Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana_78 spune:
Da, mai Simona, si eu vreua sa se cunoasca si puiutii mari - uite, o sa ma uit pe harta -- eu sunt cu harta, imi place tare mult sa caut strazi, rute etc - poate ajungem in parcul din zona voastra.
Daca n-ar fi traficul asta de kkat in Buc- n-ar fi nici o prob.
daca trecuta am prin aglomeratie la pasajul Obor, la intersectia Dimitrov -- am stat o gramada, Annika, care sta f. cuminte in masina, incepuse sa proteste si pana am ajuns in pantelimon o daduse pe urlete
cleo78 spune:
si Mara a avut o conversatie cu Lara. Mara, innebunita dupa cupii, cu ochii cat cepele si zambetul de catselush vesel asculta ce ii zice Lara:
-daca nu o sa mai fii suparata, te mai primesc pe la noi etc sau ceva de genul asta
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Ai dreptate Adriana, e tare nasol prin trafic. am sa caut insa sa vin eu in herastrau cu ei, cu tramvaiul e oricum mai bine, mai peste o luna asa deja sunt concedii, e mai liber, intra gradinitele in vacanta...Si acum lucreaza atia la pod, e nebunie prin Cringasi cu masina, se circula infernal.Oricum e mai bine in Herastrau, mai mult spatiu, Moghiorosul e un parc mic. Dar dc ajungeti vreodata aici sda nu eziti sa dai un buzz
Pupam fetele.toate 3
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
chinabulina spune:
buna dimineata!
la multi ani micilor sarbatoriti de astazi, Miruna si Codrin Octavian!!!
la multi ani, cadina!!! sa fii fericita si iubita, sa dispara toti norii de pe cerul tau! iar cine citeste degeaba citeste, daca nu baga la cap...
super intalnirea de la ziua annikai. sunt putin invidioasa .
vad ca nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebarea cu baloanele. asta e! le umplem cu aer si gata... azi ma duc si eu sa comand un tort pentru sambata, cand tundem gogoasa
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
leeloo2004 spune:
Am vazut pozele de la ziua Annikai - mai dar ce copilasi frumosi!!!! Nu stiu daca i-am identificat pe toti, dar erau toti superbi!!
Gabitzam - sanatate multa lui Raducu - inteleg ca e mai bine acum!
Chinabulina - eu stiu ca cei de la Cora din Lujerului au si butelie de heliu (e un centru acolo de baloane si alte chestii pentru party-uri)...
LA MULTI ANI pentru Miruna Elena care implineste 1 ANISHOR si pentru Codrin Octavian care implineste 11 luni!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
DanaH spune:
intru si eu repede, pana ma apuc de treaba, sa urez La Multi Ani! frumoshi si sanatosi pt cadina alaturi de puiul drag. felicitari pt silueta, pt energie, pt voitza. eshti o mama de admirat. sunt sigura ca puiul tau o sa aprecieze tot efortul pe care il faci. iar cine trebuie, lasa sa moara de ciuda.
fetelor, dupa ce ieri am muncit pe burta, azi nu am chef de nimic. de o ora ma uit pe youtube la secventze din concertele lui candy dufler. imi plac doua melodii de ale ei, oda al vino si I still love you, de imi vine sa mor. am noroc ca nu a venit nici colega, deci post sa ascult linishtita. si in acelashi timp ma uit si la trompetistul ei,c are mi-a placut ff mult. m-am uitat toata seara in ochii lui.
e clar, tb sa imi cumpar ultimul album.
altceva, despre noi, nimic deosebit. fata cica mananca la gradi, ca am intrebat-o azi pe educatoare. atunci poate ca are ceva cu mine.
aseara era rupta de oboseala. a dormit o singura data ieri, cred ca o pregatesc de grupa urmatoare. era treaza de la ora 2:30. la ora 18:30 era rupta. i-am facut baitza, dar s-a inviorat. si ne-am mai jucat putzin la ea in camera. dar, in joaca, s-a trantit pe o saltelutza si nu a apreciat bien distanta si a dat cu capul direct in zid, frontal. nu va spun cum s-a auzit. a plans tare, i-am dat cu apa rece, apoi cu gel cu arnica. am linshtit-o si am pus-o la culcare. m-am cam speriat, deshi la cate lovituri am vazut la alex...in fine, nu am cum sa o leg. am trezit-o de vreo doua ori pana m-am dus eu la culcare, am vaut ca era ok, se trezea repede, asha ca m-am linshtit. dimienatza nu avea decat o urma foarte vaga. face minuni arnica asta.
sa urez La Multi Ani si pt Miruna Elena, pui de GD, chiar daca mami a ei nu mai trece pe aici.
cu aceasta ocazie vreau sa spun ca vad o mica eroare in lista cu datele de nashtere a puiutzilor. fetele care va pricepetzi, poate avetzi timp si putetzi sa o reparatzi. pupici.
am vazut si eu poze de la aniversari si mi-au placut asha de mult. va cam invisdiez ca putetzi sa va vedetzi asha de des, sa sarbatoritzi impreuna. dar, lasa, ca mergem si noi la lorelei.
si mai vreau sa spun ca sunt indragostita pana peste de mara. are o fatza asha de expresiva, mor de dragul ei.
ar cam fi cazul sa ma opresc si sa ma apuc si eu de munca. shtitzi voi, pofta vine mancand. daca nu vine, atunci o sa ma avetzi aici toata ziua.
pupici
Poze
gabitzam spune:
Dana, nu ai specificat ce eroare e in listuta, ca sa corectez.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Dana, nu ai specificat ce eroare e in listuta, ca sa corectez. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
gabitza, cred ca eram o chioara. mi se paruse ca miruna, naxuta pe 12 mai, este trecuta intre shtefania si diana, nascute pe 11. dar vad ca nu e asha. scuze. clar tb sa mai beau o cafea.
Edit: Mai bien ma duc acasa. Numai ce am varsat cana de ceai pe birou. noroc ca era mai intr-o parte.
Poze
Magnetism79 spune:
Dragele mele,
In primul rand La Multi Ani Cadinei pt ziua ei!!!!!!!!!!!! Ti-am spus ca te admir pt curajul si forta de care dai dovada!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si tu si puiul asta e tot ce conteaza!!!!!!!!!
Am vazut si pozici frumoase ale aniversatilor sapt trecute , dar si de zilele astea: multe mamici frumoase cu copilasi si mai frumosi.Ma bucur ca v-ati simtit bine iar vremea a tinut cu voi!!!!!!!!!!!!
Alish bag-ma si pe mine in concursul ala cu slabitul: eu am acum 58 si as cam vrea sa ajung la 50 sa vedem ce zice timpul si daca mai am puterea , sper ca maca caldura sa tina cu mine.
Cica imi da sotul meu bani sa mai ajunstez din volumul sanilor............chirurgical, sunt un pic obsedata ca s-au lasat putin si ar trebui sa le mai iau din volum, nu sunt foarte mari dar prefer eu mai mici.Ca sa vezi cum sunt unele..........isi pun silicoane si eu vreau sa le dau jos.Pana atunci bag un contur permanent de buze si pleoapa de jos si de sus ca sa nu mai am treaba cu conturul facut cu eyelinerul ca innebunesc si la fel si cu cel de buze.
I-am luat la pitic sandalute ieri, e f fericit, pe langa asta a mai picat si o jucarie si un balon plus sosete de barbat ca uite acum facem anul.
Referitor la tort eu o sa comand unul la Agapitos, parca ziceti vreuna ca sunt bestiale acolo sper sa fie bine. Iar petrecerea de mot si de 1 an o facem la Residence ( imi place mult mie acolo)
Duminica avem petrcerea unui prieten de-al lui B.G.la Paradisul Copiilor , vad cum e si va spun.
Ca sa fim si noi in ton cu alti copii suntem oficial in greva foamei, asa imi raporteaza soacra-mea, nu vrea decat lapte , cu chiu cu vai mai vrea un iaurt si painica goala,aaaaaaaaaaaa si stiti ce ii place pate cu paine, mai lipseste ziarul si ceapa si il trimit pe santier la Grozavesti la pod, aia de acolo numai asa baga, cel putin asa am vazut la TV
In final iata poze cu noi: astea ar cam fi ultimele:
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Amsatepapburetedebaie.jpg
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Dupaoportiedeiaurtdebaut.jpg
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/ImiplaceAndaAdam.jpg
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Inleagan.jpg
Mami de Bogdanici Pogonici