fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor am o veste buna!!!testul papp mi a iesit bine!!!!
abia astept sa incep fiv ul,
week end frumos !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

bravo bruni . vezi ca incet-incet toate se rezolva. de-acum esti pe drumul cel bun. abia astept si eu sa incepi si sa vii cu vestea cea mare. si sa se lase cu gemenuti/gemenute .

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

inca n-am ajuns in posesi pozelor de la botez , cu aparatul nostru n-am facut nici o poza dar indata ce le voi avea le pun la vizionat .

naida vrem pozici de la nunta.

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Anamy,Georgie,Mara,Uratica,Criadema,Kry,Madutz,Brunadria,Turqoise, am fost foarte ocupata azi la munca, nu am reusit sa intru sa va citesc deloc... desi a fost vineri azi... am stat la ore suplimentare, sa-mi termin treaba ca luni am 3 licitatii grele.
Mi-a fost greu azi toata ziua ca ma durea burta,spatele si pe deasupra mai si trebuia sa ma concentrez asupra dosarelor ..... a fost greu dar a trecut..... ma tot chinuie uratii astia, sper sa-mi vina odata sa scap.....maine este ziua 19 de la inseminare, si la inseminarea trecuta mi-au venit tot in ziua 19.
Kry iti doresc sa ai drum bun in Austria si sa vii cu vesti minunate, de abia asteptam sa te intorci sa ne dai de veste ce se intampla? cand incepi?
Iaura te asteptam cu vesti bune.
Va si va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Mergi la inceput

lilicica, ti ai facut testul si a iesit negativ???sau de ce tot spui ca astepti sa ti vina uratii??eu speram sa vi macar tu cu 2 liniute...
offf, sper sa ne bucuram intr o zi de testele pozitive a tuturor !! asa rand pe rand... nu va descurajati fetelor!!!! mergem mai departe!!

Mergi la inceput

eni, vreau orice numai sa reusesc!!!
ce ti mai fac strumfii? tot asa cumintei sunt??
si eu ma bucur ca in sfarsit sunt in regula si in curand pot sa dau startul la fiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna fetelor ati uitat de mine caci nu am mai vorbit cu voi va doresc si voua un bebe ca al meu sa va vad mai stati pe net asa e caci lam invatat in brate asa se intimpla daca il ai mai tirziu . Noi sintem bine acum nu ne mai doare burtica sintem mari avem 6kg 62cm acuma dormim toata noaptea ziua mai plingem mai in brate acum o sa am timp si o sa va pun poze am vazut eni are multe si eu nu vam pus nici una ma scuz caci nu am avut timp caci al meu a fost mai rau bebe si prea am putut sa fac nimic si acum va scriu pe fuga caci se trezeste si ma striga . Ennni cum sint bebici tai sint cuminti caci vad ca tot ai vorbit cu fetele va Uratica Bruni Mada hai cu 2 liniute de cind va astept CATALIN IONUT 26 02 2009

Mergi la inceput

Dupa cum va spuneam azi s-a aratat si la mine ziua 1 .....,respectiv ziua 19 de la inseminare, ceva ceva s-a intamplat pe acolo.... dar din pacate nu a vrut bebele sa ramana cu mine.
Acum v-oi face o mica pauza ca intru imediat in sesiune....apoi v-om incerca iar si iar.... pana cand voi reusi.
Va si va doresc la toate numai lucruri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

of lilicica , ce se intampla cu nereusitele astea...incep sa ma sresez si eu ...noi avem cam aceeasi varsta , am si eu 6 inseminari , fara fiv inca ,dar vad ca tu esti optimista pt. viitor, eu nu stiu ce sa mai cred...
la toate

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Iaura pana la urma o sa reusim, daca ne dorim cu adevarat si perseveram in continuare.
Poate tu o sa fii mai norocoasa si o sa reusesti de data asta....
Anamy mi-a povestit despre tine..... imi zicea ca va cunoasteti si ca vorbiti si la telefon.
Eu chiar nu as putea sa-mi dau seama care este cauza pentru care nu se prinde bebe..... la inseminarea trecuta am avut poliovulatie, proba a fost buna.... efort dupa inseminare nu am facut.... asa ca chiar nu stiu ce sa mai cred...... e vorba de destin?, principalul este sa fim optimiste si sa speram ca intr-o zi o sa ne vedem visul implinit.
Tu cate zile mai ai pana la test?
si iti doresc numai bine.

Mergi la inceput