*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DIANA, si oana are scutec noaptea. de fapt ma joc cu ideea sa i-l iau, sa avem vreo 2 accidente si sa scapam de el dupa aia. dar asa mi-e de lene sa ma apuc sa schimb asternuturi noaptea... oricum, cel mai des e scutecul uscat dimineata.
si oana are faze de genul "Oana e baby Oana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Il las si noaptea fara scutec din toamna si accidente am avut doar 3 de atunci. Vad ca fetitele il poarta noaptea, preventiv mai mult. Baietii il cer ziua. Al meu refuza sa-si faca treaba mare in altceva in afgara de scutec, indiferent de promisiunile facute si interdictiile la cumparat masini primite. IIntr-o zi l-am pus fortat pe WC. A urlat cat a putut, am sintit cum isi strange fundul nu cumva sa se intample ceva, l-am luat de acolo si l-am lasat in chilotii in care dupa 2 minute a facut. De atunci, e o luna, nu am mai insistat mai mult de "vrei olita sau WC?" In 2 luni incepe gradinita, ar trebui sa invete sau ma voi baza pe faptul ca daca e plecat de acasa nu face.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Am revenit... si am doua varste, una de 37 de ani si alta de 5 saptamani.
V-am pupat si reapar cand ma dezmeticesc de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Wow inca mai sunt ghiocei cu scutec? imi amintesc ca Lara a fost codasa cu facutul la olita/buda.Totusi a durat doar o sapt. de training si a fost ok , fara accidente dupa.Se trezeste noaptea si merge singura la buda ,isi pune colacelul ,face ce are de facut ,trage o scuipatura in buda si trage apa Asta cu scuipatul o invata de la daycare.Eu sper sa se dezvete repede de obicei . Mai sunt si zile cand ne mai cheama sa vedem ce caca mare a facut si neaparat tre sa aplaudam ca altfel e jale mare.

Eu am reinceput sa merg la servici 3 zile pe saptamana , Lara merge si ea tot 3 zile la day care si este foarte incantata.Bineinteles ca ea este lider acolo, o copiaza copii de acolo la greu . Zile trecute am fost surprinsa sa vad ca unpluse o pagina de T si O,Intreba-i la day care daca a invatat-o careva sa scie si au spus ca nu,deci e bine ca a inceput sa scrie litere singurica,are initiativa.

Maine mergem cu niste prieteni de-ai ei sa vedem curci,gaini ,capre ,oi ,serpi,la un shoping din apropiere,fac poze daca am voie si pun in album.

Mai Lara ma inebuneste cu povestile inainte de culcare ,tre sa-i citesc o multime de carti de-mi vine acru ? Mai sunt ghiocei cu cereri din astea .Si neaparat tre sa-i repapitulez ce facura-m in ziua respectiva si nu oricum .. tot in forma de poveste. tre sa inceapa asa : A fost odata ca niciodata o fetita mica si frumoasa care se numea Lara si era cuminte ...in fine eu as mai vrea sa schimb inceputul ,macar partea cu cuminte dar .. nici o sansa.

Mai scieti si voi ca sa scriu si eu mai des

la toti si toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Wow Stefanna am onoarea sa fiu prima care te felicita Felicitari sarcina usoara , bebelus sanatos si la minte gros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Wow, Stefanna, ce veste grozava!!! Nu ziceai tu acum cateva saptamani ca nu vrei bb? Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina fara probleme. Mesaj trimis de la "cord".

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

felicitari maxime, mami de printesa frumoasa si sarcina usoara de tot

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Stefanna, intai am citit 37 de saptamani si ..5 saptamani...pe urma vad ca incep sa curga felicitarile...si abia pe urma ma dezmeticesc si eu....
Felicitari pentru ambele date si sa fi sanatoasa si feicita!

Elvie, Ana e asa cu povestile....tot timpul trebuie sa spun povesti cu Dora, cainele nostru batran-batran, povesti in care cum-necum apare si ea, de obicei are la ea o lupa, o harta, o franghie si ..un cort..., pe urma aparee bunicul si eu,fireste,nu lipsesc niciodata.I-am povestit o data despre filmele pe care le vedeam eu "cand eram mica": Veronica, Dumbrava minunata, Tarzan, Arabela..si acum,in fiecare seara,pe langa povestea cu Dora trebuie sa-i "spun si un film". Tata-su' ii spune povesti cu un chitzoran, un fel de soarece,tot ceva inventat. Bunicu'ii spune "intamplari din gradina". Nu prea mai vrea sa-i citesc povesti, acum le prefera pe astea inventate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alina, poate e timpul sa te apuci sa scrii povesti pentru copii. Vad ca ai mare succes la Ana .
Ai mei ma innebunesc acum cu bobocelul de rata cel urat al lui Andersen. Iar Eva cand e poponeata in sus imi bazaie ca ea nu vrea povestea cu bobocelul cel urat, o vrea pe cea cu bobocelul cel frumos . Adica totul sa fie pe dos. Cunoasteti modelul, nu?!
Elvie, pretentiile astea le avea si Luca cand era el ma mic. Ne ruga sa ii spunem povestea cu Luca.
Felicitari pentru kg pierdute. Mai vrei sa mai dai jos sau deja ti-ai atins targetul?
Noi am fost plecati de joi seara cu cortul intr-un loc cu lacuri unde poti face tot felul de chestii aventuroase. Copiii au fost incantati la maxim. Au dormit lemn in cort. taiai lemne si ei nu se trezeau. Vremea a fost nemaipomenita, cand soare, cand nori. Din pacate in oras a fost foarte urat si frig asa ca m-am felicitat inca o data ca m-am incumetat sa plec de acasa in ciuda prognosticului de cum va fi vremea in we.
Am facut poze frumoase si sper saptamana asta sa imi fac timp sa le pun.
Aseara dupa ce am ajuns, ne-am spalat cu perie din aia groasa sa dam rapul jos de pe noi. va imaginati dupa 3 zile de stat la cort ca aratam precum purcelusii, chit ca ne-am mai balacit noi in raulet si spalat cu servetele umede, dezinfectant ... etc
Tot aseara am facut inregistrarea la cursurile ce urmeaza sa le iau semestrul urmator. Se pare ca voi fi foarte ocupata, materiile sunt acum de specialitate si dupa numele cursului nu par prea usoare. Ok. Ma sperie al naibii de tare Farmacologia si Matematica in farmacie. dar trebuie sa trec eu si peste astea.
partea nasoala este ca nu stiu daca voi face fata si cu serviciul. pare cam mult, voi fi destul de aglomerata si nu stiu cat timp voi mai avea sa stau cu copiii. Si tot stau si ma gandesc, nu stiu la ce sa ma hotarasc. Sunt conditionata sa iau un anumit nr. de clase, ceea ce ma face sa nu pot renunta.
Am zis ca voi incepe semestrul si daca mi-o fi greu imi voi da demisia de la munca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stefana FELICITARI!!!Sarcina usoara si bebe sanatos si nascut la termen!

Ciuf,ce ne mai spui de Luk?Cate cursuri vei incepe?Eu imi dau seama ca daca iau mai putine,adica 3-4,...altfel fac fata.Si noi am sarbatorit la plaja ziua Americii,..cu multa lume in jur,parca eram de 23 august.Am si pus cateva pozici aici http://good-times.webshots.com/photo/2519993960072337911emyXla

Mergi la inceput