Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)
Raspunsuri - Pagina 6
Alysh spune:
Magnetism, nu ma mai ocup de lista pt moment, asa ca predau stafeta cui vrea. Sunt suparata pe mine.
Cel putin renunt total la bere, ca mai beam cu barbate-miu cate o berisca, dar gata, mi-a spus sotul Lauritei ca o bere echivaleaza cu o paine mare alba, Doamne am innebunit cand am auzit, deci nici pic de alcool, macar la asta pot sa renunt cu usurinta, dar ce fac cu dulciurile si mai ales cu saraturile? M-am indragistit de prajitira Magura, am luat-o razna
Deci daca ma renunt si la dulciuri fac lista.
Ti-am vazut spelndoarea, e frumos foc baietelul tau. pup
Multumesc fetelor pt pozele de ieri, fffffffffff frumoase. Dar eu arat grasa rau,Lauritasa nu le mai arati cuiva.
Multumesc inca o data ca ne-ati luat cu masina, sunt datoare de cinste.
Ah, am vb azi cu o tipa care a fost la primarie sa intrebe chestia cu 85% pt al doilea copil si se pare ca ai dreptate, numai eu spuneam bazaconii. PUP MULT SI DULCE!
Vlady
socrate spune:
Deci...evident urarea pentru Cadina era scrisa impreuna cu fiul meu.
Nimic nu mai pot face, trage de mine intr-una. Nu stiu care dintre voi zicea ca sunt ocrotitoare, dar din pacate de cand cu mana stau mereu dupa el sa nu cada pe umarul ala, si daaaa s-a transformat in maimuta. Acuma nu mai face nimic singur, a pierdut mult din independenta ceea ce nu prea imi place si sunt sigura ca nici nu e bine. Deci, astept sa treaca toata treaba.
Simona mersi mult, intre timp am rezolvat problema.
Inais si alte mamici de pui mofturosi, noi cand am avut greva foamei am schimbat modul de preparare.Adica eu acum pun totul la cuptor, are alt gust, mai adaug putin unt si se pare ca ii place mai mult asa.
Multumim frumos de gazduire, a fost foarte frumos la Annika. Se pare ca mai tb sa ii socializam. Sebastian a cam plans la incercarile lui Mirci sa ii smulga parul si nici la examinarea Dariei nu a reactionat prea bine, da, chiar avea ochisori . Insa schimbul de suzeta nu l-a deranjat catusi de putin. Cu Mirci si-a incheiat socoteala luandu-i jucaria din mana cand nu era atent.
Asta este asa se intampla cu multi copilasi. Recunosc ca partea cu tzipatul la unison mi s-a parut un pic stresant, adica pe mine ma agita copii tzipand.
Alysh se da mare, dar nu s-a ingrasat deloc, sau nu vizibil oricum.ASa ca eu propun sa nu acceptam nici o demisie, mai ales ca de dragul vostru m-am cantarit si eu, am 64 de kg. Deeeci mai am 6 kg la greutatea inainte de sarcina si mai am 9 kg la greutatea ideala, pe care sincer nu cred ca o voi atinge. Macar astia 6 de s-ar duce.
Acuma ce sa zic, odorul doarme, ca deh...ieri pe drum a adormit, dupa ce nu dormise toata ziua, s-a trezit, s-a speriat si a inceput sa planga, evident eram blocati in trafic. A fost minunat. Am ajuns acasa, l-am schimbat, l-am imbracat in pijama si am zis ca dormim. A mancat laptele a dat sa adoarma si ca prin miracol a redevenit Energizer Bunny. L-am dus in sufragerie ca muream de foame si sete. L-am lasat in tzarc s-a jucat cuminte singurel acolo fara sa zica pas.
La un moment dat a inceput maraiala si am zis gata, nani. Eee pana la 11, nimik. L-am lasat pana la urma la el in pat ca nu mai puteam aveam nervii facuti permanent. A adormit in 2 minute.
Evident la 7 era sus. Acuma doarme de la 11, daaaa stiu si eu ca au trecut 3 ore.
Cand se scoala mancam si iesim, desi e cam cald..dar na, nu se poate sta in casa cu el ca chiar ca nu mai fac fata. Atat despre programul meu de seara care era destinat vizionarii de seriale.
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Cel putin renunt total la bere, ca mai beam cu barbate-miu cate o berisca, dar gata, mi-a spus sotul Lauritei ca o bere echivaleaza cu o paine mare alba, Doamne am innebunit cand am auzit, deci nici pic de alcool, macar la asta pot sa renunt cu usurinta, dar ce fac cu dulciurile si mai ales cu saraturile? M-am indragistit de prajitira Magura, am luat-o razna Deci daca ma renunt si la dulciuri fac lista. Ti-am vazut spelndoarea, e frumos foc baietelul tau. pup Multumesc fetelor pt pozele de ieri, fffffffffff frumoase. Dar eu arat grasa rau,Lauritasa nu le mai arati cuiva. Multumesc inca o data ca ne-ati luat cu masina, sunt datoare de cinste. Ah, am vb azi cu o tipa care a fost la primarie sa intrebe chestia cu 85% pt al doilea copil si se pare ca ai dreptate, numai eu spuneam bazaconii. PUP MULT SI DULCE! Vlady |
Alysh - o bere (0.5l) are cam 150 calorii pe cind 200 g piine alba au cam 500 calorii...deci mai merge si cite o bere din cind in cind...
Magnetism - frumoase pozele, dar mai frumos puiul! Te intreb si eu ceva stupid ca am vazut ca cel mic are si lantzuc si bratzara - nu le agata, nu se raneste?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Lorich spune:
Sal'tare si de la noi
Sa scriu rapid, ca treb sa-l conving pe Robert ca-i este somn
Cadina la multi ani mami drag! Esti o luptatoare si o invingatoare (vad ca ai invins si kilogramele, bravo!)
Leeloo vazut niste baieti tare faini! Cred ca-ti vine sa-i pui in bagajele alea.
Alysh grasa? Nu mai zice ca ma deprimi!
la multi ani Miruna Elena
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
belleane spune:
salutare si de la noi,
In primul rand vreau sa urez Annikai! Sa fie tot asa de cuminte , frumoasa si desteapta. Am vazut pozele de la minunata petrecere. Sa va bucurati de fete ca sunt tare frumoase.
Apoi vreau sa urez si sarbatoritelor de pe 11 si 12:Stefania, Diana Maria, Miruna Elena. .
si unei mamici curajoase -Cadina. Sa se bucure de viata impreuna cu copilasul ei scump.
revin
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
gabitzam spune:
DanaH, nu esti tu de vina, am apucat sa-mi dau seama de eroare si am corectat chiar dupa mesajul meu. Si pe urma am iesit afara la plimbare si acum am vazut nedumerirea ta
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
belleane spune:
Am vazut poze de la petreceri de vis: poze cu Mladite una si una: Robert, Raducu, Sara, Dariuta de la petrecerea Scortisoarei. Vai ce frumos a fost.
Am vazut si poze de la petrecerea Annikai: cu Mara, Vlady, Daria, Mirci, Annika, Lara, Sebi. Toti unul si unul. Dar si mamele.
Mi-a placut si petrecrea Marei la restaurant cu 2 torturi .
Mor de invidie ca n-am fost si eu la asa petreceri.
Si am vazut poze de Fecian. Superbe.Copil superb.
Noi vom face dezmotarea pe 23. La curte. sper sa avem vreme buna ca altfel suntem la fel ca Alysh (adica in ploaie si vant).Initial nea-m gandit sa facem ceva mai mare dar acu ne gandim serios daca n-ar fi bine sa fie in familie. Eu sunt tare obosita, parca am oboseala cronica, de dimineata sunt asa nu-mi vine sa ma mai ridic din pat.
Am inceput de ieri intarcarea.
Am auzit de Raducu ca a facut febra, sper ca e bine.
Un pentru copilasii nemacaciosi sa-si revina.
belleane spune:
am vazut acu ce-am scris "nea-m" si tare e urat. Sa va povestesc ce-am facut ieri timp de 1 ora. Am luat 2 camasi pentru ziua fetei si ambele cam la fel de decoltate. M-am gandit sa pun capse sa nu mai fiu atat de sexy. Si la prima am cusut o capsa bine si una invers. la a 2-a am cusut o capsa pe fata bluzei. Ieri am fost varza si azi is la fel.
belleane spune:
Fetele, asta e adresa mea de mess: victorita_gr@yahoo.com, aici sunt activa nonstop inclusiv noaptea sau cand sunt la munca.
bratafel spune:
Buna fetelor.
Scuze , dar nu am mai reusit sa mai postez de mult aici. Va citesc din cand in cand. tot timpul mi-l ocupa Bianca.
Multumesc celor care ne-au felicitat de 11 lunitze duminica. Noi crestem pe zi ce trece. A inceput sa mearga cate putin singura, are tot 2 dinti dar asteptam pe cei de sus de multa vreme, parlamenteaza toata ziua in limba ei si cu toata lumea. La mancare am inceput sa fac mofturi, dar pana la urma pap tot. in schimb lichide nu prea vreau in afara de lapte. vrea sa stea numai afara cat se poate si sa rup papadii si bumbisori.
tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de 1 an sau de lunitze si pentru Cadina La multi ani!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png