Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Iulia si eu glumeam, nu sunt eu mama ei? nu trebuie sa ii iau apararea? Nu ne suparam mai noi din cauza de suzete.

Laura saru-mana si tie pt poze, eu ma chinui acu sa vad dc pot sa le descarc, dc nu o sa te rog pe mail... ufff si Gabita cred ca s-a dus la culcare ca ma ajuta si pe mine cu tipsurile ei.

Eu ca o cascata ce sunt am uitat aparatu acasa si acum ma uit dupa fii-mea prin pozele de la voi.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am vazut pozele de baia mare
Dflavia sa-ti traiasca puica!!
frumos le-ati imprimat tricouri!
Uitam sa tare Inais si DanaH sa revina apetitul la papusi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa,

am vazut si io pozele lui Lelooo, ai 2 baieti nemaipomeniti.

Acu ma uit la ale lui Dflavia.

SI La milti ani Miruna, sa fii sanatoasa, si fericita si sa bucuri pe mami si pe tati

si Cadina, o mamica frumushica, toata dragostea ti-o uram in , noi fetele de pe

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Cadinutza, La Multi ANi scumpa, sa fii fericita alaturi de puiul tau minunat!!!!!
D_flavia si leeloo, m-am delectat cu pozicile voastre!!

Super pozicile de la intilnirea la Adriana...Dar pe SIs n-o vad pe nicaieri??

Socrate, am o bunica la gradinitza distribuitor Amway, direct la tine m-am gindit mai esti interesata?AM cartea ei de vizita si a spus ca nu conteaza distanta, vine oriunde E o tipa f de treaba, o stiu de 3 ani, abia acum vorbind am aflat ca e distribuitoare. Spune-mi dc vrei sa-ti trimit PM cu nr ei.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani mami CAdina!!! Sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu minunea ta de pui, sa te bucuri de viata si sa nu mai ai parte de o secunda de necaz!

La multi ani MIRUNA! Sa ajungi om mare si bun, sa fii sanatoasa si sa ai doar bucurie in jurul tau!

La cafeaua de azi am avut sesiune de vizionat poze. Am inceput cu ariciul lui Leeloo, car iar m-a dat pe spate ce par are si ce frumos se iubeste cu fratiorul lui. Am vazut gasca misunatoare de la Baia Mare si imi pare rau ca mamicile de acolo trec atat de rar pe aici.
Si la final m-am delectat si m-am ofticat in acelasi timp, ca n-am fost si noi, la ziua Annikai. Superba adunare de mamici si bebici M&M Nu stiu de cine sa zic mai intai. Sarbatorita delicata si pare asa cumintica din poze. Mami Adriana care si-a facut parul si imi place foarte mult. Mara la copanelul gol e adorabila. Mirci e frumooooos, nu mi-am dezlipit ochii de la el. Vlady cu mamica, mereu atat de eleganti. Sebi ocrotit cu atentie de mami. Si mi-a placut la nebunie rochitza Dariei.

Raducu meu e ca nou, parca nu s-a intamplat nimic, nu febra, nici urma de ceva. A avut dreptate doctorita sa nu-i dau inca antibiotic, ca e viral.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Cadinutza la multi ani fericiti scumpa! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!
Sis eu eram fotograful sef!!
Azi tre sa ma interesez sa comand tortul lui Mircea

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Gabitzule ce ma bucur ca s-a facut bine Ducu!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Miruna! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Cadina! Mult noroc in viata, sa fi fericita alaturi de baietu tau! Tot ce iti doresti sa se implineasca!

Dflavia, foarte frumoase pozele, da na, cu asa copii frumosi, cum altfel? Foarte tare ideea cu tricoul, foarte frumos.

Eu sunt beata de somn si Daria e plina de energie. Eu zac in pat cu o cafea langa mine si Daria cotrabaie peste tot, scoate tot si imi aduce mie in pat, ea e foarte incantata... eu ma gandesc numa cum o sa fiu dupa ce pun totul la locul lui... si mai obosita

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

inais noi am fost la olanesti. Noua ne-a placut foarte mult statiunea, plimbarile pe aleea cu izvoare, parcul pentru copii. Noi am stat la hotel olanesti....e un hotel vechi de pe vremea lui ceasca, dar renovat....schimbat mobilierul, zugravit. Nu e lux, dar e decent. Mancarea bunicica, putin mai scumpa decat pe terase, dar daca ai bilet cu masa inclusa banii asa sunt ganditi sa ajunga. (noi tot timpul ii comandam si la rares portie separata si ne-au ajuns banii).
Baza de tratament a hotelului este bine dotata si personalul foarte dragutz.
taxe.....am platit doar cea normala de statiune.....vreo 8 lei....nu mai stiu exact ca nu am platit-o eu.

Ei acum, daca sunteti mai pretentiosi si aveti mai multi cash la dispozitie pentru concediu eu am vazut muuuuullllte pensiuni si hoteluri mici foarte dragutze din afara. Deci se poate si mai bine. Noi la H Olanesti am platit ( cu 50% reducere :) ) pentru 10 zile in care intra si pachetul de pasti....doar 8 mil.....ni s-a parut rentabil, si din cauza asta am mai inchis ochii la un a, alta.
Daca mai ai intrebari........iti voi raspunde cu placere.

Cleo si eu imi verific cardul in fiecare dimineata....si nimik.....ufffff.
Ce rasfat o sa fie la turci.......noua ne-a placut foarte mult. Am fo in 2 ani, dar acum mi groaza sa zbor cu rares....pacat ca acolo chiar merita.

La noi a plouat un pic azi-noapte dar a si fulgerat si tunat, iar rares cred ca s-a speriat ca s-a trzit si nu a mai reusit nici cum sa il culc vreo ora......dar dupa ce a adormit.....pai....inca mai doarme....

si nu in ultimul rand....
Miruna Codrin Cadina

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

vazui pozici cu puiuti de baimarence. mama ce idee misto cu tricoul ala imprimat.

LMA Cadina
sa-ti dea dumnezeu sanatate, putere, reusite

hmmmm..azi e liniste...si pace sper sa tina toana asta

cleo te intrebai ceva aseara nu-mi rasp[unsesi

micaela faza e ca tocmai io ma gasii sa comentez, ca si eu i-o mai dau fetii cand e agitata tare dar n-am zis cu rautate, Dariuta e o scumpa, chiar si cea mai mica fiind, e printre primele mladite care s-a ridicat si a mers singurica

Mergi la inceput