Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 7
l_carmen2003 spune:
Notati-ne si pe noi printre participantii la actiune... Jucarii, ceva hainute si banuti... dar nu vin personal. NU POT.
Oana, si eu ma gandeam sa il aduc pe Alex sa vada cu ochii lui pe ce lume traieste dar eu nu pot veni. Psihic nu rezist...
buli spune:
Adi, am zis de la inceput ca-s din familii cu probleme
nu-s orfani
e vorba de centrul de zi "dallas"
revin cu amanunte si cu o sinteza a informatiilor indata ce culc cupilul.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
herra spune:
eu nu retin cand s-a stabilit sa aiba loc intalnirea - in ce zi? sau inca nu s-a stabilit.
am sa incerc sa trec saptamana viitoare pe la Anca pe la servici.
nu stiu daca vin personal la Mc Donalds sau daca il iau pe Vlad cu mine; el trece printr-o faza foarte ciudata - am lasat niste pantofi mai uzati de-ai mei langa tomberonul de gunoi, i-am spus ca o sa-i ia niste oameni necajiti care nu au bani de pantofi - si a inceput sa planga ca de ce am dat saracii pantofi; ca se mergem sa-i luam inapoi...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
bon
facem recapitulare asadar :)
de vorba de centrul de zi "dallas', deschis de fundatia iosif pentru copiii din cartierul cu acelasi nume (necajitii aia de pe malul bahluiului, din dacia)
sint 20 de copii (4-7 ani) din familii fara posibilitati materiale si cu mai multi copii. e deschis dimineata de la 8.30 la 12.30.
pina acum s-au anuntat urmatorii donatori
:
ghinetz
herra
adi69
connie
iulia-stfy
l_carmen 2003
moi
am uitat pe cineva?
propuneam o donatie de jucarii/haine/papuci si o petrecere la mc donalds
doamna spunea ca ar fi bine daca ar fi in timpul programului lor, si eu sint de aceeasi parere.
daca e ok pt voi, puteti aduce colete cu hainute, jucarii, papuci la mine la birou, iar sapt viitoare, pe joi-vineri sa facem o triere/organizare a lor.
daca sinteti de acord cu asta incepem sa discutam amanunte. daca sint si alte propuneri vorbim despre ele.
ghinetz spune:
da, eu zic sa nu o mai lungim. e foarte bine cum a propus Anca. Ramane s avedem costurile de la McD si eventual un microbuz pt transport, nu? In rest...hainute si jucarii, care ce poate.
E bine daca e in timpul programului lor ca in we respectiv eram tare busy. Sa fie deci luni, 1 iunie?
buli spune:
poate face cineva o programare la mc donalds?
in intervalul 9-11??
eu ajung in iasi abia duminica
connie1974 spune:
Asa cum am zis pot sa contribui cu ceva jucarii si bani, dar nu foarte multi.
Am vorbit acum la McDonalds si e intre 25-27 lei/copil.
Pentru o petrecere la atatia copii ar trebui sa ne strangem mai multe, pentru ca sunt ceva bani de dat (minim 5 mil daca vin toti copiii). Eu propun sa vedem cine si cati bani se dau, strangem banii si sa vb cu educatoarele sa ii duca la McDonalds intr-o zi cand vor putea. De 1 iunie, care e luni, sau marti ca sigur e foarte aglomerat luni si vor fi "fugariti" ca vin altii in urma.
Eu contribui cu 30 lei, sigur e putin, dar atat pot acum.
Cat despre jucarii, fac pachetul si il pot lasa la Centrul turistic saptamana viitoare si vin la aranjat jucariile, dar numai miercuri de la 4 pot. Sunt ocupate restul zilelor ca barbatu-meu are zilele scolii si e full. L-as lua pe asta mic dar daca vede jucarii da iama in ele.
Ce ziceti?
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
cgeea spune:
salutare tuturor
La mcDonald's trebuie facuta rezervare din timp, nu cred sa mai fie vreun interval liber. Poate doar de la 9 dimineata ? Dar incercarea moarte n-are, nu-i asa? ![]()
In alta ordine de idei, ma anunt cu ceva hainute si plusuri , poate si ceva banuti, dar fara prezenta fizica la eveniment. Buli, voi trece pe la birou saptamana asta dar nu stiu cand. Sambata e cineva acolo?
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
connie1974 spune:
Nici eu nu cred ca pot participa fizic (in timpul saptamanii sub nici o forma), tocmai de aceea ziceam sa programeze educatoarele. Ok, astpt sa vad ce mai ziceti.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
herra spune:
fara nici o legatura cu subiectul - dar deja v-am obisnuit cu asta, cred - sa nu uitam in curand sa schimbam titlul subiectului...in "Iasule a venit vara"...![]()
eu deja ma coooc! 
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)