Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 6
ghinetz spune:
Anca, deci...sub cires, da? Si e racoare? Ai o limonada? Hai, mai spune...Ca noi doar ne coacem de cald aici in Iasi. In rest, alte noutati nu prea mai avem cum.
Gata, lasand gluma (desi arde invidia in mine
) eu zic ca ne putem mobiliza.
Si propun asa: hainute si papucei...care ce are. In rest, adunam bani pentru o petrecere la McD. Ei, ce ziceti? Cred ca ar fi mult mai incantati decat sa le cumparam noi ciocolatele si alte alea. Ca idee, cine poate sa ajunga la McD sa intrebe cat ne ajunge pentru o "petrecere" cu 20 de copii???
Gata...plec sa anunt intentia noastra si pe alte "plaiuri". Revin sa va spun ce/cat adun. 
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buli stiti unde se fac gauri cu pistolul in urechi? la fetite? in afara de coriolan, ca acolo nu se mai fac... merci ![]() www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Eu i-am facut Stefaniei si finei mele in Mall la Bijoux,la etajul 1.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adi69 spune:
Pe Stefan cel Mare,langa magazinul Stefanel(intre cubul de metal si Casa Modei) este o bijuterie unde fac gauri,30 ron,cercelusi mici, mici din pietricele colorate sau simpli
buli spune:
multumesc pentru info legate de cercei 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adi69 spune:
Pai cu placere..dar detalii despre gradinita sau /si copilasi?
Sa stim ce sa vorbim mai departe?
buli spune:
pai, Adi ce detalii sa mai dau?
intreaba tu precis - pe mine nu ma duce bibilica :)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
Salutare!
Un ceai, o
....
Eu nu stiu ce sa zic. Gaza mea e mica. Eu hainute 3-7 ani nu am....Banutii cine ii strange? Cum ii dam? Unde?
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
adi, uite aici mai multe despre Fundatia iosif
http://www.fiosif.ro/r011.html
Ei, a reusit cineva (poate cineva din zona) sa ajunga la McDonald? Cam cat e o petrecere cu 20 de copii? Eu abia duminica am drum pe acolo (merge stefan la ziua unui prieten)
Lacramioara, banii pot fi dusi tot la Buli, in cladirea cu Cinema Victoria, exact spre linia de tramvai, Centrul de Informare Turistica. Valabil si pentru cele care mai au nelamuriri.
adi69 spune:
Pai Anca,ne-ai zis doar ca-s intre 3 si 7 ani si ca-s de la o gradinita din Galata.
Pe mine ma intrebau daca-s orfani sau ce e cu ei.
Le-am dat linkul pus de Oana.