fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
georgetani spune:
Uratica multam fain de noul capitol care cu siguranta va fi cu mai multe liniute
Azi ma simt cam naspa ma doare groaznic capul de nici nu pot sta in picioare, nu am nici pofta de mancare nu stiu ce am asa ca azi sa nu ma puneti absent promit sa ma revansez poimaine cand voi veni cu 2 liniute
bendeljulia spune:
Buna fetele!
Nu mai cautati atatia simptome, vin ele mai tarziu, lasa-ti bebe sa-si caute locul potrivit pentru el, nu-l mai stresati! Cand am facut testul, z 13 dupa IA, nici eu n-am avut nu stiu ce simptome specifice, sanii nu mi-au fost tari niciodata, doar sfarcurile sunt sensibili si acum, dar numai la atingere.
Cat despre medici, eu una prefer sa mi se spuna ca sansele sunt mici si sa iasa, decat sa-mi fac sperante fara rezultat. Daca am fi in locul lor, poate si noi asa am face.
Abia astept sa veniti cu II, va citesc zilnic, cunosc sentimentele voastre.
La mine nimic nou,maine ma duc la Institutul Inimii, am pulsul destul de mare, in jur de 100, vreau sa vad daca totul e ok, trebuie sa repet analizele si de urina, in rest sunt bine, astept sa se termine scoala.
Va pup pe toate,
13+
uratica spune:
moni-hihi..las ca fac tumbe bebelinele in burtica!mari srengarite sunt de pe-acum!ha..si ce-o sa mai rad cand ne vei zice ca ai nascut si ca de fapt ai fetita si baiat si de asta te bombardau asa!!sa te vad eu atunci cum scoti camesa!
georgie-draguta de tine..cred ca ti se trage atat de la gravideala cat si de la vreme..uff..stai linistita in patuc..bea un laptic caldut ca sa te linistesti si treci la somnic..apoi o sa fii ca noua!
hmm..fetele voi unde v-ati ascuns?
iaurtica,anamy.lili-haideti cu cele 2 liniute!
veterane-mai dati si voi pe-aici ca o sa bolunzesc de-atata dor de voi!
turqoise fetita frumoasa-cum esti?ai fost la dr?sper ca esti bine!
petrule-la tine?ceva semne de gravideala?
enni,criadema,jovanna-hai mamicutelor nu ne parasiti!ca ne e greu fara voi!
uratica spune:
jiuly-ma bucur ca esti bine si ca ne mai vizitezi! si sanatate multa multa tie si strumfului!
iaura21 spune:
salutare fetele dragutele
multumim uratica de capitol cu 2 liniute, asa sa fie
eu nu vin cu simptome pt. ca io oricum nu am niciodata , nici de ciclu nici de altceva...nici macar nu mai stiu daca la prima sarcina am avut ceva simptome nici macar greturi ,dar cum nu era o sarcina dorita nici nu ma interesa ( am renuntat la ea acum vreo 10 ani) poate de aceea trag acum atata, inca nu sunt iertata de cel de sus...
haudeti fetelor voi cu 2 liniute ,anamy , lili, georgi
moniland pt toate 3, tare fericita trebuie sa fi dupa atata asteptare...
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
uratica spune:
iaurtica-Doamne Doamne te-a iertat de mult!!ptr ca daca era sa platesti acum ptr ce ai facut atunci..noi ptr ce platim?noi cele care nu am vazut in viata noastra 2 liniute?nu e relevant!asa ca..nu te mai gandi la prostioare si nu te mai necaji singurica!Dzeu e mare si El vede cat de greu ne este!si cu siguranta ne va da si noua bebelasul mult dorit!sunt sigura de asta!
hai.. si vin-o odata cu cele 2 liniute!
Moniland spune:
uratica, sper sa nu-mi faca surpriza si una sa fie baietel ca nu prea am luat in considerare cand am zugravit camera in roz . Dr. mi-a zis ca nu s-a inselat de 10 ani, sper sa nu o faca tocmai acum ca-i trimit factura pt zugravit.
iaura, eu sunt convinsa ca toate veti reusi dar depinde de noroc. Nu ai cum sa nu reusesti daca perseverezi. Stiu ce inseamna esec si eu am avut momente in care imi ziceam ca renunt, dar nu stateam linistita si mai incercam odata. Tot asa pana m-au gasit doua sufletele si m-au ales sa le fiu mamica.
Bafta multa fetelor!!!
28+Laura Ioana Irina Maria
uratica spune:
hihi..moni..parca iti vad baietelul imbracat in rochitica roz bombon!stand in camera roz bombon..o sa ma prapadesc de ras!si toate ca toate..eu chiar iti doresc sa ai fetita si baiat si sa se fi inselat dr! in momentul ala o sa ma scund pe unde'apuc!
bendeljulia spune:
iaura - stai calma, gandeste-te pozitiv, ai numai de castigat!Asta e capitolul cu 2 liniute, cu siguranta!
Moniland - la cj nasti? Nu mai retin, cu cine, unde? Pe cale naturala sau cu cezariana?
Va doresc multa rabdare si multe teste pozitive! Se poate.
13+
Lilicica spune:
Julia multumim de incurajari... poate ai dreptate ca nu ar trebui sa ne concentram asa mult, sa gasim unele simptome.... pana la urma bebele stie el cand sa se cuibareasca in culcus.
Eu sunt in asteptare....
Anamy
Va doresc o seara frumoasa,.