fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
maddutz spune:
'mneata fetele! haideti la cafeluta, ceiuc, laptic!
jovanaaaaaaaaaa ai aparut! felicitari pt bebe! imi pare bine sa te "vad" ce face bebeul? asteptam poze. tu cum te simti? deja are 3 luni...ce repde trece timpul
bruni ma bucur pentru PAP-ul tau. este o veste excelenta! tu ce mai faci? intri in sesiune imediat, nu? esti in ultimul an?
pt restul fetelor (lilicica, georgetani, anamy, iaura)..."si maine e o zi"!!!
...nimeni nu a zis ca e usor! nimeni nu a zis ca vom reusi din prima! nimeni nu a zis ca nu vom intampina greutati!
....cu toate ca, fiecare dintre noi, am sperat ca asa va fi! dar suntem luptatoare! si atunci...vom fi invingatoare! poate peste o luna, poate peste un an, poate peste 10! dar...va fi sa fie! pentru ca VREM!
fiecare nereusita ne pregateste pentru....reusita!
si, sincera sa fiu, eu ma gandesc doar la faptul ca, daca, adriana iliescu a reusit la 67 de ani, vom reusi si noi. avem de partea noastra tineretea. ea avea de partea ei dorinta si optimismul. ingrediente pe care putem si noi sa ni le insusim. si....vom reusi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
naida87 spune:
Buna ziua fetele mele dragi!
am citit tot ce ati scris....si sincer nu am cuvinte de incurajare pentru Anamy si georgie.stiu ca in momentele astea trebuie sa fie foarte greu, dar un lucru sa stiti:nu sunteti singurele!noi suntem aici!
lilicica..of, draguta....poate vei avea mai mult noroc data viitoare!
cat despre mine...m-am dus la preot ieri.E un preot clarvazator prin imprejurimi, si m-am dus si eu.cand m-am dus cu acatistul, sotul i-a zis ca ne-am casatorit in urma cu o saptamana, iar el i-a replicat "mare minune"..."nu credeam ca va veti mai casatori voi doi; dupa atatia ani.....au pocnit multi diavoli in ziua nuntii voastre!" Si era prima data cand il vedeam pe acest om. Adica..de unde stia el ca eu cu Omu' suntem de mult impreuna?
aaaa..si mi-a mai zis ca am probleme la "facutul" de copii, ca e ceva de natura medicala si ca sa ma grabesc cu tratamentul, ca daca mai stau, nu voi mai avea nicio sansa. Si eu nu i-am zis nimic despre problema asta.Dar in cele din urma, la plecare mi-a zis ca sa ne dea DD 2 copii frumosi. Ceva din mine spune ca n-a fost tocmai o urare, ci ceva mai mult. Asa ca abia astept sa merg la cluj, pentru a incepe tratamentul pt in vito. Ca nu mai stau la discutii deloc. Deja am pierdut prea mult timp...iar timp nu mai am...si nici rabdare.
am sa incerc sa pun niste poze de nunta in album..sa vad daca nu-mi prind urekile pe aici...
v-am poopat gagici! fiti otpimiste.Asta e tot ce ne-a ramas!
maddutz spune:
salutare fetelor!
ce e cu linistea asta aici? va rog frumos! am nevoie de voi, de cleveteala voastra despre totul si despre nimic! va rog frumos sa va reveniti si sa va faceti aparitia si sa va plangeti si sa va spuneti ofurile! nimeni nu va intelege mai bine ca noi, restul fetelor. daca tineti in voi, zau ca, in afara de ceva fire de par alb in plus, nu rezolvati nimic
io sunt albinuta sefa: ma injectez cumintica si ma umflu pe zi ce trece. si la propriu si la figurat vorba aceea: "grasa mandra si frumoasa" incepe sa mi se poptriveasca tot mai bine
dar va fi bine!
maddutz spune:
naida acum ca ai scapat de nunta de poti ocupa exclusiv de proiectul "bebe"
asa ca...hai la cluj!
fetelor, da' cu apalina ce s-a intamplat??? de ce nu mai da nici un semn de viata? retin ca se apucase de facut ceva analize...cum a ramas?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
naida87..te rog mult de tot zimi si mie la ce preot clar vazator ai fost ieri???????
te rogggggggggggggggggggggggggggggggggggg
vreau sa merg si eu la acel preot..ca de piatra neamt e tot prin zona ta......
ai fost cumva la savinesti la preotul munteanu?????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris_25/Cris_25.jpg)
Cris_25 spune:
Bine v-am gasit!
Sunt noua pe aici ... si inca nu m-am dezmeticit bine. Fac parte si eu din categoria "vreau bb si nu vine :(" ... si inainte de-a pricepe mai bine ce povestiti voi aici (recunosc ca unele lucruri ma depasesc) ... as vrea sa-mi fac unele analize ... sa vad si eu unde-i "buba" , daca este vreuna. Puteti sa-mi recomandati o locatie unde se fac analizele cum trebuie? Eu sunt din Zalau...si medicul meu de aici mi-a recomandat cateva analize, dar nu ash vrea sa le fac aici
Ennni spune:
!!!!!
Desteptareeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa fetelooooooooor!!!!!!! Va asteapta cafeluta , lapticul, ceiutul, care ce poftiti.
Cris_25 bine ai venit sper sa stai cat mai putin pe-aici si sa treci repede la odisee . Scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare si sa-ti apara mesajele in timp util sa poata vedea si fetele mesajele tale. Si eu sunt din Zalau si inainte de a incepe operatiunea BB
, toate analizele mi le-am facut la Cluj. Unele le-am facut la Gine 1 altele la Rombel(in incinta institutului oncologic din Cluj). Majoritatea fetelor de pe acest forum sunt din Cluj, poate ele stiu mai bine care laborator e mai bun in Cluj.
maddutz spor la injectat. In ce stadiu esti??? Inhibare sau stimulare ca nu mai stiu, m-am zapacit complet .
jovana puisorii mei sunt foarte cuminti, mai nou se trezesc o singura data noaptea sa pape (se trezeau de 2 ori pana nu demult, insa si-au scos singuri una din mese
). Sunt veseli aproape tot timpul, ganguresc, se joaca cu manutele, sunt niste scumpi. Sunt tot mai grei de tinut in brate (6 kg fiecare), iesim zilnic cu caruciorul la plimbare. Vrem poze cu flacaul tau.
tuturor
Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)
criadema spune:
Madutza cum stai cu productia?, ne dai putine detalii despre evolutia ttatamentului tau, probabil vrei sa ne dai direct vestea cea mare. Chiar daca nu aparem foarte des, nu inseamna ca nu suntem cu sufletul alaturi de tine, cu siguranta descarcarea sufletului ne duce la o acceptare mai usoara a situatiei.
Asa ca fetelor trageti un sanatos, descarcati-va de raul pe care il aveti in suflet si mergeti mai departe, izolarea va face si mai mult rau.
criadema spune:
Cris bine ai venit, si eu am facut analize la GineI si la laboratorul Rombel de la intrarea in spitalul de oncologie, acum parca se numeste Syneco
naida87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maddutz naida acum ca ai scapat de nunta de poti ocupa exclusiv de proiectul "bebe" ![]() asa ca...hai la cluj! ![]() ![]() ![]() |
hmm....m-am programat la dl dr micu luni la 16:00.deci mai e mai putin de o saptamana pana atunci.si am emotii tare.nu stiu cum va reactiona cand ii voi spune ca eu vreau direct fiv.
![](icon_smile.gif)