Iasule, a venit primavara! ep.3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Herra mie imi place!

Mergi la inceput

Ea as sugera altceva... daca nu e cu suparare... e clar ca pe 1 iunie nu se va putea la MacDonald si e mai clar ca ar fi greu sa ajungem fizic acolo. Daca nu se poate la MacDonald s-ar putea la Moldova Mall sa fie lasati sa se joace acolo si la iesire sa serveasca in cofetarie ceva... ? in felul asta ne incadram in spatiu si bani... era doar o sugestie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu propun sa-i zicem "Iasule, s-au copt ciresele"

cred ca frumos ar fi sa mergem macar citeva persoane - eu am sa incerc sa fug de la birou

care aveti timp, daca ramine asa, cu McD, poate faceti o rezervare ... de la 9 e chiar perfect

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

carmen, eu ziceam Mcd nu pt ca-s fan, chiar nu-s , dar pt copiii fara bani e ceva grozav

Mergi la inceput

Sunt de acord.

Mergi la inceput

In ciclul 'pe langa subiect' deschis de Herra al carei fan sunt, week-end asta am fost la Sovata si ne-am oprit la Praid - am stat cateva ore ca sa se joace asta mic prin salina dar parca si noua ne-a prins bine... Si bineinteles ca a mai luat 3 trantaie prin Sovata, numai pe loc drept, ca pe unde era accidentat avea grija pe unde calca! Ma doare capul nu alta... Tata-sau mai tare s-a speriat cand l-a vazut cazand...
Ma rog, frumoasa tara avem... pacat ca e locuita! sincer... Sovata e rupta toata, da' toata, de nu mai calc pe acolo anul asta... are doua strazi si pe amandoua o data pun canalizare, adica la hotel Alunis nu poti ajunge cu masina! si la hotel Sovata e aventuros insa la Alunis... nu ai cum... bine pe mine ma interesa Praidul nu Sovata... In fine, n-am gasit loc la Danubius Sovata dar am gasit la vila Parc, pe care v-o recomand, are si piscina si sauna; ei bine, am luat un apartament, la acelasi pret ca si la H. Sovata, si fara mic dejun, dar ce conteaza, a fost curat si ne-am simtit bine. Si am avut piscina doar pt noi!

Drumul a fost splendid daca faci abstractie de gropi! Dom'le cum treci de Piatra Neamt tot drumul e numai gauri! Parca... nici nu imi mai vine sa spun nimic... de nervi! Serpentine si gauri! Si daca sunt portiuni negaurite corespunzator, atunci sunt doar carpite... ca la prima ploaie sa sara plombele!

In fine! frumos drum, Alex a facut prima excursie cu rucsacelul in spate, cand i-am spus vineri ca plecam in excursie a fost asa scump cand s-a apucat sa isi faca rucsacul! Normal, dinozauri, hartie de desenat si pix, o carte despre natura cu Winnie Pooh si "nu imi iau masinute ca imi iei tu de la OMV!" - auzi la el! Si i-a luat tata-sau!

Mama e la Hercualne si copilul are program de parc dupa masa cu cealalta bunica asa ca mai scap dupaamiaza de iesit in parc... dupa 4-5 ore de stat in parc si martea si joia mai are si tenis, ai zice ca va pica frant acasa... aiurea! vrea citit - ca singurel 'nu are farmec'! - si inca un pic de jucat etc! adormim noi langa el iar el nu are somn! adica unde pana acum, normal la ora 21 adormea, ei bine, se face uneori si 22 si nu doarme si asta fara sa doarma la pranz! nu stiu cum rezolvati voi cu somnul... la noi mereu e o problema.
Grele vremuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Am vb acum la Mc Donald's si pe 2 iunie au liber la orele 13, 15 si 19. Si daca hotarati Mc Donald's, trebuie sa ne grabim, ca se duc si astea. Si trebuyie mers personal acolo.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Carmen - chestia cu admiratia e reciproca, stii deja!

si al meu are tenis martea si joia! (de luna asta, am luat "taurul" de coarne)
de la ce ora?
(azi nu stiu daca merge, ca are o alergie)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

unde duceti voi copiii la tenis?
si cit costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

total pe langa subiect...hop si eu: (n-am mai scris pe-aici, ca desi lucrez in iasi, puiutul meu sta in suceava asa ca mai activez pe-acolo si trag cu ochiul pe la voi)
am si eu o problemuta...adica nu-i gasesc galustei mele pantofiori/sandale de nici un fel - are piciorul f mare pt varsta ei (poarta 27 la 3 ani si 8 luni) si, parca n-ar fi suficient, e lat si grosut (un motiv in plus sa-mi urasc soacra, ca pe ea o mosteneste)
dupa ce am luat la rand toate magazinele din suceava, (probat cat s-a putut, de la mall la piata), incerc si pe-aici sa caut ceva, ca ma doare sufletul s-o vad in ghete sau cu bube pe picioruse...
ce magazine mai stiti cu incaltaminte pt pici? ca nu prea cunosc orasul, ce-am cautat pana acum au fost: de la unirii venind spre tg. cucu (gasit la pinocchio o pereche super, dar nu au decat 25), hala, si incolo spre nicolina (cred?), la mogaldeata/bubulici/tutulici
va rog din sufletel, mai dati cateva idei, nu plec fara papucei acasa!
ppupici

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput