Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Felicitari mamicilor care au nascut!!

2200 gr la 34 de saptamani este bine, in grafic cum s-ar zice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata fetele.Azi-noapte am dormit si eu bine pt ca a fost mai rece afara si nu m-am mai topit caldura.Nu va invit la cafea ca nu mai beau de cand am ramas insarcinata dar va invit la o cioco calda

cris nu mai fi bazaici...lasa ca trec toate.Cand te ia cate o contractie gandeste te la bebelina si sa vezi ca nu mai doare asa de tareTe asteptam cu vesti bune
maria asteptam pozici
yoanna bun site-ul ala si e de la voi din Oradea.De acolo am comandat patutul si salteluta si mi-au ajuns in 2 zile

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Salutare dragelor!

Nu am apucat sa citesc decat capitolul asta, nici nu stiu cate am de recuperat dar inca nu am internet acasa si am profitat acum ca Matei a avut de lucru si a venit cu laptopul + internetul de la birou.

In primul rand, felicitari tuturor noilor mamici!

Noi am ajuns duminica la Viena si ne acomodam - adica Matei s-a acomodat imediat ca tot munca de dimineata pana seara face iar eu am inceput lectiile de germana si de doua zile tocesc ca sa trec la un nivel mai sus, sa vedem cum ma descurc azi

Am fost ieri si la doctor si suntem in continuare bine, col inchis, bebe cam 2100g ceea ce mie mi s-a parut micut dar dr a zis ca e foarte bine. Vineri mergem sa vizitam si clinica si la dr mai mergem abia peste trei saptamani.

In weekend am zis ca mergem si noi in sfarsit la cumparaturi de bebe - patut, comoda, hainute etc - ca deja visez noaptea ca s-a nascut si eu nu am nimic pregatit! Laura, pe unde e mai bine sa mergem? Exista vreun centru comercial mare unde sa gasim si ikea/kika, si magazine de copii?

Am fugit acum ca trebuie sa ma imbrac pt lectia de germana sper sa pot intra pe seara de pe netul personal.

Va pup

Alex 32+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salutare!
Nastere usoara tuturor, si bebelusi sanatosi si mancaciosi!

Vroiam sa va intreb, de nemora si carlaV, ce mai stiti de ele, nu am mai vazut vesti desrpe ele, insa nici nu am avut timp sa mai caut in urma, ci doar am citit aici paginile astea.
Nemora stiu ca avea maine dpn, carla mai incolo... Eu le cunosc dela alte subiecte, de aceea intreb in mod special de ele.
O sa incerc sa le dau si mesaj...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Azi mergem la eco ... abia astept.

Monicabo, Carla e plecata din Bucuresti si ne-a anuntat ca nu va intra pe aici ca nu are net pe unde se duce.
Alexsimatei, spor la invatat. Eu am cam chiulit de la cursurile de master, ca nu pot sta intepenita in bancile alea.
Maria bunica, asteptam cu nerabdare poze cu tine si cu patutul. Noi nu-l montam inca, dar m-am obisnuit si eu cu ideea ca avem patut de lemn. Nu stiu de ce aveam ceva impotriva lor.
Ancy, sper ca totul e bine si-l veti lua cat mai curand pe bebe acasa. Poate e mai bine ca medici sunt precauti.

Eu am azi program de calcat, desi nu-mi place sa calc, acum cand calc pentru bebe parca e altceva.
Spre seara va anunt ce am vazut la eco, abia astept.

O zi buna tuturor!

Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Nicuratze asteptam vesti!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Neatza si de la noi,

YIOANNA,stai linistita ca mai are timp sa creasca bebelusa,cred ca sigru ajunge la 3000 gr

MARIA,,da,a fost rautz la coada la dr,dar a trecut.Asteptam poze cu patutul si noul look

MAGDA,felicitari pentru bebelusa harnica si grasunica

ELA,nu am avut deloc sporuri sau prime;salariul e mediu (zic eu )si s-a calculat 85% din brut,la care se scade ceva minim la CAS;si recunosc ca i-am facut cerere lui sefu si pt diferenta de 15% pana la 100% pentru 6 sapt (art 66 )

CRIS,,sa treaca durerile!

RAMONAIANI,interesanta emisiune,tocmai ii ziceam sotului aseara sa ma bata daca am sa le ofer totul pe tava copiilor cand or fi mari ( asta pt ca vorbeam de o prietena maritata cu un copil de 1 an,care sta la mama ei,nu da bani in casa,doarme pana la 11,nu mancare,spalat,calcat...si barbata-su ii face scandal soacra-sii ca s-a saturat de carne de pui)

Va pup

elena, s.35 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

ALYNTA,saru-mana,o sa fie doar control,fara eco.
Si vroiam sa intreb pe dr de legare de trompe sau sterilet...

elena, s.35 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Neata fetelor,

Am intrat si eu putin cat doarme Darian ca ieri a stat treaz foarte mult peste zi de nu am putut face nimic. Bine ca a dormit dus azi noapte. S-a trezit la unu si la cinci pt. papica, in rest somn de voie!

ancy offf, imi pare rau ca nu ti-ai putut lua minunea acasa... lasa ca o sa treaca si astea 2-3 zile si o sa fie bine!

Yioanna eu zic sa stai linistita, mie imi zicea doar minuni in legatura cu greutatea lui bebe, ba ca o sa aiba aprox 3500 gr la nastere, ba ca o sa fie mare si chiar inainte sa nasc mi s-a zis hai ca bebe nu e mare si iese usor... hmm, usor...

In concluzie, o data era mare, o data era mic Nu te mai ingrijora ca o sa fie totul bine. Fratele meu s-a nascut cu 2900 gr si a iesit din spital cu 2500 si acum abia incape pe usa cat e de inalt si bine facut! Tre' sa pun o pozica si cu el!

nicuratze wow, e foarte trist ce povestesti in legatura cu batranica... va dati seama cat de greu se descurca daca prefera cele 2 mil pe luna in schimbul vederii... Doamne, ma tot minunez in ce tara traim...

baby-first ufff saracuta, mi se rupe sufletul cand citesc... sper sa treaca cat mai repede.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Nicuratze poate ca ai avut ceva prime, sporuri sau alte venituri suplimentare fata de salariu, ca altfel nu vad de unde sa primesi mai multi bani. Sau ai salariul aproape de salariul minim?
Eu nu am avut prime sau sporuri.

Ela e normal sa primesti mai mult, nu mai ai atatea trageri in prenatal, si eu am luat in aprilie cu aproape 4 mil mai mult decat in mod normal. Luna asta nu o sa fie chiar cu 4 mil mai mult ca nu mai sunt 22 zile lucratoare pe luna trecuta...

poate nu ti-au calculat ei bine statusul de plata...

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput