Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Nu am patit nimic fetelor...cel putin eu nu. Multumesc ca ati intrebat de mine. M-am simtit doar prost ca v-am bombardat dintr-o data cu toate problemele mele dar am fost disperata. V-am citit in fiecare zi, mai bine zis fiecare 10 ori pe zi...dar nu am avut puterea sa va scriu, si nici nu am stiut ce sa va zic. Aici e forumul viitoarelor mamici de ian,feb, nu a problemelor. Am fost la medic si miercuri si joi si mi-a zis ca sarcina arata de maxim 3 saptamani (deci 5 de la um). Deci fie am 8 si e oprita din ev de 3, fie am ramas dupa Pasti, ceea ce e aproape imposibil, deoarece mi-a iesit pozitiv in 26...am facut si betahcg si mi-a iesit 2800, valoare mare pentru doar 2-3 saptamani. E valoare pentru 5-6, deci nu mai inteleg nimic. maine merg din nou la eco si daca a crescut e bine, daca e la fel, nu e bine.Maine repet si betahcg sa vad daca s-a dublat. Ma gandesc doar ca daca era oprit din ev la 3 saptmani, adica undeva prin 24-26 aprilie, atunci si in 30 si in 4 mai si in 13 mai la eco trebuia sa arate tot la fel nu? Doar nu a mai crescut de atunci. Si hcg-ul trebuia sa fie muuuult mai mic. Nu stiu ce sa zic...plang cu orele, apoi sunt bine iar, apoi plang iar...nu mai stiu ce sa cred si ce sa sper.
Imi pare rau daca va obosesc sau sunt off-topic...dar altceva nu am sa va spun... va pe toate!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ioanact, Donna, sunteti bine? Dati un semn.

Buna!
Da, eu sunt bine, multumesc pt grija..cred ca nici nu am fost insarcinata. ca e a 3 a zi de cm, daca ar fi fost peste sarcina, dura 1-2 zile si iesea testul pozitiv, indiferent ca am cm..asta e, vom incerca luna viitoare..DOAMNE AJUTA! sa fie bine si sa imi apara si mie la test cele II, si intr-adevar sa fie bebe.

decenuela bine ai venit! sarcina usoara si fara greturi! De ce te indoiesti? Din moment ce ti-au aparut cele II la test, inseamna ca esti .FELICITARI!

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Off..Donna n incearca sa fi tare..ma voi ruga sa fie bebe bine si sa fi crescut.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

O duminica frumoasa sa aveti....nu ca a mea, sunt la servici pana la ora 20:00

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Multumim la fel! Si Duminica la servici?..off.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Donna mai ce spui tu acolo? Offf saraca de tine cate ganduri cred ca-ti faci???!!! Eu tin pumnii sa fie bine zilele urmatoare...Doamne Ajuta!

Alina eu tin pumnii si va doresc spor la prestat

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Da bai, eu lucrez de regula we-urile Ce sa fac? asta e programul! Si nici macar nu ne da cate un we pe luna liber....doar in cursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si eu am luat polidin.poate si ala m-a ajutat.......

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

donna nici eu nu mai inteleg nimic.............

si eu ma stresez stati lisnistite..............
dar ce sa fac?????????
sotu se tot uita la mine..asa....nu stiu cum..cred ca el si-a dorit mai mult decat mine bebe.....................
si zice ca nu ii poate fi mila de mine...............
saraca de mine...........
:)

asta e...................
acu iar imi caraie matele.......si nu stiu ce sa manc............
habar nu am.............
ma duc sa vad.............

ioana mult noroc in luna care vine.doamne da si la tine bb

Poze

Mergi la inceput

decenuela.....ma bucur ca acum e mai bine cu cine esti.............
doamne ajuta-ti!!!!!!!!!!!!!!!
sper sa iti fie bine..........
vezi ca atunci vine bebe cand nu astepti...................

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Donna mai ce spui tu acolo? Offf saraca de tine cate ganduri cred ca-ti faci???!!! Eu tin pumnii sa fie bine zilele urmatoare...Doamne Ajuta!

multumesc..sper sa fie bine. acum am vazut alte cazuri pe forumuri in care la 5 saptamani nu s-a vazut nimic si la 7 doar sacul gestational si abia mai tarziu embrionul cu activitate cardiaca. Sper sa fie vorba doar de o ovulatie tarzie si sa fie totul bine... Cred ca sunt gata sa trec prin orice doar sa stiu k bb traieste
simonette imi pare rau ca lucrezi toate we-e mai ales atat de tarziu. De la cate luni poti intra in prenatal acolo?
bun venit si noilor burtici! va doresc burtici sanatoase si la termen!
Alina, Bea, simonette multumesc pentru incurajari! Maine va dau vestea cat de repede pot!

7+

Mergi la inceput