*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)
Raspunsuri - Pagina 19
Catrinel_17 spune:
MICAALSA, iti tin pumnii!! de ce ziceai ca ai risc de nastere prematura?
AIDA, v-ati gandit la nume?
MIHA, din dalmatiaaaa... frumooooos.... sa ne zici cum a fost. abia astept sa plecam si noi in concediu.
micaalsa spune:
Catrinel, am avut, pe la 33-34 saptamani. Acum sunt la 38, nu mai e risc. Atunci imi era foarte scurtat colul si bebica se impingea deja cu capul ... asta a fost cauza. La fiecare pas ce-l faceam simteam ca o scap ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
Teodora
Nasterea printesei
Delia21 spune:
Ciuf,oauuuu,...multe cursuri ai mataluta!Bafta si multa pofta de invatat!!!
Aida,ti-am dus dorul eu una.Si Rudy se "lauda"
mihaser spune:
salutare!
maine plecam spre Ungaria...O sa va povestesc tot cand ajung acasa...desi a fost frumos in Croatia mie tot la Skiathosul ala de acum 2 ani mi-e mintea!
Micaalsa asteptam cu interes evenimentul! Nastere usoara si o Teo mica mancaioasa si necolicoasa!
(sa ne spui cand sa scoatem agitatele!)
Delia bafta la examene! Sper sa ne dai si tu vesti cu liniute dupa ce ajungi de la NY inapoi!![]()
In Croatia sunt familii cu 2-3-4 copilasi...asa frumos arata...mi-au facut pofta de inca un pufarin!
Ciufulet o sa va povestesc si eu cat ma pricep si cat apuc despre Croatia...Cel mai mult mi-au placut orasele Dubrovnik si Split...au o gramada de atractii...Noi nu prea am putut sa profitam la maxim ptr ca Eli e totusi bebe...nu poti sa mergi o zi intreaga cu vaporul cu ea.
Maine trecem pe la un parc natural de-al lor...cel mai frumos! Sper sa reusim sa-l vizitam si sa mergem un pic si cu vaporul (visul lui Cri!)
Eu sunt cititoare de revista cu Thomas, dar o sa iau si cartea neaparat!
Va pupez!
alinaalex spune:
hello!
MIHA, ce fain de voi, ce va mai plimbarisiti, abia astept sa ne povestesti impresii din Croatia.
STEFANNA, DPN cand e, sa-l trecem in lista?
sa stii ca eu de cand am aflat de sarcina sunt mult mai grijulie cu Marc, chiar excesiv, l-as strange in brate si pupa toata ziua
NOE, ma bucur ca ai aparut, chiar ma intrebam ce mai e cu voi, ce mai faceti?
MICAALSA, wow, ce putin mai ai, acuma chiar est pe ultima suta de metri. Tot mai bag cate un ochi la zmeurici sa aflu noutati. Nastere superusoara iti doresc! si bafta la control, la dr.
Faine achizitiile pt. bebica, caruciorul e super si f. practic.
AIDA, mai ai si tu atat de putin...Alexandra mai are rabdare pana vine bb? Marc nu stie de monstri, in schimb ii este frica de fantome, tot de la gradinita a auzit de astea, bineinteles.
ANDREEA? ce mai faceti voi?
CIUF, si al meu e fascinat de carti. In fiecare seara tre sa ii citesc cate ceva. Acum e mare fan Alice in Tara Minunilor, o stie pe de rost, nu se mai desparte de carte, si la gradi merge cu ea sub brat, am reusit sa pun mana intr-o dimineata pe cartea din colectia Adevarul, precis ai vazut reclama cat ai fost in Ro, au o colectie de carti ilustrate cu povesti pt. copii la preturi de nimica. Oricum am mai comandat de pe net cateva (Cartea Junglei, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Peter Pan...) dar dureaza cam o luna pana ajung prin posta.
Noi suntem bine. Burtica, de fapt burtoiul creste si creste...acum arat de parca as avea cel putin 5 luni jumate si nu glumesc. Am auzit ca la a doua sarcina burta e mai mare, dar parca a mea e mare rau, desi bb e in grafic, nu pare sa fie mai mare decat varsta gestationala. Probabil din cauza ca n-am pus nici un kil in rest, decat pe burta. Port numai haine de gravide, ca pe alea vechi pot sa le uit (nu ca m-ar deranja
). BB nu stim ce este inca, ultima eco am facut-o acum 3 zile si atata s-a zbenguit si rasucit si tot n-a vrut sa ne arate...sanatos sa fie! asta imi doresc cel mai mult.
Marc merge inca la gradi, il mai duc saptamana viitoare, caci din 20 iulie intru si eu in concediu si as vrea sa dam si o fuga pana la mare, desi tati nu are concediu, dar macar sa ne duca, sa ne lase cateva zile si dupa aia sa vina dupa noi, asta in cel mai rau caz. Probabil vom merge si cu Georgi.
Tati a plecat ieri in Germania sa o aduca pe bunica lui (strabunica lui Marc) sa stea si ea vreo luna in tara, mai ales ca Marc abia daca o cunoaste.
In rest, toate bune si frumoase. Sper sa intru si sa scriu mai des, ca stau rau la capitolul timp.
V-am pupat!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
15+
pozele noastre
alinaalex spune:
FETELOR, ACUMA AM CITIT LA ZMEURICI CA AZI DUPA-MASA NASCUT MICAALSA!!!
FELICITARI, SA VA TRAIASCA SI BINE AI VENIT PE LUME BB TEODORA!!!

BEBITA E GRASUNICA, ARE 4 KG SI 58 TZENTI, WOW!
Alina si
15+
pozele noastre
aalina2003 spune:
Teodora, mica de tine, ai asteptat sa termine mami pregatirile si ai hotarat ca..gata, trebuie sa-ti faci aparitia..!!!Sanatate si noroc din plin iti doresc! Iar pentru mami,refacere rapida si un buchet de
!
Stefanna spune:
TEODORA bun venit pui mic.Sa fii sanatoasa si o fetita de treaba cu mamicuta ta.Anamaria, asta da fericire sa te bucuri de cele mai mari minuni ale vietii.Recuperare grabnica
Dianad , am primit pozutele, si mi-au mers la inima.Saru-mana din sufletel
Alinaalex, nu stiu dnp-ul... culmea culmilor, nu imi pot aminti deloc prima zi a ultimei mestruatii, si nu imi gasesc nici notitele mele pretioase.Am pe 16 iulie echo pt stabilirea dnp, si il voi spune atunci.
Tu cum te simti? Eu nu am nici un fel de putere.Toata ziua de azi am stat in pat, exceptie o ora cat am iesit cu Bianca cu bicicleta, si am crezut ca ma voi prabusi pe strada.Sper totusi ca aceasta etapa sa treaca mai repede, ca abia fac fata crestetii Biancai.Ma intreb ce as fi ccaut cu serviciu, sau cu Bianca acasa zi de zi....
Va pupic.
alinaalex spune:
STEFANNA, ma simt bine, multzam. La inceput ma simteam obosita, dar nici nu-i de mirare la cat aveam de lucru la servici, cred ca oricum as fi fost. In rest, am si mare noroc, ca, la fel ca si cu prima sarcina, n-am avut parte de greturi, ameteli, varsaturi, de alea. Sunt chiar ok, incerc sa ma odihnesc cat mai mult, macar o juma de ora pe zi sa stau intinsa, sa ma relaxez. Cu Marc n-am treaba, e asa de cuminte, se mai uita la desene, afara se joaca cu prietenii lui din parc, multi dintre ei colegi de gradi, asa ca nu ma stresez prea tare. In schimb, incep sa ma misc din ce in ce mai greu din cauza burtii, data trecuta n-a fost chiar asa, pfai, nu stiu ce o sa ma fac ca mai am 5 luni de carat burdihanie ![]()
Alina si
15+
pozele noastre
Delia21 spune:
MICAALSA FELICITARI<refacere rapida ca sa te poti bucura de bebita !!!Teodora,bun venit pe lume,viata buna si dulce!!!