Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50Kg(1)
Raspunsuri - Pagina 8
uratica spune:
guze-multumim ptr informare..insa am trecut de stadiul asta..am practicat toate pozitiunile-si ce rau ia parut sotului!acum am ajuns sa ma tina sotulica atarnata de picioare si sa ma scuture..si tot nica!!eu cred ca sunt prea fitosi gigeii lui!nu le convine nica frate!!da si cand i-oi fivui sa vezi cum or iesi doua bucati uratei-frumosi foc!
Mona40 spune:
Guze, e clara treaba, esti pe felie....
Uratico, reteta de facut copii la mine a fost simpla...
Sa fii tanar si ....gata.
Tre' sa mai fie si o alta reteta ca altfel..
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
blue_flower spune:
Mai fetelor mai, am plecat o ora la masa si vreo ora am vorbit la tilifon ...si iaca-ta ca s-au mai scris vreo 3 pagini.
Mai...dar vorbarete mai sunteti...ce m-as face eu fara voi nu stiu! V-as inventa probabil sau v-as cauta pana v-as gasi!!!
Io de cand am inceput Diphereline, adica de acu 27 de zile, nu m-am mai suit pe cantar, ca sa nu ma enervez.
Oricum, nu am mai mancat nici o picatica de orez, cartof sau paine de atunci. Dar faza e ca, indiferent cat mananc, chiar si o foaie de salata pe zi, nu slabesc un gram. Singura data cand am slabit in viata a fost cu dieta disociata. Dar si pe aia am reusit sa o tin cam o luna, ca apoi m-a pocnit un dor de dulce de am halit o juma de borcan de finetti intr-o seara, de s-a crucit maica-mea si a zis ca o dau in diabet.
Nu mai stiu ce fel de dieta sa mai tin, indiferent ce tin, ....nu slabesc. Parerea mea despre propriul corp este ca trebuie dus la sala. Numai ca eu nu am timp de sala. Cred ca o sa incerc sa il convingpe iubitul sot sa imi amenajeze acasa o mini-sala, poate asa o sa mai alerg si eu nitel.
Dar......lasand la o parte dietele si dorintele de a arata ca o manechina, cel mai tare si mai tare pe lumea asta imi doresc un test cu doua liniute. Din acel moment nu mai conteaza cate kg am, chiar nu ma mai intereseaza. Vreau sa vad doua liniute din pipilica mea!
Of...Doamne ajuta si pe mine si pe toate fetele!
uratica spune:
monule-ptiu..am ratat-o si pe asta..la mine o dat gres si reteta cu tineretea!!ca incerc si tot incerc de ceva ani-11 la numar!si uite-asa o sa ajung sa fiu mamica si-o sa-mi zica fiimiu bunica!da eu tot nu ma las-si o sa trantesc si eu un plod pe lumea asta!
blue-las mai mama ca noi cand ne-om pune sa facem plozi oro facem 2-3 de-odata ori bagam pe rand cate unu cate unu pana ajungem sa facem o echipa de fotbal!
galliciana spune:
fetelor, la mine au fost vreo 2 ploi bune, de tot, cu tunete....
fete, vazurati ca ploua la mine, si v-ati luat feliile, fiecare, da??? asa se face,mey???
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
soricica spune:
blue si eu ma lupt cu kg,cu diete,( sunt si f pofticioasa), dar dorinta celor 2 liniute e mult prea mare,asa ca abia le astept.
uratica, asa e , al doilea o sa fie motanel.
va pup pe toate.
claudia79 spune:
io-s pe fuga ca azi lucrez de dimi. so pe scurt ca m-ai intrebat galli sunt aspiranta pt ca nu am copii, dar poti spune ca sunt si gravida cand te uiti la profilul meu rubensian dobandit dupa fiv, si da, sunt mama si exersez zilnic sa fiu tot mai mult-in sufletul meu.
m-am cam prins cum e cu sobectu- e pt veselie, maaaaaaaaa....
si nu nu-s rea, par io acra dar asta este ca toti in jurul meu imi soun ca o sa am baiat si ma pregatesc din timp sa fiu soacra....muhahahahah....
happiness is a choice
uratica spune:
no..la mine o trosnit foamea!!ploaia inca nu veni si pe meleagurile mele!asa ca va las un picut si ma duc sa halesc ceva!da nu perisoare prajite!promit!
galliciana spune:
fata buna, usurel cu perisoarele,....
si mie imi plac...
clau, tocmai ma pregateam sa te strig....
uite ca aparusi tu, singurica...
nu stiam ce e cu tine, serios!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Fete, nu am citit ce bazdaganii ati scris in ultima pagia dar o fac in curand.
Deocamdata imi permit sa postez mesajul numitei "pen " de pe fiv...
Buna fetelor!
N-am intrat niciodata la subiectul vostru, dar va citesc zilnic din iulie 2008, de cand am aflat ca singura mea sansa sa am un bebe este FIV. In primul rand vreau sa va multumesc ca existati si ca mi-ati raspuns la 1000 de intrebari, in special, ii multumesc prietenei mele de suflet, NUSY.
Nu am scris pana acum, fiindca imi era mult mai comod sa va citesc si sa caut raspunsuri la intrebarile mele si mai era si faptul ca la varsta mea, 38 de ani, nu aveam prea mari sperante, plus faptul ca la analize imi iesea mereu ceva in neregula mie sau sotului.
Oricum, ce vreau sa va spun este ca dupa ani de chinuri, operatii, tratamente etc. SUNT INSARCINATA in 10 saptamani!
Pe 01.03.2009 a fost UM, apoi a urmat tratamentul cu 1/2 fiola de Diphereline si 150 ui de Puregon, zilnic, pana pe 16.03 cand am facut Pregnyl-ul, apoi pe 17.03 a fost punctia. Au rezultat doar 2 ovule, a doua zi am aflat ca s-au fertilizat amandoua si pe 19.03 a fost ET-ul, cu dl. prof. Marinescu si d-na Cocei. Au fost transferati ambii embrioni, dar s-a prins doar unul. Nici acum nu-mi vine sa cred si ii multumesc zilnic lui Dumnezeu.
Am vrut sa va spun asta, fiindca eu cred ca se poate la orice varsta (aproximativ), daca perseverezi. Eu am fost O NOROCOASA, fiindca mi-a reusit de la primul FIV, dar sunt sigura ca o sa reusiti toate la timpul vostru!
Va doresc numai bine si Dumnezeu sa va ajute pe toate, asa cum m-a ajutat pe mine
Sper ca nu se supara ....
Ii uram felicitari, si cred eu ca este f incurajator aici la topicul nostru.
Deci se pate...
Pen multa multa sanatate...
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%