fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

cris bine ai venit! analizele eu le-am facut pe toate la synevo (la etajul I al spitalului clinic de oncologie); parte din ele le poti face si la gine I. depinde ce analize ti-a dat sa faci. oricum, tot acolo se pot face mare parte din analize.
criademasi ennni eu am inceput de vineri tratamentul de stimulare. fac cate 2 fiole de gonal pe zi. tre' sa ajung la control sa vad cum se prezinta ovarele si foliculuii si in functie de aceasta voi ramane pe 1 fiola sau 2 fiole de gonal. de simtit, ma simt foarte bine: m-am umflat 2 kg, am bufeuri, intepaturi la nivelul ovarelor...deci, normal
in rest...astept perlute de la tine criadema si povesti despre ce fac strumfii tai ennni si, de ce nu, jovana
pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

naida pai...tu ii spui tot istoricul tau. ii aduci toate analizele si rezultatele care le ai. in mod normal, daca e sa fie adevarat cu rezerva ta ovariana aflata pe sfarsite, clar ca nu mai pierzi vremea cu inseminari si alte cele.
oricum, cred ca ar ajuta daca ai avea analizele obligatorii facute: HIV, hepatita B si C, chlamidia si toate cele care sunt pe prima pagina. cele hormonale o sa ti le ceara de data recenta, celelalte vor trebui sa nu fie mai vechi de 6 luni (poate 1 an).
oricum, nu uita, e bine sa ai toate analizele cu tine. ii va fi mai usor sa se orienteze si sa-si dea cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

naida87..te rog mult de tot zimi si mie la ce preot clar vazator ai fost ieri???????

te rogggggggggggggggggggggggggggggggggggg

vreau sa merg si eu la acel preot..ca de piatra neamt e tot prin zona ta......

ai fost cumva la savinesti la preotul munteanu?????

da, draga mea. e vorba despre parintele munteanu.mie mi-a facut o impresie f buna,in primul rand ca preot.nu-s eu o mare bisericoasa, dar chiar m-a impresionat...

Mergi la inceput

maddutz..nu as vrea sa fac analizele inainte sa ajung la el...poate imi cere altele, sau poate nu mi le cere/....nu stiu protocolul.Oricum, eu ma duc la el cu tot ce am, iar daca imi da sa fac alte analize, le fac apoi.

sa nu ma apuc iar de cheltuit bani degeaba pe analize care nu le trebuie, ca am dosar plin.

aaa....si ca sa fac analizele hormonale ar presupune sa am un CM, nu? Hahahahaha....da...buna-i asta!eu n-am mai avut din martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Madutza, ma bucur ca esti super, iti tin pumnii, mie mi se pare normal ca daca nu a fost sa fie pana acum tu sa spargi gheata, esti veterana si meriti acest lucru, si sa fie si 2.
Naida sa ai bafta la control si sa primesti unda verde si o reusita ar fi cel mai frumos cadou de nunta pe care l-ai primi de la viata.
Referitor la copiii mei, spun atatea lucruri incat mi-e greu sa le retin, dar o sa va relatez din ele pe masura ce-mi mai amintesc. De exemplu intr-una din zile stateau cu mama mea pe o terasa din gradina, ei se jucau, iar mama profitand de ocazie isi aprinde o tigara (foarte rar se intampla, nu este fumatoare), fumul din tigara merge in directia lui Sergiu care se ridica isi pune mainile in sold si striga "Nu vezi ca ma fumezi, nu ma fuma, bunica" (adica afuma).
Intr-o alta zi merge la ferma tatalui meu, vandu-se o vaca pe care el o cunostea, observa ca vaca lipseste. Alearga la tata si intreaba: "unde e Tela, bunicule?, unde e Tela?" "Am vandut-o" ii spune tata "Si banii unde-s, ce-ai facut cu banii?". Intr-una din zile stam la soare in gradina, cum stateam pe patura mi se ridica bluza si-mi vad taietura de la laparascopie. "ce-ai acolo, mama" ma intreaba Antonia, "cand erati mici, mici mama v-a tinut in burtica.... si dupa ce ati crescut n-ati mai avut loc si m-a taiat nenea dr. la burtica si v-a scos afara, prima data pe Antonia, apoi pe Sergiu", dupa mai multe intrebari ca de ce, cum, cand, Antonia explodeaza "Si eu o sa tin pe bebe meu in bultica", "da cand vei fi mare si tu o sa-l tii pe bebele tau in burtica", la care Sergiu plangand "Si eu ce o sa tin, eu nimica, pe bebele meu cine-i tine? atunci eu o sa-l tin in pate" "barbatii nu tin bebele in burtica ei il tine in brate dupa ce nenea dr. il scoate afara"
Sper sa nu va plictisesc, dar vreau sa va inveseliti macar putin, si voi o sa va bucurati intr-o buna zi de perlele copiilor vostri, dar pentru asta aveti nevoie de fosrte multa rabdare si perseverenta.
Apropo, Uratica unde a disparut?

Mergi la inceput

criadema ce povesti frumoase ne spui. inseamna ca ai tai copii sunt foarte inteligenti daca au capacitatea de a pune astfel de intrebari si de a face astfel de afirmatii. Sa iti traiasca si sa le dea DD multa sanatate ..fetita sa isi tina "bebeii in bultica" si baietelul in "pate". Mi-as dori si eu sa ppot candva purta astfel de discutii cu copiii mei. Si cine stie?!Poate cu putin noroc, si ajutor de la Dumnezeu, voi putea.

Inca o data, sa iti traiasca ingerasii, si sa fiti sanatasi si voi pe langa ei, ca mare nevoie avem noi, toti de parinti!

Apropo...mama mea se intoarce de la cluj. Doctorul nu a considerat ca e caz de operatie, si i-a facut din nou un papp.Dar daca papp-l asta iese iar HSIL, atunci chiar ca nu mai scapa. totusi, doctorul e optimist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Naida, si tu o sa te bucuri intr-o zi de copiii tai, si o sa le asculti povestile si mai ales intrebarile lor.
Eu ii doresc multa sanatate mamei tale si sa treaca cu bine peste toate problemele.
Referitor la inteligenta copiilor, in general, si eu aveam uneori impresia cand prietenele mele imi povesteau despre copiii lor ca exagereaza, ca fiecare crede ca a lor este cel mai deosebit, vorba cu cioara, si ea spunea ca puiul ei este cel mai frumos, dar intr-adevar copiii zilelor noastre sunt mult deosebiti de standardul pe care noi il cunosteam, sau mai bine zis ar trebui sa ma raportez la mine ca tu esti cu mult, mult mai tanara, gandindu-ma bine puteai avea varsta copiilor mei daca era sa se intample de la inceput.
Sper ca fiecare dintre voi sa vina cat mai curand cu povesti despre copiii vostri.
Va fi bine intr-o zi, sunt aici sa demostrez ca da, se poate daca vrei cu adevarat, am asteptat 20 de ani sa pot relata asemenea povesti, si eu credeam ca nu se va mai intampla niciodata, dar viata si DD mi-a aratat ca se poate, asa ca si voi puteti, nimic nu mai este imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

naida87..iti multumesc mult..preotul munteanu e preotul nostru duvohnic..el nea cununat..maine merg si eu la el...abia stept sa mai satu de vb cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iauracind trebuie sa faci test?am uitat
doamne ajuta!

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

criadema, important e ca lupta aceea pe care o duci de 20 de ani ai castigat-o!uita-te la ingerasii tai mici si bucura-te de ce ai, fara sa mai privesti in trecut.

pogonici, maine la ora 16:00 spunea parintele ca face Sfantul Maslu. Eu nu stiu sigur daca ajung, dar tare mi-ar place.

uratica,da pi uni umbli?

maddutz

Mergi la inceput