*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaser spune:
Salut!
Am ajuns si noi!
Bun venit pe lume Teodorei! Ce fetita mare! 
Cred ca AnaMaria e in al 9 lea cer!
Am pus poze!
Vreau si eu parola de la contul comun pe PM plssss!
Va pup!
Catrinel_17 spune:
TEODORA, bine ai venit pe lume!!!!!
Uaaa, ce emotionata sunt. Numai bine si muulta sanatate! Sa-i dai nopti linistite lui mami! ![]()
ALINAALEX, unde ai comandat cartile pe net?
ANDREEA GEORGIANA spune:
Micaalsa, sa va traiasca cea de-a doua minune de fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa, mancacioasa (mai ales in primii ani) si...nefitzoasa (mereu
)!

Stefanna, cum te mai simti? Ti-ai revenit, ai inceput sa savurezi starea de gratie?
Alinaalex, si la mine parca este mai mare burtica decat la sarcina anterioara. Mai ales seara...
Si pitica mea este o mare devoratoare de povesti (seara nu poate adormi fara lectura) si isi doreste intr-una carticele. Are propriile versiuni ale unor povesti consacrate si se incapataneaza sa le spuna tururor, doritori sau nu![]()
Catrinel, ce a mai facut Oana cu bicicleta? Mai are curaj sa se urce pe ea? Poze tot n-ai pus ):
Mihaser, ti-am vazut puii, sunt tare dulci si ghidusi (mai ales pitica!). Cristian are o mutrita serioasa, de stalp al familiei![]()
Drumul n-a fost un cosmar, nu v-ati oprit de n,z,x ori? Nu m-as incumeta inca la o astfel de aventura.
Ciuf, cum ti-o mai arde de invatat acum nu prea stiu!
Poze ai pus pe undeva sau nu le-am vazut eu?
Cum adica nu aveati unde sa stati in Bucuresti
? Chiar nu stii de cate ori te-am intrebat cand vii???? Bataita mare!!!
Aida, tot incerc sa-ti scriu un mesaj dar mi-e o leneeee! Poze cu burtica vreau, pe orice cale le-as primi!![]()
Catrinuta, ce-i cu tine, te-au napadit grijile intr-atat de mult? Sper ca sunteti ok.
Irina, cu voi ce se mai intampla? Renovati, va mutati si aveti o gramada de treaba...sper!
Noi am fost la Brasov 10 zile, impreuna cu sora&nepotul meu, taticii ramanand in Buc. A fost foarte bine, piticii au dormit in aceeasi camera, in paturi separate, s-au inteles minunat si ne-am descurcat asisderea. Ziua ne-am plimbat prin diverse locuri, in poienite superbe, la Zoo, in vizite, n-am avut 2 zile identice, iar seara piticii picau franti (uneori inca din masina). Le faceam baita pe rand, savurau lapticul in tandem si apoi stateau "de vorba" cateva minute in legea lor (adica d-ra il chestiona in fel si chip si piticul gangurea intr-un mod adorabil!). Adormeau apoi profund pana pe la 9.30 cand maimuta dadea desteptarea si ii aminteasi verisorului ca ar fi cazul sa-si suga degetelele in semn de fomita. Minunatul nostru nepot doarme toata noaptea inca de la 2 luni (acum are aproape 4), plange doar in conditii de foame maxima si este bblusul ideal. Daca asa va fi si surioara din burtica, tare simplu ne va fi sa le culcam impreuna, asa cum mi-am propus dealtfel.
Am profitat de piata bogata din Brasov si m-am aprovizionat cu plante medicinale, afine pt. suc si zmeura delicioasa :)
Vinerea viitoare plecam in Austria (fara copii de data asta...dar cu tot cu tatici
)iar cei mici vor ramane cu mama si cu bona noastra. Theuta deja chitaie de bucurie ca va dormi iar cu Vladimir, acum ramane de vazut cat va suferi dupa mine. In continuare sunt pe primul loc in topul preferintelor si plange cumplit cand are nevoie de mine si eu imi permit obraznicia de a nu raspunde apelurilor disperate.
Greturile mi-au disparut, oboseala insa persista si capata proportii uriase de la o zi la alta. Bbita este extrem de energica, mult mai energica decat era sora-sa si are toate datele unei sportive de succes
Burtica se vede bine de tot, mai ales daca am hainute stramte dar in continuare am senzatii complet noi.
Doza de Eutirox mi s-a marit iar, mi-e cam sila sa iau medicamente si sunt norocoasa ca nu am nevoie de vitamine suplimentare , mai ales ca toate sunt foarte voluminoase si greu de inghitit(deocamdata iau doar acid folic si atat pt.sarcina).
Trebuie sa fug, mai am de citit din urma si revin. Va pup pe toate!
Pun repede si poze in contul comun.
Andreea, mamica de fetita frumusica (28.03.2006) si
19+ cu
Qamar spune:
salutare din Vienna!
felicitari, Micaalsa si sanatate maxima!
noi suntem intr-o calatorie de 2-3 saptamani prin Oiropa, putin de Budapesta, acum Vienna 2-3 zile, apoi Salzburg, Alpi si poate ajungem si pana in Croatia la beach:-) copiii (Bia+Dr) dorm dupa 4 ore de ZOO iar eu incerc sa recuperez cu online-ul:-)
ai pup iu veri maci!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
mihaser spune:
Salut!
Andreea ce bine ca ai mai intrat...chiar m-am gandit la tine azi! Ma bucur ca v-au placut pozele noastre. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji ca o sa puneti fetele in aceeasi camera...cat sunt mici sunt foarte fericiti sa imparta camera...La mare ne-am dat si noi seama de asta! Abia astept sa-i mut impreuna, dar trebuie sa mai iau un pat ptr Eli de la Budapesta.
Ce fain ca mergeti la Viena! Sunt niste solduri...Noi am fost in budapesta la mall duminica! Am luat o gramada de hainute!
Noe voiaj placut si sa ai grija de cei mici!
Va pup!
Stefanna spune:
MIhaser, m-am delectat cu pozele copilasilor tai, care sint niste frumusei.Se pare ca fu o vacanta minunata.
Alinaalex, rogu-te de ai poze, pune una cu tine, ca nu imi pot imagina ca tu deja ai un burtoi precum il descrii.Sarcina usoara in continuare
Aida, tu mai astepti inca vara aici la Canada?! Eu nu... vara asta n-am avut parte de vara adevarata, am iesit f putin, pt ca rare fura zilele adevarte de vara.Ai facut cumva amniocenteza?Daca da, sa-i spui si mie cum a fost.Sarcina usoara si bebelusa zdravana.
AndreeaGeorgiana... as vrea sa pot sa am un raspuns pt tine, dar nu il am.Cand m-a intrebat sotul meu daca ma bucur, nu i-am raspuns nimic, si nici acum nu ii pot raspunde nimic.Tot ce imi doresc enorm e sa fie normal si sanatos, in rest la acest moment sentimentele mele sint numai pt Bianca.Sarcina asta e complet diferita de a Biancai.La Bianca eram in stare sa scriu pe mine GRAVIDA, sa stie toata lumea ce minune traiesc.Acum e cu totul diferit.Stiti voi si cam atat.Familiei nu am zis, si pana nu voi avea rezultatul de la amniocenteza nici nu le voi zice.Sint f stresata de factorul riscul varstei, si asta imi ia teribil de mult din elanul sarcinii.Am totusi convingerea ca atunci cand se va naste voi fi capabila sa imi iubesc copilul.
Ma duc sa ma culc , ma termina somnul asta, indiferent cate ore dorm, eu vesnic vreau sa dorm mai mult si mai mult.
Pupici
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna,
Stefanna, stiu cum e si te inteleg. Si eu traiesc in mod total diferit aceasta noua experienta. Probabil, exuberanta este maxima la prima sarcina. Si sunt fericita si de data asta, doar ca privesc totul foarte normal, fara niciun fel de excese (mai ales sentimentale). Iar cu pitica (in curand...cea mare
) traiesc niste momente superbe, de iubire maxima, cu declaratii tulburatoare din partea ei, care ma fac sa fiu si mai fericita ca nu va fi singura.
"Mami, tie pana cand iti va fi drag de mine?", "te iubesc foarte mult, cel mai mult si nu as vrea sa ne despartim niciodata!" sau "tu stii ca nu as putea trai fara tine?". Clisee auzite, desigur dara care venite de la ea ma topesc.
Sora mea l-a facut pe micul V la 38 de ani si, in urma 2T-lui si 3T-ului dr. i-a spus ca nu are sens sa faca amniocenteza. A avut cea mai usoara sarcina posibila, dusa si la 40 de saptamani, fara nicio problema. Nici macar n-a luat in greutate si acum arata exact ca inainte se sarcina. Tu nu ai tot 38? Ma rog este o intrebare care n-ar trebui adresata unei d-ne...
Mihaser, jur ca as da shoppingul pe mult somn! Dar ma voi sacrifica, ce sa fac, mai ales daca sunt solduri
Delia, tu ce vesti mai ai legate de bb? Va straduiti in continuare, sper, poate se intampla vreo minune...pe cale naturala!
Si tie iti mai arde de invatat?
Dianad, sa va traiasca nepotelul crestinat! Cand plecati in vacanta?
Ciuf, ai tai nu sufera ca trebuie sa vina pe rand la voi?
banuiesc ca micul Luk s-a atasat enorm de ei dupa perioada petrecuta in Ro. Desi i-a tot avut alaturi si pana acum...
Rochita de la tine ramane inca in topul preferintelor piticei, asa cum bine observi in poze![]()
Noe, chiar ma intrebam ce mai faceti si cum ii umpleti timpul Biei in vacanta? Gradinita noastra nu intra in vacanta (din fericire!) asa ca avem tot timpul o alternativa. Cum suporta Bia calatoria cu masina?
Petrecere frumoasa si intamplari minunate (pt. albumul de amintiri al Biei
) va doresc!
Catrinel, am zeci de desene in romana, pot face copii sa ti le trimit. Dar cum? Iti trimit un mail sa-ti povestesc...
Si d-ra T. se smiorcaie pt. orice bubita si trebuie pupata, descantata, data cu crema etc. S-a cam..."mironosit" de ceva vreme.
Asta nu inseamna insa ca se si potoleste si evita micile accidente...
Elvie si noi recapitulam seara tot ce s-a intamplat, cu zeci de intrebari aferente si amanarea momentului de nani.
Care-i faza cu scuipatul, i se pare cool sa faca asta, a vazut la gradi la un copil probabil?
Aalina,poate diagnosticul sotului tau a fost o eroare, ca multe altele (din nefericire sau, iata, de data asta ar fi din feicire!)
Doamne ajuta! Bb 2 nu este in planurile voastre acum? Desi vezi bine ca multe dintre noi nici macar nu aveam in plan asa ceva...dulce!
Ce mai papa Ana? Poze...poate!
Am negociat cu "sefa" plecarea noastra si ne-a rugat sa-i aducem un prosopel pentru Degetica si o canita, ca "n-are saraca si nimeni nu-i da!". Asta dupa ce a facut o pasiune pentru ea si a cautat-o prin toate magazinele cu tati sambata. A gasit-o intr-un final si de atunci nu se desparte de ea. Inainte de culcare vorbeste cu ea in pat si deja s-a erijat in mica salvatoare :"saraca de tine, daca nu veneam eu sa te cumpar, cine te iubea, cine te spala, cu cine faceai nani?" Este plina de sclipici (de la aripile Degeticai) pe peste tot si asta este noua ei preocupare. Dupa ce adoarme i-o luam din pat, sa nu se intepe in piciorusele papusii iar dimineata se trezeste plangand disperata ca i-a furat-o cineva! Halal grija...
Mai nou avem o problema cu rosul unghiilor (observ asta la multi copii) si sper sa fie o toana si sa nu ma mosteneasca pe mine, care am avut acest groaznic obicei pana pe la 13 ani.
scutec mai avem noaptea si nici nu am de gand sa il scot inca, in conditiile in care dimineata cantareste un kg. Dr. mi-a spus sa il scot abia atunci cand observ ca este uscat dimineata si se presupune ca nu mai face pisu noaptea. Sper totusi sa rezolvam problema pana la toamna. Sincer, nu vreau sa o chinui cu treziri nocturne pt. pus pe olita si nici n-am de gand sa schimb lenjerii noaptea...
A inceput sa pape mar la gradi (cica!) si banana zilnic. Fructele de sezon o lasa rece dar tot e un inceput.
In septembrie incep un tratament pt. imunizare, in vederea evitarii unor viroze odata cu venirea surioarei. Dr. mi-a recomandat calduros asta.
Fug, pup!
Andreea, mamica de fetita frumusica (28.03.2006) si 19+ cu
alinaalex spune:
Catrinel,uite de aici am comandat cartile: www.adevarul.ro/colectia-magica.html" target="_blank">http://www.adevarul.ro/colectia-magica.html
Stefanna, cat de iute vreau sa pun poze, il pun pe sot sa-mi faca cateva, sa va arat si voua burti.![]()
Andreea, ma bucur ca sunteti bine. Eu mai am de facut 3T si am emotii. Si noi tot cu scutec noaptea, tot din motive de 1 kg de pisu dimineata.![]()
scriu pe fuga, am iara probleme cu calc. si ma tem sa nu dispara iarasi mesajul.
v-am pupat!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
15+
pozele noastre
aalina2003 spune:
Mihaser, am vazut si eu pozele voastre si aici,si la mladite..
pentru o familie frumoasa!..poate,incompleta???![]()
Stefanna, eu si la prima sarcina am avut sentimente asemanatoare cu cele pe care le descrii tu la ce-a de-a doua sarcina. Nu stiu de ce. Simteam mai degraba o uriasa responsabilitate decat o bucurie nebuna. Poate fiindca am avut ceva probleme la inceputul sarcinii (minore, de altfel), poate pentru ca atunci (la 32 de ani!)am aflat ca am Rh negativ, ca sunt deja izoimunizata si ca,deci,cel putin teoretic,sarcinile mele n-ar putea fi numeroase.Poate pentru ca eram casatoriti deja de multa vreme. Oricum,poti sa fi sigura ca vei iubi si celalalt copilas la fel de mult ca si pe Bianca.Si n-ai sa-i rapesti nimic Biancai,mai degraba ai sa-i oferi...
Andreea, Ana..hmm..de mancat tot cam asa,progrese deloc..aa..o data a mancat conopida pane convinsa fiind ca-i snitel de curcan...si cica-i buna!
..de altfel, sa vezi ce se stramba cand miroase in bucatarie a varza sau conopida fiarta.
Zici ca nepotelul doarme toata noaptea??? Ana si acum se trezeste pe la 6 pentru lapte..(tot din biberon..sssst!!
), si apoi pe la 8 pentru acelasi motiv.("Mami,eu sunt mare bautoare de lapte,de-aia ma trezesc...")
Cat despre sotul meu,ma tem ca diagnosticul,din pacate,nu e gresit. Catre toamna (cand speram sa iesim dintr-o prelungita criza financiara ..personala,nu mondiala
) vreau sa ajungem din nou la RMN (ar trebuie repetat in noiembrie oricum). Cel vechi l-a mai vazut un medic neurolog (l-am trimis prin posta) si interpretarea a fost aceeasi.Evolutia bolii poate fi (si sper ca asa va fi!!)lunga,intre 5 si 20 de ani.
Iar bebe 2...nu cred,..mai mult nu..nici macar nu sunt atat de categorica "ca unele persoane" de pe aici (Stefanna,
)
, asa ca,cine stie..