fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saboupetruta

anamy sincer nu stiu ce sa facdaca astept pana cand trebuie
sa-mi vina cm si doar daca intarzie sa-l iau? eu din z2 treb sa iau clostibegyt si apoi menopur oare nu le influenteaza daca il iau?

petruta mie dupa HSG mi-a venit cm normal fara sa iau nimik asa ca poti astepta linistita

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

fetele sunt neagra, acum 30 min am fost la baie si pe tampon am gasit o bobita-cam ca o furnicuta maronie-albicioasa si cateva firisoare de sange
l-am sunat pe dr. Micu si mi-a spus ca se poate sa fie avort spontan dar totusi sa fac maine testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

georgie- Doamne fereste de asa ceva!!sper din tot sufletul sa nu fie asa si bebelina ta sa fie bine!!trebuie sa fie bine!!!!

Mergi la inceput

georgie-eu zic sa mergi sa faci de urgenta un bhcg!!ca sa afli despre ce a fost vorba!e bine de stiut si pe viitor!
sper insa din tot sufletul ca bebelina ta sa fie puternica si sa reziste la mami in burtica..iar ccea ce ai gasit tu..sa nu fie o problema!Doamne ajuta!
nu-ti pierde inca curajul fetita frumoasa!off..sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

georgetani iubita, nu te stresa ca va fi bine. Si eu am avut asa ceva, exact cum descrii tu, e drept ca aveam vreo 6 sapt de sarcina, m-am panicat si am mers la eco la Micu vreo 3 zile la rand doar sa-mi spuna ca totul e ok. Daca nu e sangerare puternica, eu zic sa nu opresti utrogestanul si maine vei veni cu vestea cea mare. Abia astept.
Hai georgi

maddutz spor la injectat abia astept sa vii si tu cu doua liniute.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

enni-mamica frumoasa si si strumfilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

toate fetele
maddutz uratica in legatura cu histeroscopia am hotarit ca... n-o mai fac. Cel putin deocamdata. Stiu ca dr micu nu prea e adeptul ei asa ca eu sunt fata ascultatoare si deocamdata nu o sa fac nimic. Prin iunie/iulie o sa imi refac analizele si apoi dupa concediu voi merge la o consultatie in ungaria, nu m-am hotarit inca la care din clinicile kaali dar probabil ca la cea din debrecen care imi este mai aproape. Apoi om mai vedea
maddutz, cite zile de inhibare ai? Acusica te apuci de stimulat.Sa ai oute frumusele
uratica tu te-ai hotarit, te duci la histeroscopie?
geogetani incearca sa nu te stresezi si va fi bine
anamy si lilicica un pupic maaare pentru fiecare si teste cu doua liniute
iaura petruta
enni si pupici la flacai

Mergi la inceput

mara-da..eu ma duc sa fac histero..in cazul meu e indicat!la tine nu cred ca ar fi cazul..eu merg ptr ca nu stiu pe unde s-a imprastiat porcaria aia de infectie-si avand in vedere faptul ca prin min erau atatea aderente de a ramas dr micu socat..ma gandesc ca e posibil asa ceva!plus de asta m-a mai speriat si chestia de luna trecuta cu avort menstrual-deci asta ar insemna ca ar fi problemsi la implantare si susutinere..si vreau sa ma indrept si catre fiv..si nu vreau sa risc!insa..vreau sa ma orientez catre un dr care e pe aceeasi lungime de unda cu mine!ptr ca as vrea histero de diagnostic-si doar daca e nevoie sa fie operatorie..
acum ma bucur ca am gasit ceva antibiotice la care nu sunt gretoasa!astept rusii..care in mod ciudat dupa cele 2 operatii si 3 luni de anticonceptionale imi vin la 28 de zile fix!!si mie de regula imi venea la 30-31 de zile..strange..cred ca ceva de bine se intampla pe-acolo prin mine!
offf..sper sa treaca toate si sa ajung si eu pe calea cea dreapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

georgetanida DDsa fie bebe si sa fie de la utrogestan ,incearca un test surecheck e sigur 99%,eu am facut in z8 si 9 si a iesit slab pozitiv de la pregnyl ,inca nu era eliminat din corp.sper din tot sufletul sa fie bine si sa fie
eu pt mine nu am sperante,caci stiu ca-mi vine CM,asta e,acum ramane de vazut ce fac mai departe!!

toate fetele

Mergi la inceput

off fete frumoase-haideti cu 2 liniute ca altfel ma duc si eu in butoi!
asa ca..o sa-mi pregatesc de pe-acum unul cu alcool!

Mergi la inceput