fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

anamy ,lilica imi pare tare raunu o sa incerc sa va consolez , stiu ca orice v-as spune nu va pot alina suferinta ,sper doar sa aveti puterea sa treceti peste si sa o luati de la capat, aceasta este singura sansa pentru noi toate , sa incercam iarasi si iarasi pana vine si randul nostru.....
pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Neata fetelor!!!
vad ca nimeni nu se incumeta in dimineata asta sa apara cu cafeluta asa ca o sa o fac eu stiu ca sunteti suparate, dezamagite, n-am mai avut de multa vreme un test pozitiv dar nu avem ce face, trebuie sa ne adunam si sa mergem mai departe. Si ca sa va inveselesc o sa vin si cu un banc, in ton cu vremurile

Banc de criza
Ce gandesc un optimist si un pesimist despre criza economica mondiala?
Optimistul: vai, vom ajunge cu totii sa cersim...
Pesimistul: De la cine?

criadema, trebuie musai sa iti cunosc piticii asa ca o sa vin odata cu prajitura aia cu mere. Da sa se faca aia mici bine bine
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetelor!!!
haideti la cafeluta
stiti ce cred eu fetelor,ca un sut in fund e un pas inainte,cu cat nu reusim,cu atat eu personal ma ambitionez sa lupt mai departe pt .
lilicica,iaura21,moniland,uratica,mara72,maddutz
criadema,saboupetra,bendeljulia,brunadria,enni,bytzi

toate imi santeti nespus de dragi,pe unele dintre voi va stiu,chiar mi-as dori sa va cunosc pe toatele,dar cand ma voi intoarce din concediu voi da adunarea fetelor!!!!
eu voi face o pauza,caci o sa am musafiri de azi si urmeaza sa organizez chef mare ,e ziua intrusului curand,apoi mergem la o nunta si urmeaza la sf lui iunie concediu,cand ma voi intoarce ma apuc din nou de treaba ,cu forte noi si proaspete.
in legatura cu fiv dr meu crede ca trebuie sa mai incercam cu IA ,pt ca nu obtinem poliovulatie,dar pana la urma eu sincer cred ca tot la fiv voi ajunge.
pana atunci vreau sa ma bucur de viata,sa i-au o pauza si sa ma detasez de tot ce inseamna proiectul bebe.
vape toate fara exceptie si sper sa aud de reusite pana voi reveni din nou!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

mara72ne-am intersectat cu mesajele,mersi de cafeluta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele mele frumoase!
imi cer scuze ca am intarziat la cafeluta de dimineata..insa..la cat m-am miorlait aseara..am niste ochi de..BROTAC!sunt umflata de zici ca m-o pocnit barbatu si saracu nici nu-i acasa!cand m-o vedea azi o sa-i placa cu siguranta ca par mai grasa..macar la fata!asta daca o sa ma mai recunoasca!off off mai mai..
bruni-multumesc..insa trebuia sa ma descarc ieri..dar promit ca de azi sunt fresh..nu ma mai lamentez ci o sa merg inainte,asa cum veti face toate!pana vom ajunge si noi la !
mara-draguta mea-eu nu stiu de unde gasesti tu atata putere..insa te admir-si asa m-o palit un dor de voi..hmm..cred ca dupa tratamentul de luna asta si dupa ca fac histeroscopia..voi trage o fuga pana la cluj-sa ma intalnesc cu voi si sa-i zic si lui dr micu ce isprava am facut!sper sa nu ma dea afara din cabinet!iar apoi maruta-de ce nu?poate ne luam de manuta la un fiv!
anamy-fetita frumoasa ma bucur ca esti asa senina!te imbratisez cald si totusi asteptam cele 2 liniute!poate se intampla o minune si ramai natural!
georgie-sincer nu am cuvinte..mi se rupe sufletul de fiecare data cand una dintre voi mai trebuie sa lase in urma o luna de dezamagire..simt ca ma sting usor usor..insa tot de la voi gasesc si iau puterea de a merge mai departe!asa ca fetita dulce..hai linisteste-te,apoi ridica capul sus si hai sa mergem mai departe!trebuie!si pana la urma vom reusi cu toatele!noi suntem si vom fi mereu aici ptr tine!
lilicica,iaurtica-speranta noastra e momentan in mainile voastre!haideti fetelor!suntem cu sufletul alaturi de voi si ne rugam sa fiti pozitive!
madule-sper ca acum daca ne-ai citit sa nu faci ca noi si sa te apuce nostalgia ca iei bataie!tu ramai asa cum te stim-mereu vesela si optimista-in stare sa doboare muntii!!asta e sansa ta,asa ca profita la maxim de ea si finalizeaz-o cu una sau 2 bebeline carliontate!tinem pumnii dulcica si spor la oute!sa fii o closcuta fruntasa-cu multi puiuti!
criadema,enni,moni,julia-va multumim ca intrati pe la noi si ne aratati ca se poate!sunteti dovezi vii!asa ca pana la urma vom reusi si noi!
criadema-mara te intrebase de denisu..asa ca eu te intreb de apalina..mai stii ceva de ea??
petrule-
turqoise,medut,kry,duia,denisu,apalina,dedus- si voua!
haideti fetele sa ne unin,sa ne strangem puterile si sa facem tot posibilul sa reusim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

of , dragelor, speram sa gasesc doar veselie si cate 2 liniute. Din pacate stiu prea bine ce simtiti. Lilicica, poate totusi ne salvezi si ne dai o veste buna.
Fetelor, eu luni dimineata voi fi la Wels la consultatie, sper sa ma inteleg cu doctorul si sa stabilim cand voi face fiv 4(uff 4) Va pup si cand ma intorc sa fie plin de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

anamy, georgi, va sustin si va incurajez sa va continuati drumul spre bebe, sunt ferm convinsa ca intr-o zi, nu foarte departe, cu multa incredere in Dumnezeu, veti reusi.
...eu personal , de multe ori imi pun intrebare "voi fi vreodata mamica???".. si tot eu imi raspund"da.voi fi!!", nu conteaza cum , cand dar stiu ca int-o buna zi voi fi mamica, daca nu va fi sa fie din sangele meu, va fi cu siguranta in inima mea, pentru ca imi doresc mult prea tare sa am un puiut.imi amintesc ca acu multi ani in urma, cand eram doar un copil, cand nici macar nu auzisem de cuvantul "infertilitate", si char daca auzisem nu stiam cu ce se mananca,vazand un copilas descult si murdar pe strada, am intrebat-o pe mama de ce nu are papuci si mama mi-a zis ca lui nu are cine sa-i cumpere si ca parintii lui nu-l iubesc si nu au gria de el.imi amintesc ca si cum a fost ieri ca am implorat-o pe mama mea sa-l luam acasa la noi si sa-l spalam , sa-i dam sa manance si sa-i dau o pereche de incaltaminte de la mine ca aveam destule si sa-l tinem la noi, sa fie fratele nostru.dar mama n-a vrut!si stiu cat am rugat-o...cine stie, poate imi e dat ca intr-o buna zi sa pot sa iau acasa un copilas mai putin norocos care are nevoie de iubire.nu vreau sa ma gandesc acum la nimic, dar simt ca ceva din mine imi spune sa fac acest lucru.as fi foarte fericita si implinita sa-mi pot indeplini acest vis.
...sper ca nu v-am plictisit, v-am povestit aceasta intamplare pentru ca eu cred ca a fost un semn. si eu lupt ca si voi sa am un bebe al meu dar stiu ca atunci cand voi intelege si ma voi resemna ca toate usile la care am batut mi-au fost inchise, voi bate si la cea care n-am incercat niciodata.
toate fetele si stiu ca desi sunt mai ma veti intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

kry, multa bafta si asteptam vesti bune. sper ca acest drum catre Wells sa iti aduca puiutul mult asteptat. ai incredere in decizia e care ati luat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Fetelor, e greu...dar nu cadeti, veti gasi in curand puterea de care aveti nevoie.
Cum ieri nu am prea avut timp azi am venit pregatita sa fac sa va spun unele sotii de la copiii mei, si chiar o poveste.
O sa spun La multi ani pentru Georgi, parca am inteles ca este nascuta in aceasta perioada, si sotului Anamyei la fel La multi ani.
O sa le spun bun venit si fetelor noi cu care eu nu m-am mai intalnit, si sper in continuare ca cineva va sparge gheata si sa inceapa sa apara numai lucruri bune.
Mara, iubito, de ieri de cand am pomenit de placinta aia nu vad in fata ochilor decat placinta cu mere. Referitor la vizita ta, te astept de la prima lansare a invitatiei, sper sa se intample cat mai curand. Copiii mei sunt acum bine, iau niste sirop pentru alergie inca o saptamana si va fi ok, le-au iesit intre timp si 2 maselute. Ieri cum eram numai noi la discutii, m-am gandit ca ai putea incerca un fiv in Austria si daca vorbesti cu Stela al carei sot este medic in Viena, si este un om nemaipomenit, ai putea rezolva sa-ti fie translator si intermediar pe parcursul procedurii.
Uratica, fiecare trebuie sa credem in sansa noastra, faptul ca suntem aici inseamna ca suntem o familie si ca esecul uneia sau reusita alteia are efecte si asupra noastra, poate ghinionul nostru este ca dintre fetele care reusesc nu scriu nici una si atunci tragem o concluzie eronata ca nu sunt reusite.
Cu Apalina nu am vorbit prea recent, atunci cand am vorbit inca isi mai repeta analizele ca rezultatele oscilau dintr-o extrema in alta si nu prea intelegea mare lucru. A fost si la clinica si a discutat cu Surcel, ca Stamatian nu prea mai are timp si dupa cum imi spunea intentiona sa incerce totusi un fiv, dar cred ca inca nu a demarat. Acum si lucreaza si are probabil timp mai putin. Speram ca intr-o buna zi sa apara si ea si mai mult sa vina insotita de o veste buna.
Madd, mai ai cu inhibarea, hai ca pregatim cofragul pentru productie.
Bruni succes la examene, asteptam un rezultat super bun de la papp, sa stam linistite si sa-ti stabilim ordinea din lista
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

criadema- si multumesc!si..ai intru'totul dreptate!si eu sunt constienta de faptul ca sunt multe reusite..insa ieri m-am prabusit ptr ca ma intrebam de ce nu ni se intampla si noua!sunt sigura ca vom reusi-si ca e doar o notiune de timp..insa vroiam,speram si cel mai rau e ca eu ajunsesem sa cred ca fetele vor reusi!!si tocmai de asta mi-a fost greu sa ma stapanesc!insa..voi depasi momentul-trebuie!!voi pleca in weekend undeva cat mai departe ca sa uit de tot si sa ma intorc senina si plina de optimism ptr a le incuraja pe fete!trebuie sa ies si eu din starea asta-deja am ajuns la 48 de kg..again!si dupa starea sufleteasca pe care o am..simt exact cum am zis ca usor usor ma sting..
insa e nedrept fata de fete sa ma comport eu asa!tocmai de asta imi voi strange fortele si voi incerca sa stau pe linia de plutire si cu siguranta vor veni si vestile bune in viata noastra!
fetele si curaj!vom reusi si noi!
pana atunci-traiti la maxim fiecare zi din viata voastra exact dupa pofta inimii!

Mergi la inceput