Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

iulia, am patit-o si eu. nu ca tine, nu am spus unei mame ca-i bunica, ci mi s-a spus ca-s bunica ... eu m-am deprimat rau, desi mie imi spusese o baba senila; asa de rau, ca in seara aceea mi-am facut programare la coafor, sa ma simt mai bine

in alta ordine de idei, INTREBARE URGENTA: unde gasesc heliu pentru umplut baloane????? cum pot umple niste baloane cu heliu, ca sambata taiem motul gogoasei si vreau baloane cu heliu

edit: iulia, nu pune adresa de mail, ci username maiiunie2008

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

iulia, am patit-o si eu. nu ca tine, nu am spus unei mame ca-i bunica, ci mi s-a spus ca-s bunica ... eu m-am deprimat rau, desi mie imi spusese o baba senila; asa de rau, ca in seara aceea mi-am facut programare la coafor, sa ma simt mai bine

in alta ordine de idei, INTREBARE URGENTA: unde gasesc heliu pentru umplut baloane????? cum pot umple niste baloane cu heliu, ca sambata taiem motul gogoasei si vreau baloane cu heliu

edit: iulia, nu pune adresa de mail, ci username maiiunie2008

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

multumesc mult

edit: vroiam s-o mai intreb pe cleo parca la tine am vazut in pozele de la motz un tort cu piscoturi. e facut de tine??? imi dai si mie reteta??? si mai vreau reteta de la crema aia de branza de care zici tu ca ai pus la primul tort, cel cu care s-a luptat Mara pls pls pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

iulia, deci da.

Da, ce. nu mai conteaza.

deci vin caldurile...io deja nu mai poc face ciorba ca mor de cald. Nu stiu cum gatesc ciorba la 2-3 zile, fetei.

si imi pare rau pt Gabitzam cubanii. Deci io cu Noemi am fo la ei, si mi=au dat o hartiuta cu recalcularea. Deci imi vin corect. De ce nu au gersit si ei sa iti dea in plus? Sau macar mie? Sau macar mai devreme?

deci poze de la anikka: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/11MaiAnikaLaMultiAni?authkey=Gv1sRgCNLMmffbzJHyQA#

deci, Vlad a luat:
-jucarie in cap de la Mara (nu a vrut...a aruncat in spate, Mara, ca e ca harciogul)
-tras de par de Mirciulica
-si-a prins dejetele singurel- a tras sertarul ca sa o ajute pe Mara sa scoata ceva reviste de la gazda
-si au mai tras o chiuiala toti in cor, asincron si afazat :))

tortul a fo de regim . Acu bag ciorba. Deci e buna. Adio cura. Nu am fiert suficient, inca 3-4 min ca imi crantsane frunzele de leushtean. Dar tot e bun. Am mancat numai zeama si pipota- mai de regim, da?

Supa de rosii se poa da la cupii? cred ca da. Cu orez. Se face mai repede.

Deci caldura mare,mon cher. ii dau salata cu rosii si pepene vara asta. si coc cate o barabula la microunde.

AMR 3 sapt pana plecam in concediu la turkili. Abia astept sa mi se puna masa in fatza, sa nu ma rog de barbat ca is vasele nespalate de 24 ore si apromis ca le spala el, sa nu frec pe jos ca scuipa Mara, si face toata piinea firimituri de hranesc o closhca cu puii de aur. Crocobaur.

Noapte buna

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Daria sta numa cu suzi in gura rusineeeee, fatuca mare si frumoasaaaa... mama ce debandada acolo Mara la bulanu' gol , tz tz tz...

bai dar MsBB pe unde a umblat azi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

vazut pozele. Vreau o fetitzaaaa!!!!!!!.....CU funditza.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

Daria sta numa cu suzi in gura rusineeeee, fatuca mare si frumoasaaaa... mama ce debandada acolo Mara la bulanu' gol , tz tz tz...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Nu e adevarat, nu sta toata ziua cu suza in gura, nu mai mult ca alti copii... si oricum ea e unul dintre ci mai mici copii de pe aici.

Multumim tanti mama lu'Mara pentru poze

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Scumpele,

Azi a fost excelent, dar putin la Annika, Bogdan nu a vrut sa intre cum il rugasem, sa ne faca poze, dar nici in masina nu i-a priit asa ca...zic merci ca ne-a dus oricum.
Am mancat tort buuun asa ca mai vedem cu slabitul...poimarti!!
M-am bucurat tare sa le revad pe toate fetele si am primit si un super costumas de la Alysh pentru ziua lui MIrci!
Multumim de invitatie Adriana

Si sa va spun: Mirci desi a tras de par in stanga si in dreapta putei urmari cum ramane de 3 ori fara obiectele din mana, multumita Marei si lui Sebica. Dar e baiat bun, nu zice nimic.
Sunt extraordinari copii astia cum cresc, de Craciun erau insirati nemiscati in mijlocul casei acu misunai de nu se poate
Uitati pozici AICI
Leeloo dulce puiul. ce a crescut, a capatat alte expresii!
Doloress drum bun si fara peripetii, iar Patrickut sa fie cumintel!
Iulia naspa faza cu gafa
Chinabulina draga mea tu esti o frumoasa nu-ti faci griji de senila aia!!
Cleo wow, ce putin mai ai, incep concediiiiileeeeee

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Citat:

Nu e adevarat, nu sta toata ziua cu suza in gura, nu mai mult ca alti copii... si oricum ea e unul dintre ci mai mici copii de pe aici.

Daria

iubita, glumeam ..of, of, azi numa gafe facui mai bine ies, ma duc sa ma culc, poate imi revin maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

buna seara buna,

multumim si noi tuturor ce ne-au urat azi, da iaca a zburat un an, da unde s-a dus nu stiu
uram la randul nostru celor care deja au implinit un an multa sanatate si sa creasca mari si cuminti si papaciosi ca vad ca au dat cam multi bebei in greve foamei ....

azi a fost o zi superba si calduroasa exact ca acum un an cand de la ora 5 dimineata si pana la 15 nu vroiam altceva decat sa-i vad fatuca aia dulce printesei mele, si iaca trecu un an ..........
aici cin doreste cine pofteste la o viermuiala de 8 pitici si 8 mamici ce s-au adunat in cinstea fetei mele.

va pupam
noapte buna

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Citat:

Daria

iubita, glumeam ..of, of, azi numa gafe facui mai bine ies, ma duc sa ma culc, poate imi revin maine..

Hai fugi la culcare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput