fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lilisorule-dulci dulci dulci!sa fie cu ochisori!sa dea Domnul!

Mergi la inceput

mey..iar fugirati pe pagina 2??
hmm....trebe sa bag instructie calumea in voi ca nu mai tine!
vi se trage oare de la vreme?ca aici ploua de zor!!

Mergi la inceput

gata gagici..elucidai si cine castiga eurovizionu' asa ca ma pun la nai!nici nu am ascultat toate melodiile insa stiu ca va castiga islanda!maine chiar vreau sa vad daca am dreptate!
hmm..fetele,vad ca sunteti cam triste si tocmai ca eu sa fiu in forma ptr a va primi cu bratele deschise si cu veselie aici..azi am palavragit toata ziua..ca sa nu ma deprime si pe mine ziua de-afara!si..sper ca am reusit!
asa ca fetele mele dragi..nu va mai ganditi la prostioare!trageti aer adanc in piept si mergeti inainte!iar daca eu pot sa va ajut cu un pic de veselie si optimism-o fac cu toata inima!asa ca..va astept maine alaturi de mine fete frumoase-cu un gad bun si cu multa speranta in suflet!si nu in ultimul rand cu multe teste pozitive!
va dulce fetele mele si va urez somnic usor!
aaaa..si maine ma duc la tanti dr sa vad ce antibiotic pot sa iau..deci..acum sunt cobai-o sa fac incercari ca sa fiu sigura ca nu mai aman tratamentul cu o luna ca mi se face rau!ptiuuuu..desteapta foc m-o facut mama!da ce folos ca doar acu mi-am dat seama!
si ma interesez si unde pot sa fac histeroscopia!!o sa sun sa vad daca o pot face in cluj..daca nu..imi ramane ori sibiul ori bucurestiul!voi da cu banul!insa nu voi mai amana!uff..sper sa fie bine!Doamne ajuta la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna dimineata!
ce mai fac gravidutele noastre?cele vechi si cele noi?
fetelor nu mai incercati sa cautati simptome!nu la toata lumea e la fel si in general ele vin dupa z14!stiu e usor de spus si astepatrea e cea mai grea ....
eu luna aceasta am facut pauza (din cauza ca in z13 am facut HSG si dr. Micu a spus ca mai bine sa evit sa raman insarcinata acum)deci nici un semn de gravideala ! prin 18 astept rusii si incep si eu... pregatiti-va ca va ajung din urma!si sa vedeti voi ce de o sa apara pe aici abia astept....
va tin pumnii si sa ne ajute doamne doamne sa ni se indeplineasca visul !pe toate!

Mergi la inceput

neata fetele mele!
petrule-neata buna si tie!
hmm..asa sa faci-sa te pui serios pe treaba ca asa voi face si eu!trebuie sa inmultim randurile gravidutelor!
gagici..eu ma duc la dr..o sa fiu cobai cateva ore ca sa vad la ce sunt sensibila,alergica sau cu fite!
o zi buna va doresc fetele mele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele
intai va servesc cafeluta,ceiut si ciocolata calda!!!
lilisorhm...nu ti-au venit uratii,e de bine,de data asta nu mai e intarziere de la utrogestan,ci sigur!!!!asteptam vesti bune de la tine
iaura21si tu sa vii cu II liniute in 2 saptamani,ne-am inteles?
georgetanitu ce mai faci?cum mai esti?hai ca stau cu sufletul la gura,astept liniutelecand faci bhcg?

maddutzalbinuta noastra,cum stai cu injectatul,in curand scoatem cofrajele de oua!!!
uraticano...in sfarsit te apuci de treaba,asa te vreau
saboupetrutae bine sa nu faci nimic dupa HSG,dar ai grija ca mie mi-a venit CM dupa 45 de zile,sper sa nu fie la fel si la tine.(eu am luat duphaston 10 zile),hsg iti deregleaza CM.
mara72,criadema,brunadria,enni voi ce mai faceti fetelor?
monilandabia astept sa vad poze cu printesele tale,mai e un pic....unde vei naste?o nastere usoara iti doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

eu...astept sa-mi vina uratii,ma dor ovarele,burta,sanii mariti si durerosi,ieri facui un test,z12,negativ bineinteles.asa ca va las pe voi primele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Anamy multumim de cafeluta, minunata.
Asteptam sa vii cu testul II, cum esti?
Iaura,Uratica,Madutz,Georgeta.
La mine inca nici o modificare....asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

anamy , ma rog nu fie simptome de cm ci de bebe.si oricum ar fi pana la urma trebuie sa iti gasesti curajul si sa mergi mai departe.

eu ma bucur tare mult ca la mine nu e extrauterina, dar trista ca nu e nici intrauterina, e un chistulet(2,9cm) luteal drept=corp galben persistent.mi-a zis sa nu mai iau nici un medicament ca nu mai e nevoie si sa-l las de intrus sa le ia pe ale lui.

va e tote si astept numai vesti bune de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

lilicica in ce zi esti?

Mergi la inceput