Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fetelor, putintica rabdare va rog sa aveti, incerc sa schimb capitolul.

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Cred ca sunt prea blonda... , nu gasesc butonul ala nenorocit "Editeaza raspuns" pe prima pagina. [ajutor] Am raspunsurile pregatite, dar astept cuminte o fata mai priceputa care sa ne faca un capitol nou. Iertare...

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Cred ca sunt prea blonda... , nu gasesc butonul ala nenorocit "Editeaza raspuns" pe prima pagina. [ajutor] Am raspunsurile pregatite, dar astept cuminte o fata mai priceputa care sa ne faca un capitol nou. Iertare...

Ticker

M-am tot uitat si eu si nu am gasit... nu stiu daca nu se refera de fapt la ultimul icon de pe rand, acela la care srie reply with quote. Ca acolo daca dai click dreapta ai optiunea open in a new window. incearca asa...nu stiu ce sa zic

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Stati cumintele ca va fac capitol nou.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna!

Stati cumintele ca va fac capitol nou.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare

Multumim Alina!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om

Nastere cu parfum de ghiocei...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

apoi nici eu nu inteleg nimic.............................
hai ioanaaaaaaaaaaaaaaa

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ticker

Io's blonda-blonda... de cateva zile m-a ros aceeasi intrebare si inca n-am gasit raspuns... ... ce-i drept am abandonat usor... dar oricum intrebarea ramane in picioare

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om

Nastere cu parfum de ghiocei...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Buna seara, tuturor. Va rog sa ma primiti si pe mine in odiseea voastra. Am 34 ani, sunt din Iasi si dupa 3 ani de cazne, se pare ca mi-a suras si mie soarta, sper sa fie totul bine si am un bebe mic.

UM 11 aprilie, DPN 14 februarie, varsta la eco (azi am facut eco 5 saptamani si 4 zile), sac gestational de 13 mm.
In rest, 3 teste pozitive, un bhcg facut la 4 saptamani si 4 zile de 1834.
Greturi nu prea, doar sani durerosi, ceva crampe, dar rare, pofte nu, oboseala nu. Ma trezesc noapte, eu care dorm neintoarsa.
Sunt foarte emotionata. Vreau sa va intreb, ce medicamente de sustinere luati, eu in afara de acid folic si 2 utrogestan seara intravaginal nu iau nimicuta. Mi-am luat Elevit, astept sa ma duc la dr. mea de familie sa imi dea trimitere pt analize.
Alta intrebare, v-a dat dr. un carnet al gravidei, cum am vazut la alte gravidute, sau se da la medicul de familie?

Am facut toate testele puse de voi de pe net si la toate mi-a iesit fetita, eu chiar imi doresc mult de tot o fetita.
Va pup si va doresc sarcina usoara si sa terminam aceasta odisee impreuna cu bine.

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Poftiti la NOUL CAPITOL!

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare

Mergi la inceput