Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!!

Am aparut acasa...am schimbat salteaua si am luat si 4 cearceafuri cu elastic pt bebe..2 albe si 2 verzi,ca aveau doar albe,verzi si roz..cred ca sunt suficiente 4!!

Yioanna..nu m-am vopsit inca,maine este programat!!
Anda_Magda..felicitari pt greutatea micutei..se vede ca are laptic de ajuns..sa o tineti tot asa si sa se dezvolte bine!!
Cris..ai grija de tine si speram sa treaca contractiile repede si sa nu te chinuie mult..spor la cumparaturi maine!!Asteptam vesti bune de la medic!
Blue..sa stii ca si astia aici se sperie in legatura cu greutatea
Yioanna..da,a inceput sa imi placa patutul..m-am acomodat acum cu ideea ca este de lemn..eu vroiam tarc..dar asta e acum,e cadou si nu mai fac nazuri..si chiar e dragut!
LauraOana..super program ai avut azi,dar tinand cont situatia de acum,cu burtica,e foarte obositor!si sa ai o noapte linistita!
Poze cu patutul maine..ca sunt rupta si eu de oboseala si plus de-asta daca sunt multumita de cum imi sta cu noua culoare,pun si poze cu mine

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

mi-ai dat o idee cu cearceafurile cu elastic si eu ar trebui sa cumpar 2.da,sant suficiente 4 pt inceput.
nu mai stiu cine intreba de slateluta stabilizatoare pt bb,am gasit cu 28 lei doar dar din pacate nu are site.dar uite ca in cele din urma am gasit tot asa pt carla dak retin bn.ea intrebahttp://www.myreclama ilegala - avertizare/index2.php?snd=1&lang=ro&act=produse&categ=24
maria maine vrem pozici.noapte buna si vise placute

Yioanna 35+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 5 saptamani pana

Mergi la inceput

Yioanna..nu inteleg la ce te referi cand zici salteluta stabilizatoareTrimite-mi si mie link-ul prin Pm,te rog frumos,ca aici este considerat reclama!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha
Ma intreb ce au unii in cap, mai ales madamele care au deja copii mari si care ma freaca ca pe nu stiu ce. Oare chiar nu vad ca nu mai pot si nu mai am chef de toate tampeniile legate de birou?

Din pacate exact persoanele astea nu vad. Au mentalitatea ceea de genul "eu am adus pe lume n-spe copii, si nu m-am mai plans atata!" (cu toate ca nimeni din cei prezenti nu poate spune ce-a facut ea la vremea respectiva).
Incearca sa te detasezi de problema - sa se mai ocupe si altii, nu te mai stresa tu degeaba. Pupicei siai grija de tine.

P.S. Of, ma bucur ca Romania merge mai departe la Eurovision. Altfel mi-ar fi parut rau de banii pe sms-urile pe care le-a trimis constiincios barbata-meu ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze
Sa va zic o faza, apropo de romanica...azi am fost la dr cu mama juma de zi,si am auzit discutia dintre o batranica de la tara si dr ei: el spunea ca poate sa-i faca operatie la ochi,sa-i redea vederea 90% si ea a refuzat! A spus ca nu poate face operatia, ca altfel pierde ajutorul pt nevazatori de 2 mil

Cat de mare e saracia in tara asta . Depinde cat de batrana era, ca dintr-o pensie de la CAP nu ajunge ea sarmana sa isi plateasca nici macar electricitatea pe luna. Normal ca aia 2 milioane sunt o avere ...
Ca paranteza, nemtii au o emisiune "cei mai severi parinti din lume". Familiile care au copii rasfatati si cu care nu mai ajung sa se inteleaga sunt trimisi vreo saptamana prin cate-o tara de-asta din lumea a treia, la o familie de nemti, desigur, si familia aceea incearca sa faca educatie cu ei. Asta merge - nu merge, insa intotdeauna ii impresioneaza pe adolescentii aia rasfatati cate-o vizita la o familie bastinasa, sarmana, care uneori nici n-are ce pune pe masa la cina. Asa reusesc sa vada si ei adevaratele valori in viata...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+

Mergi la inceput

Ramonaiani..mi se pare interesanta emisiunea de care zici..

Eu ma retrag fetele...sunt rupta de oboseala si am iarasi picioarele butuci..Pe maine si noapte buna!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

maria,cauta pe google mykids si pe siteul ala cauta la puericultura mica
incearca asa..

Yioanna 35+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 5 saptamani pana

Mergi la inceput

Maria, mai stai si pe-acasa! Tii mortis sa il vezi pe Darius mai repede decat termenul, de-aia umbli atata pe drumuri?
..asta ca iar am sunat toata ziua si nu mi-a raspuns nimeni..
Somn usor

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

ramonaiani_cred ca ar fi fost tare bine daca m-as fi apucat de yoga si a-si fi ajuns la asa zisele stari Zen sau cum s-or mai numi ca sa nu-mi mai pese de nimic.
Foarte interasanta ideea emisiunii, ma mir cum de nu au preluat-o si romanii mai ales ca la noi ar fi mult mai simplu, nu ar trebui sa-i trimita in alta tara, ii trimit undeva la tara sau la o familie care traieste doar din alocatia copiilor.

35+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata burticute va ofer o

eu m-am odihnit binisor azi noapte doar 3 treziri
sa aveti o zi frumoasa linistita
dar ma dor toate incheieturile si parca sunt teleghidata nu am spor la nimic obosesc rau de tot dar mai e putin si ma dezumflu de abia astept parca nu mai am rabdare

carla cred ca te-ai odihnit la mare si ma bucur de abia astept sa ne povestesti

maria sunt sigura ca iti va sta foarte bine si sa stapaneasca bebe sanatos noile lenjerii

cris imi pare tare rau ca tb sa iei pastilute dar lasa ca mai e putin si gata ai scapat

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput