fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

anamy-sa dea Domnul sa nu fie de la cm!si sa ai!dulcica!
lili-tu nu incerci un test?sau ai si tu oroare de ele la fel ca si mine si preferi sa astepti?azi esti in ziua 3 de intarziere,nu??ufff..bafta multa fetita frumoasa!
turqoise-ma bucur ca nu e extrauterina-insa ai grija cu chistuletul..ptr ca,daca e pozitionat pe trompe,sub trompe sau intr-un loc in care nu mai permite permeabilitatea-nu-i de bine!si..e destul de marisor..sper totusi sa fii bine si sa incepi si tu in curand operatiunea bebe!
fetele-eu va pe toate!acum trebuie sa plec..aveti grija de voi si din tot sufletul ma rog sa veniti cu 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

anamy ai luat duphaston la recomandarea doctorului?cand ai inceput sa-l iei? oare sa sun sa intreb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

saboupetradr meu nu mi-a recomandat duphaston ci alt dr din tg mures,o cunostinta,caci altfel stateam si asteptam cine stie cat,eu zic sa i-ai linistita 2/zi,una dim si una seara,10 zile si atunci o sa-ti vina,fara dereglari zic eu.nu are ce sa-ti faca rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

neata fetelor dragute
asteptam, asteptam si iar asteptam sunt in z 13 iar maine z14-voi merga sa fac bhcg si voi face si testul cu betisor asa ca maine sper sa va dau vestea cea mare-Doamne ajuta.
vraiam sa va intreb daca a mai avut cineva dureri de mijloc- ma doare de ieri dupaamiaza de numa, numa, ma doare si capul in rest nimic
Lilicica, Anamy, Iaura voi cum mai sunteti?
albinita noastra ce mai face, cand mergi la urmatorul control?

Mergi la inceput

Naida -doamna maritata si la casa ta, cum e? asteptam poze de la nunta. Mamicuta ta cum se mai simte?

Mergi la inceput

Anamy si eu am avut tot asa simtomele ce le aveam in mod normal la cm sambata cand trebuia sa-mi vina si uite ca nu sa intamplat au fost atunci doar simptomele sper asa sa fie si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Turqoise, la mine azi este ziua 16 de la inseminare, nu imi fac nici un test, prefer sa stept.....simptomele pe care le am sunt ca de obicei inainte de venirea ciclului, si ma cunosc foarte bine...
La inseminarea trecuta mi-au venit uratii in ziua 19 de la inseminare.... asa ca sunt obisnuita cu asteptarile, deci mai am un pic de asteptat.
Oricum va tin la curent cu rezultatul indiferent care va fi.
Va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

anamy sincer nu stiu ce sa facdaca astept pana cand trebuie
sa-mi vina cm si doar daca intarzie sa-l iau? eu din z2 treb sa iau clostibegyt si apoi menopur oare nu le influenteaza daca il iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

georgetani ,durerile de mijloc pot fi de bine, asa am auzit..cat despre dureri de cap, la mine prevesteau venirea uratilor dar pot fi si in sarcina asa ca eu scot pt. maine majoretele sa-ti faca galerie
anami inca mai sper pt. tine sa nu vina cm...la fel si pt lilicica

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

no gagici..fusei si la dr..m-a basicat tanti doftorita peste tot!si in mana si in picior si in ..deci..am la activ-ca le-am numarat 14 gaurici cu basicute..unele inrosite unele invinetite..dar sunt si unele OK!!!!!
asa ca..luna asta pot face antibiotic injectabil sau perfuzabil-cum aleg!ca am cu ce ma!am cu ce!deci..bag antibiotic luna asta..fac analize si apoi histeroscopia!yupii!parca mai avansez si eu un pic!asa mai merge!
aaa..si eu nu inteleg o chestiune-niciodata dar niciodata niciodata eu nu am fost alergica la ceva-mai ales antibiotice!!si..sa ma ierte Dzeu dar in cei 8-9 ani cat am umblat prin drii din brasov si si-au batt joc de mine ca nu am nimic si sa astept-toti mi-au dat numai antibiotice-de toate felurile si nu aveam nici pe naiba!!insa acum dintr-o data-zbang!mi-e rau si vomit orice inseamna antibiotic!!si asta am descoperit-o in momentul in care am facut operatiile!!ptr ca v-am zis atunci ca problema nu era durerea operatiei-cat era faptul ca nu ma mai opream din !oare din ce cauza??????asa dintr-o data?hmm...oricum e bine de stiut si lucrul asta!
fete dragi!

Mergi la inceput