fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
brunadria spune:
buna seara fete dragi!!
maine va astept cu cele 2 liniute!!! nu se poate altfel!!!
lasati simptomele de cm la o parte...sunt simptome de bebe!!!
mara eu zic ca e f buna alegera a ta!! din baia mare ,am auzit ca fetele se indreapta spre debrecen..
maddutz cum esti? cand incepi stimularea?
uratica ma intereszez de treaba aceea si iti scriu...trebuie sa l intreb pe bruni meu numele companiei...
pup toate fetele fara exceptie!!!
brunadria spune:
buna dimineata!!!desteptareaaa!!!
poftiti!! cafea,ceiuc, lapttic...care ce doreste !!
azi va astept cu testele alea pozitive!! deja eu sunt nerabdatoare!!
doamne ajuta!!!
fetelor va doresc o zi norocoasa plina de bucurii!!!
astept sa sarbatorim impreuna reusitele!!!
mara72 spune:
neata fetelor
hai ca dau eu cafeaua si ceaiul in dimineata asta ca m-am trezit devreme Am emotii si le astept pe fete cu testele pozitive. Haideti fetelor
bruni nu stiu cum o fi la debrecen, ma duc deocamdata la o consultatie sa vad ce zic si ei, inca nu m-am hotarit daca voi face acolo. Si adevarul e ca numai daca ma gindesc la fiv ma iau fiorii si ma apuca transpiratia ca zau daca nu, m-am cam saturat de inhibat, stimulat, facut iluzii si sperante iar la sfirsit un maaare esec.Da ma gindesc ca daca nu mai incerc nu am cum sa reusesc, doar fiv-ul e singura solutie ca sa am un copilas sau doi
pup toate fetele
brunadria spune:
neata mara,
cu cine ai luat legatura in ungaria si unde exact??
nu gandi negativ!!! o sa fie bine...
schimbatul locatiei o sa ti aduca noroc!!! ex :moniland...
a propos, fetele din cj ,stiti ceva despre dr traila ?
uratica spune:
holla fetele!
vad ca azi toateeeeeeeeeeee suntem matinale si asteptam pozitivarea fetelor!
mara,bruni-
bruni-multam fain!
mara-de ce nu incerci la zadori?hmm..si eu abia astept sa trec la fapte!
madule-tu cum mai esti??????
uff..si eu astept sa fac tratamentul si apoi nu stiu unde sa ma duc sa fac histero..asa ca..incep cautarile..
insa..ma bucur ca pe strada mea e soare..nu mai e vremea atat de deprimanta si sper sa imi revin si eu,ca o luasem in jos rau de tot..
dar..va fi bine ptr toate-cu siguranta!
criadema spune:
Daca tot e rost de rezultate bune, apar si eu, of ce dor imi era de voi, nicaieri cafeaua nu are un gust mai bun ca aici.
si revin mai tarziu
mara72 spune:
Astept si eu fetele cu vesti bunebruni am o colega care a facut la debrecen si ea mi-a dat numarul unei asistente din clinica care vb romana si care te poate ajuta si in legatura cu programarea si cu traducerea.Mai cochetez si eu cu austria si germania, ma gindeam sa mai scriu la niste clinici si sa vad ce imi spun. Despre dr. traila eu am auzit numai lucruri bune, am incercat si eu acu vreo 2 ani sa ma programez la el pt un Pap dar atunci era tare aglomerat,te programa dupa vreo luna nu mai stiu cum e acum
crina mi-era dor de tine, vezi ca am aparut??astept si eu sa vina fetele cu vesti bune
uratical-am luat in calcul si pe zadori, om mai vedea la toamna