Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ce conteaza varsta?????????????
bebe sa fie bine............
nu??????????
ma gandesc ca nu ai 45 de ani...........................

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

si mie mi-a intarziat si dupa 2 zile am facut test e 2 au iesit pozitive..............
asta ce inseamna????????
?de ce nu vrei sa te imbeti cu apa chioara?????
ai patit ceva pana acum?sau de ce esti un pic pesimista????????

eu pana acum niciodata in viatza mea nu am avut test de sarcina pozitiv........
mi-e ffffffffffff rau...nu pot manca mai nimic................ma dor sanii de ma trezesc noaptea din somn........si nu mai pot astepta pana luni........mi se pare o eternitate, desi stiu ca va fi bine.......ca ma va ajuta bunul dumnezeu sa treccu bine peste tot.............

si am zi eu 27 de ani...fac in noiembrie...........

Poze

Mergi la inceput

nu mai e nimeni?????????

simionette si mie mi-e rau de nu mai pot...........e din ce in ce mai rau pe zi ce trece...dar nu ma plang................sunt tare si rezist!!!!!!!!!!!
ma dor un pic selele.................
da e bine.............................

buna dimineata!!!!!!!
burticute si liniutze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oare ce sa pot eu manca sa nu vomit????????????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neata, poftiti la si ceai verde. S-a terminat lapticul de ieri...

simonette, mami_dulce, multumesc mult! Simo, imi pare rau ca te-a chinuit samburica, cred ca se cuibarea mai bine la mami in burtica!

decenuela, bine ai venit la odiseea pufuletilor! Sarcina usoara si sanatos! Dupa cum vezi, n-am nici un dubiu ca esti . La sarcina trecuta eu am sunat doctorita mea imediat ce am vazut testele pozitive si mi-a zis sa mai astept nitel pana sa vin la control, ca la varsta asa mica a sarcinii nu se vede nimic la ecograf. M-am dus dupa ce am implinit 6 saptamani de la um si a fost ok.

Beatrice, incearca sa mananci niste biscuiti sarati, covrigi sau paine prajita. Astea ar trebui sa mai taie din greata. Imi pare rau ca te chinuie greturile, sunt alaturi de tine!

larisel, tu cum te mai simti?

Ioanact, Donna, sunteti bine? Dati un semn.

Mergi la inceput

mersi nicole................

e 10 imediat si nu pot baga nimic in gura........................
si ma doare si capul...............
ma duc sa prajesc ceva paine sa vad pot manca???????????????

nu stiu de ce donna nu mai scrie?
s-o fi intamplat ceva rau ce ea?
doamne fereste!!!!!!!!!!!!!!!

sa fiti toate bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

n-am patit nimic betrice....doar ca a fost ciudat ....m-am ferit vreo 6 ani...si cand am lasat am aflat ca e l e steril. Ok am div...dar nu din cauza asta....si acu sunt cu altcineva si de mai bine de un an tot astept luna de luna si am fost la o doctorita..mongoleza...fara sa stiu nik de ea....dupa ce o luna ma informasem de toti doctorii din bucuresti. Si mi-a dat un tratament cu vitamine si polidin....cand a venit vremea polidinului....a fost de paste am plecat la tara si n-am putut continua tratamenul. Doctorita zicea ca e cu noroc si a fost o super d-na adik spre deosebire de f multi a stat muult de vorba cu mine.

Mie nu mi-e rau la modul s ma deranjeze...sau e prea devreme pt simptome?Vad ca tu...esti cam in ac perioada ca mine...si deja ai chestii nasoale. Probabil...tre sa te gandesti ce sa manaci...cam ce ti-ar cere organismul.

Mergi la inceput

aoleu............
pai si noi asteptam de 2 ani jumate.......
ultimul meu ciclu a fost in 7 aprilie dar am ovulat numai in 23 ...............

si vedem ce zice doctorul maine................abia astept sunt si stresata un pic....dar nu suport mirosuri si numai gandindu-ma la mancare mi se face rau.................

am mancat 2 felii de paine prajita si acum manc cereale........fara lapte....si apa......

decenuela........sa te bucuri pt teste ca eu zic ca esti gravi si doamne da sa nu trebuiasca sa experimentezi greata si de astea..............
doamne ajuta!!!!!!!!!!

cum ai trecut peste casnicia cu divort..............?
daca nu sunt indiscreta?
totusi ma gandesc ca dupa 6 ani.........cum scrii tu.........e destul de mult..............

unde sunteti fetele?

voi cum stati cu "treaba mare" la baie?????

Poze

Mergi la inceput

cand ai avut ultima menstruatie????????decenuela??????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Ei..zicem 6 ani ca de..nu m-am maritat virgina :) am fost cast 10 ani.Cred ca tot timpul am fost f buni prieteni si asa ne-am si despartit. LA 30 ani eram o femeie implinita, era ok la serviciu, casa era gata....ma simteam bine in pielea mea dar eram f obo...pt ca totul a trebuit sa realizez singura...el fiind o pers deosebita..dar ca un catelusde odaie..prea timid sa ia o initiativa.

Acum sunt cu cineva..nu-s cas...langa care am evoluat f mult ..am lasat totul in urma si am luat-o de la 0 cu toate...oras, serviciu...casa...etc. Ma simt iubita, respectata si apreciata si e ok.Sa dea domnul sa fie ok...

Am luat pag de la inceput sa vad cum e cu fiecare.

eu am 33 NI, um L-AM AV pe 16 aprilie. Am uterul retrovers. Mi-a frica sa ma bucur prea tarre sa nu fie dezamagirea pe masura.

Voi vedea cum evolueaza treaba. Luna asta a fost ca aniba...mi se parea f ciudat sa zic....e perioada fertila...."la treaba"...cand nici chef de mancare nu mai aveam de oboseala de la munca....apoi s-a nimerit sa plecam cam pe la jum perioadei fertile...si n-am mai facut sex...si ziceam....na..s-a dus si luna asta...

Cred ca sunt insarcinata, sunt aproape convinsa...acu sa fie ok...si sa si tina...ca vad ca sunt prb si la cap asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza dragutelor!!!
Eu sunt la servici si va citesc din umbra ca nu prea am libertate de miscare....

Decenuela, cred ca de fapt vrea sa insemne: de ce nu ela??? Sa-mi raspunzi te rog caci sunt f curioasa
Bine ai venit in odiseea pufuletilor, aici unde toate burticile sunt fericite si vor creste fara pb pana la 40 de saptamani cand vor aduce pe lume bebei sanatosi si frumosi!!! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si voinic draga mea!!! Ma bucur ca ai intalnit persoana care sa te aprecieze si care sa te respecte Doamne Ajuta!!!

Am visat-o p mama mea care mi-a zis ca voi avea o fetita dar mi-a spus sa nu-i pun numele Stefania ca ea l-a urat toata viata ei Eu vreau totusi sa o cheme Stefania daca e fetita

O duminica frumoasa sa aveti....nu ca a mea, sunt la servici pana la ora 20:00

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput