*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Stefanna, felicitari si sarcina usoara! Si un PM cu poze. Noi am fost sambata in Alexandria la botezul fiului fratelui meu, iar ieri pe Valea Doftanei unde era o aglomeratie de nedescris. Seara, dar si la somnul de dupa-amiaza avem ritual de citit. Orice cu conditia sa fie si 2 povestiri din cartile cu Thomas.Ciuf, suna bine cursul ala cu matematica in farmacie.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

STEFANNA, felicitari!
pai nu spuneai tu acum cam o luna ca nici vorba de bb2?
ti-am spus eu ca de ce ti-e frica s-ar putea sa se intample!

ma bucur pt. voi, sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 15+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Multumesc tare mult fetele pt gandurile frumoase si pt urari.E f adevarat ca eu nu mi-am mai dorit un alt copil inafara Biancai...insa.( in paranteze fie spus, sotul meu jubileaza)A fost o singura zi, in care am ramas in pana de"caciulita" protectoare si eram convinsa ca nu va fi nimic.Mogaldeata asta s-a conceput cam in acelasi context ca si Bianca, ceea ce ma face sa cred ca daca nu s-ar desfasura unele activitati sub stricta supraveghere am sfarsi in fiecare an cu cate un membru nou
Acum ca va mai fi unu ma rog sa fie sanantos, fara nici un fel de defect si daca se poate, sa fie tot fetita.De cand stiu ca mai e unu cu noi, am asa sentimete ciudate fata de Bianca, parca ma simt vinovata fata de ea, vreau sa o alint si mai mult sa o tin in brate, etc.Cele care aveti burtici noi ati experimentat asa ceva?!
In rest ma simt excelent.Nu am nici un simptom( ma rog somnolenta, dar avand in vedere ca nu "raneste" viata de zi cu zi, nu-l consider simptom).
Va pupic si inca o data multumiri tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Diana, fug de matematica ca dracul de tamaie. Din start ma stresez. Numai ce gandesc acum cand scriu la cursul asta si bate inima ca nebuna.
Delia, am 13 credite pe saptamana. Am asa: comunicarea terapeutica (banuiesc ca ne invata cum sa vorbim cu pacientii), farmacologie, matematica in farmacie, promovarea sanatatii si evaluarea corpului uman (la asta am si laborator). Suna frumos materiile exceptand aia cu matematica . Cred ca farmacologia nu este usoara. Ce zici Stefanna? Cum ti s-a parut? Am inteles ca trebuie inteleasa, nu tocita.
Azi am vorbit cu tata si l-am rugat daca poate sa vina din aug. sa ma ajute cu copiii. Saracu', pai poate sa spuna nu? Deja luaram biletul $1049. Cel mai ieftin.
Atata m-am zvarcolit noaptea sa ma hotarasc pe cine sa aduc, m-am sfatuit cu sotul, mi-o cam facea cadou pe mama-soacra (dar noi nu prea ne pupam , numai asa in vant, ca damele fine) si gata. Am luat hotararea asta. Copiii sunt mai fericiti cu tata, eu la fel, imi permit sa ii spun ce nu-mi convine, in plus el conduce si poate ne mai ajuta cu copiii.
Acum om vedea, sper sotul sa nu ma arda candva ca nu am facut altfel .
Ieri am fost cu copiii la piscina timp de vreo 3 ore jumatate. Stau ca ratele nu ar mai iesi. Eva avea buzele vinete si tot nu vroia sa o iau de acolo. Se adunasera o gramada de puradei si era un zgomot infernal. Copiii fericiti, chiuind. Mie imi fu drag ca mai termiani o carte de citit. ca daca stau acasa nu prea reusesc sa pun mana pe o carte ca tot timpul este cate ceva de facut si in plus ma simt vinovata sa citesc in loc sa petrec cu ei mai mult timp. Luca ma ruga acum doua seri, Doamna cu cata inocenta, sa ii fac si lui un fratior weekendul care vine. Ca vrea sa aiba si el un fratior. Dar ma uitam asa in ochisorii lui cand il vedeam cum ma ruga si cat de nevinovat era!!!
Aseara am adunat toate jucariile care nu mai sunt bagate in seama. Din camera lor am strans doi saci. Si inca mai sunt ... pe sub pat. Trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare sa mai creez un pic de spatiu in camera aia, ca ma lovesc numai de jucarii, usa dulapului nu se inchide ca se mai pravale (esc?) cate o jucarie-doua te miri de unde. Parca nu am aer cand vad atatea insirate. Ce-i drept ca e cam aglomerata camera pentru ca sunt amandoi acolo, stau impreuna. daca fiecare ar avea camera lui ar fi mai usor si mai aerisit. Acum ne bate gandul ca la patul ce l-a construit sotul pentru Luca sa adauge si partea de sus, ca sa doarma separat. Luca sa fie sus si Eva jos. Insa presimt scandal. Ca Eva va vrea si ea sus si mi-e frica sa o vad urcandu-se pe scara aia si sa cada de sus.
Duminica am fost sa imi fac ochelari dupa o reteta facuta in Ro. pai nu s-au dumirit opticienele ce vrea sa fie acolo. Am incercat ei sa le traduc dar nu prea a mers. Azi am aflat mai multe amanunte si poate le luminez pe fete data viitoare. Am vazut niste rame foarte faine si ieftine. La $100 si un pic gasesti Armani, Christian Dior, Bulova.
In Ro mi s-au parut foarte scumpe ramele si ma bucur acum ca sotul nu m-a lasat sa-mi fac ochelarii acolo. Ies mult mai ieftin facandu-i aici. Cu 100 de dolari in Ro erau asa ceva no name pentru urechile mele.
Copiilor le citesc in fiecare seara povesti. Acum citim din enciclopedii. Am cumparat carti foarte frumoase si educative pentru ei din Ro. Am fost socata cand am vazut ce scumpe sunt. Cele care erau cu coperti tari si ilustrative sareau de 50 de Ron.
Aseara, de exemplu, le-am citit despre mijloacele de transport, vapoare, avioane. Sunt atat de dragalasi cum ciulesc urechile si se uita cu atentie la detalii.
pana incep scoala vreau sa ma bucur la maxim de ei.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Stefanna, felicitari!!! Sa ai o sarcina frumoasa si usoara si o bebica pe masura

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

STEFANNA, chiar asa, nu ziceai ca nu mai vrei bb? Hehe, cred ca asta a si influentat :-) FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo si sarcina usoara!

DIANAD, si voi cititi cu Thomas? Si noi, si am si DVD (in romana)

Vreau DVD-uri cu desene in romana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am Noddy si Thomas. Ce mai este? Dar frumos…… preferabil ceva cu episoada, ca sa intre in schema “mai unu’ si gata” :-)

CIUF, si io asa cu soacra-mea, tot dame fine. Si din pacate ea a fost mai mult cu oana. Ce carti ai luat din Ro?.... Oh, am uitat sa-ti zic ca m-am prapadit de ras la faza ta cu “fried crap” la restaurant….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Catrinel, probabil ca factorul "nu vreau" a contribuit cel mai multMulumesc de urari.
Micalsa nu ma asteptam eu sa mai calc pe urmele nici unei curajoase de aici de la ghiocime... dar de.Acuma ocrotit sa fie bebe ca mai mult nu vreau.Sa iti fie zilele usoare pana la marEA INTALNEALA.Iulia e tot la parintii tai?
Ciuf am fost fascinata de farmacologie.Imi aduc aminte ca a fost examen de an, o materie prin care nu am apucat sa trec de 3 ori asa cum faceam de obicei pt ex de sem.Cred insa ca e f important cine o preda.Profu nostru era o minune, cursurile lui te tineau cu gura deschisa, cred ca nu lipsea unul de la cursurile lui. Iar examenul a fost sigurul examen f greu din facultate la care atmosfera a fost relaxanta si noi am fost tratati ca si colegii profului.In mare parte e bazata pe chestii logice si se intelege frumos, dar e mult tare de cetit ....cere timp, e drept.
In rest dorm pe mine.. plec dintr-un pucnt si la jumatea drumului nu imi maia duc aminte care e punctul final.Important e insa ca stiu drumul pana la day care si inapoi

Va pup fetele si mai dati si voi din condeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Hehe, felicitari Stefanna! Sa dea Dumnezeu sa fie un bebe sanatos, ca sexul conteaza mai putin decit asta :) Si sarcina usoara!

Am reaparut si eu (de fapt am mai citit pe-aici, insa n-am apucat sa scriu... noroc ca paginile se umplu aici cu viteza melcului :)
Noi suntem bine, burta creste, intru in 29 de saptamini (miine - vineri). Mi-e greu sa mai fiu asa de activa ca si inainte, de fapt nici nu sunt, si marele meu stress e ca vor incepe caldurile alea mari fix cind eu voi fi cu burta imensa. Cum trebuie sa nasc pe 26 septembrie, voi trece prin caldurile din august exact cind imi va fi mai greu. Ca aici pe la jumatatea lui septembrie e posibil sa cada primii fulgi de zapada, deci gata vara.

Alexandra a inceput, de 2 nopti, sa se treasca plingind, cu frica de "monstri". Cica ar avea in camera monstri, si i-e frica. Sigur de la gradinita a auzit de monstri, ca acasa noi nici macar nu pronuntam cuvintul. Sper sa treaca rapid de faza asta, ca eu sunt deja extenuata dimineata, dupa ce am pierdut deja o gramada de timp incercind s-o conving (cind se trezeste, in toiul noptii) ca nu-i nici urma de monstri in camera ei).

In maxim 2 saptamini speram sa o mutam in noua ei camera, cu pereti roz si floricele albe pictate de mine, si asa poate scapa si ea de teama de monstri.

Si ea mai doarme noaptea cu scutec, insa nu l-a mai udat de o gramada de vreme. I-l pun strict preventiv, insa ea mereu se trezeste cerind olita, daca o apuca pipi-ul in timpul noptii. Nici sa vreau eu sa faca in scutec, si tot nu-l uda.

Apropos de sarcina - uneori am impresia ca bebe e cu capul in sus, pt ca aproape toate miscarile si loviturile le simt numai undeva sub buric, aproape de osul pubian. Cu Alexandra tin minte ca ii simteam piciorusele plimbindu-se si impingind prin partea de sus a burtii... acum nic gind. Saptamina asta am facut testul pt diabet gestational si mi-a iesit mare glicemia, insa la al doilea test, cel de toleranta a glucozei, a iesit totul ok. Am respirat usurata, ca numai asta imi mai lipsea.

Atit, deocamdata. Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Va pup din Dalmatia! Stefanna Doamne Doamne sa iti dea o sarcina super usoara si un bebe sanatos!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Stefanna, pe mama am adus-o la mine acum. Ca de eram singura cu Iulia eram nascuta deja .. la cat te poate munci. Asa ca mama va sta acum inainte sa vina bebe si dupa ce nasc, isi ia concediu sotul meu. Si ne descurcam, asta e
Am preferat acum sa vina mama pentru ca avand in ultima vreme risc mare de nastere prematura, am zis ca e foarte important ca bebe sa stea macar pana la 37-38 saptamani. Si uite ca am reusit, maine se fac 38 saptamani implinite.
Acuma singurul gand e sa fie nasterea ok si bebica sanatoasa, altceva nu ma intereseaza.
aida, 29 saptamani deja. Wow ce zboara timpul. Eu la mine nu constientizez atat cat la altii Sa vezi ce zboara timpul dupa 30 saptamani ...
Pe a mea am auzit-o spunand de bau-bau Ce-i drept, nu se trezeste plangand si niciodata n-am patit sa-i fie frica. ea e tare curajoasa asa, ca tot timpul zic "copilul asta n-are nici o frica " Acum, la varsta asta, deja incep sa inregistreze si lucrurile mai putin placute. Sigur de pe la gradi a auzit.

Eu maine merg la Cluj la control, sa vedem ce zice dr. Poate raman la o prietena acolo sa fiu mai sigura ca ajung in timp util la spital. Iulia e nerabdatoare sa iasa bebica afara sa se joace cu ea. Cred ca va fi foarte dezamagita cand va realiza ca nu e chiar un partener ideal de joaca, acum cat e mica Am ceva emotii legat de acomodarea cu ea dar sa speram ca va fi bine. Am facut deja si achizitiile pentru asta mica, mai exact un leganut, un basinet, un patut/tarc si caruciorul
Suntem pregatiti, bebica sa vina
Va dau de stire de indata ce pot

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput