand cat degetul ei mic.....
V-am pupat.VA doresc o saptamana frumoasa si timp de cate 2 vorbe pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

salutare
cum pot sa vad pozele Andreei? Ca dadui click pe album si cica "page not found"?
Eu sunt pe ultima suta de m cu pregatirile de mers acasa. Nu-mi vine sa cred ca deja am umplut trei valize si mai ca nu imi ajunge a patra la cate lucruri am de bagat in ea. Sotul s-a crucit cati "mergatori" iau dupa mine. Cica ma mut de tot in Ro?
Am sortat lucrurile copiilor de cand erau ei mici si le duc acasa ca cumnatu-meu o sa aiba un copil in octombrie, o prietena care s-a mutat in Anglia face botezul fetitei ei in Brasov si tot ce am de la Eva ii pasez ei.
Nu va spun cat timp mi-a luat sa triez toate lucrurile.
Apoi cadouri multe ca nu am mai fost in tara de 4 ani jumate.
Am emotii cu Mamzel pe avion. V-am zis ca o sa mai calatoresc cu inca o fetita care are 6 ani. Asa ca ma inarmez cu multa rabdare sa fac fata la doua personalitati puternice.
Alte noutati nu mai am. Semestrul asat il terminai cu bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ciuf ca sa vezi pozele Andreei tre sa te duci pe adresa e-mail a mamicilor de ghiocei.
Spor la impachetat.Cat vei sta acasa?

Mergi la inceput

Stefanna, sa stii ca am spor ... daca m-ar lasa astia sa trec cu niste extra bags as fi super fericita . Mai golesc din casa, zau.
Hai ca ma duc sa verific e-mail-ul, sa vad daca reusesc.
Pun si eu poze facute ieri de cand am urcat incline-ul. Am azi o febra de nedescris: brate, spate, picioare, fund, you name it . Cica am ars vreo 700 de calorii cu urcusul. Peisajul este superb pe tot parcursul urcusului, cat si la coborare, care este ca o racire usoara. Se vede orasul de la o altitudine de vreo 2600 m nemaipomenit.
Pe sot l-am lasat sa bicicleasca cu Eva si inca un prieten.
Va tzuc

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Aoleu, Stefanna, ce naclaita sunt . Nu am reusit sa vad pozele. Dau click pe linkul cu adresa de e-mail si ma duce acolo unde trebuie sa scriu mesajul. Cum fac?

Mergi la inceput

Uitai sa pun linkul cu pozele de la urcus : http://outdoors.webshots.com/album/572187156sQsjia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

gasca!

Incerc sa ma mobilizez sa trimit niste cuvintele spre voi, desi mi-e o lene si o lehamite de a face orice; asa ca ca voi pleca spre casa imediat si ma mai presc doar la piata (am devenit dependenta de mirosul verdeturilor proaspete si pandesc niste capsuni/cirese romanesti de ceva vreme. Nu ca le-as fi ocolit pe cele din import...
Imi este somn intr-una, evident ca nu ma pot odihni cat as vrea si cand as vrea, asa ca ma tarasc (efectiv!) si trag de mine. Mai ales ca am multa treaba la birou in perioada asta.
Aseara am facut socata si i-am facut si piticei sirop de soc pt. la iarna. Slava Domnului, daca nu pune gura pe frucet si legume ori pe sucuri naturale, macar adora siropurile mele "speciale" de catina, capsuni, soc, brad etc. Cu apa minerala, evident si cu pai asortat musai
E foarte liniste in zona asta si chiar, mamicile de martie 2009 sunt foarte active! Nu ma mira, la cate nelamuriri si lucruri de impartasit au inca

Aalina, poate da D-zeu si scapati de nenorocita asta de boala. Cine stie, poate va avea o evolutie atipica (poate chiar involutie pana la disparitia totala). Ma rog, stii ce vreau sa zic pt. vestile despre Cameliada
Si eu am avut in copilarie paduchi, probabil toate speciile existente (din aproape toate taberele, expeditiile, coclaurile pe unde ma purtau pasii). Si o capusa m-a vizitat la un moment dat... Si inca ma mir ca maimuta mea n-are astampar...

Irina, pitica se imprietenise cu fetita si doar ii povestea ceva cu batul in mana. Nimic periculosSi a invidiat-o pt. tinuta "eleganta"
Hainele de vara trecuta (cand eram pufoasa bine!) nu ma incap, ceea ce este de-a dreptul grav. Deci sunt grasa, in viziunea mea cel putin. Am inceput sa fac masaj si sper sa si apuc sa merg pe bicicleta zilnic (in fata TV-ului) si, cand nu ma grabesc, voi lasa masina la birou pt. a merge pe jos spre casa. Deci voi remedia problema, mai ales ca antecedentele de la prima sarcina inca imi dau fiori reci pe sira spinarii.
Dar tu esti draguta ca de obicei Cum merge cu renovarea casei? Cand va mutati? Eu iau Euthirok de 25(2/zi) cu o greata infinita, evident dar nu observ mari schimbari. Ma rog oboseala de acum o pun pe seama sarcinii. Dar tot imi cade parul, iar la sarcina cu pitica nu m-am confruntat cu asta.Astept modificarile (in bine) cu interes.

Delia sa-ti dea D-zeu stari de greata si de somnolenta foarte curand (si numai din motive de bb)!!!

Stefanna, credeam ca numai Theei ii displace profund disciplina si programul strict.Dar noi (a se citi EU!) perseverez si nu ma las sub nicio forma. In majoritatea cazurilor, daca i se respecta programul si regulile cu sfintenie, copilul functioneaza satisfacator. Dar mai apar "perturbatorii" care fac modificari in programul ei, pe principiul ca "este copil , nu militar!" si totul o ia razna.Mai nou, nu se poate imbraca decat cu fustite/rochite "care se invart", asa ca in fiecare dimineata avem mega-show, in care protagonista principala sta agatata de o rochita de pe umeras(in general de una groasa, de catifea!) si plaange/tipa ca vrea "sa vada lumea ca e fetita cu rochita!" iar ma-sa incearca din propria-i baie sa parlamenteze cu ea si sa o convinga sa fie gata mai repede. Tati dispare delicat spre birou inainte de a i se observa lipsa si de a fi obligat sa fie mediatorul conflictului matinal.Cunoasteti?

Ciuf, nu-ti sade rau pe bicicleta!Sa-nteleg ca te pregatesti sa arati beton in Ro?! Tot nu mi-ai raspuns cat stai si pe unde te vor purta..."mergatorii"? In Bucuresti ajungi?
Mie mi-ar fi groaza sa ma avant cu pitica la un zbor atat de lung cu avionul. Dar poate Eva e cuminte si ascultatoare...
Nu le este dor copiilor unul de altul? Ca tu cred ca te topesti de dorul lui Luk!
Thea a facut o pasiune nebuna pt. rochita trimisa de tine cea roz cu bleumarin, care se invarte, evident) si acre abia acum ii vine foarte bine. Am si trimis niste poze cu ea, in parc.
Pup gasca si astept sa mai citesc vesti despre toata lumea!

Am mai trimis niste poze din weekend.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ANDREAGEOGIANA, SA TE AUDA DUMNEZEU!!!

LA MULTI ANI ELIANA!!!mULT NOROC IN VIATA SI FERICIRE CU CARUL ITI DORIM!MIHAELA,sa te bucuri de puiutii tai toata viata!
Ciuf,drum bun catre Romania!Si sa ai good time acolo!

Mergi la inceput