Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si eu la fel maine va dau vestea cat de repde pot........................

cred ca si eu am avut ovulatie tarzie si...............ioc nu s-a vedea nimic la echo

om vedea
dupa calcule as avea 4 sapt si 3 zile............

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

micutz.dar face o larma....................

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetelorla toate cele necajitela toate gravidutelela toate care asteapta II! si floricele la toata lumea!sper ca saptamana viitoare sa intru si eu in rundul burticilormarti va pot spune cu siguranta...desi dureri de cm nu am deocamdata ceea ce in mod normal la mine se intampla luna de luna....sper sa fie babuta mea acolo la caldurica la mama....va doresc o zi frumoasa si o saptamana si mai frumoasa la toate fetele si pe toate burticutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Rebiana, multumesc frumos! Ti-am admirat puiul, ai o mandrete de baiat! Si mami e pe masura, imi plac mult pozele cu voi amandoi, zambitori si fericiti!

Mergem si noi acum sa imbaiem fata si pe urma . Ea, ca noi mai avem cate ceva de facut...

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Da bai Rebianaaa, ce frumos e Lucaaaaa!!!! O scumpete de baiat cu niste okisori superbi!!! Si tu mamiko esti frumoasa

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Multumesc mult fetelor dragi!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om

Nastere cu parfum de ghiocei...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce prenatal?
Aici se intra direct in concediu de maternitate si doar 3 luni Si in cazul meu nu-mi permit sa stau acasa ca nu castig bani.....eu lucrez ca independent, deci facturez ptr serviciile pe care le prestez! Nu lucrez, nu facturez si deci putza bani Asa ca sper sa fiu apta de munca cat mai mult timp si sa merg neaparat sa ma interesez la mutualitatea de care apartin sa vad daca imi plateste medicalele

Va pooop........

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Ce prenatal?
Aici se intra direct in concediu de maternitate si doar 3 luni Si in cazul meu nu-mi permit sa stau acasa ca nu castig bani.....eu lucrez ca independent, deci facturez ptr serviciile pe care le prestez! Nu lucrez, nu facturez si deci putza bani Asa ca sper sa fiu apta de munca cat mai mult timp si sa merg neaparat sa ma interesez la mutualitatea de care apartin sa vad daca imi plateste medicalele

Va pooop........

Ooooo nasol... Dar 3 luni?? E absurd... Vai si-amar! Si daca alaptezi ce faci? Cand tu lucrii pana seara la 8... Imi pare rau. Inseamna ca ti-a fost la fel de greu si cu Yannis

7+

Mergi la inceput

Donna multi ca sa fie totul bine maine!!
Simonette sper sa poti merge la serviciu cat mai mult, asadar sa fie sarcina fara probleme... V-am zis ca eu am mers la scoala si-n ziua anterioara nasterii lui Luca? Am nascut mai devreme cu aproape o luna decat DPN-ul fixat astfel ca, neasteptandu-ma la asta, am fost prezenta la serviciu pana-n ultimul ceas .... si ce nevoie as fi avut de odihna inainte de nastere....... ca dupa n-a mai fost chip Va fi totul bine, fetita ta va fi cumintica la mami in burtica si te va lasa sa practici meseria muuuuuulta vreme! Cat despre Stefania... stiu si eu... eu daca visam ca tine renuntam la nume... o iubesc enorm pe mama, as tine cont si de preferintele ei... desi trebuie sa recunosc ca e mai bine ca nu se baga ... asta vei decide tu pe masura ce va trece timpul, poate mama ta ti se va mai arata in vis si vei mai primi si alte semne... deocamdata sa ne fie bebeii sanatosi in burtica!
Va aud de greturi si eu pot spune ca ma declar fericita din acest punct de vedere.. n-am absolut nimic... mananc cat 15 (probabil voi si arata asa in curand ), poftesc... nu am preferinte de gusturi, nici mirosurile nu ma supara in mod deosebit, fata de prima sarcina care a debutat cu stari de greata, reactii negative la mirosuri, nu mai mancam chestii care-mi placusera pana atunci... acum e bine! Nu stiu ce sa va sugerez sa mancati... poate biscuiti, pe stomacul gol (absorb sucurile gastrice), paine prajita, covrigi... lichide multe... va trece si perioada aceasta!

5+

Mergi la inceput

Fetili.. noua cine ne face capitol nou?

5+

Mergi la inceput

Pana se deschide capitol nou eu ies cu piticodromul prin parc... e pacat de vremea asta frumoasa!!! Ne-am intors de la tara unde toata lumea a fost a lui si a dormit vreo ora si acum merg o tura pe-afara sa-l mai obosesc
Pupici pe burtici

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Dragelor
Nu am mai scris pe forum ca m-au apucat greturile. Ce bine ca nu si mirosurile, abia astept sa treaca perioada asta ca nu pot sa mananc nimic.Am pofte moderate.
In rest maine ma duc sa-l vad pe bebe la nenea ginecologul. Sunt foarte nerabdatoare.

Mergi la inceput