Iasule, a venit primavara! ep.3

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra

buna dimineata!

stiti cumva - unde este sala de sport Ion Holban parca - pe langa spitalul de recuperare?

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Grupul scolar Ion Holban e cel de langa Spit.de recuperare (langa scoala e o biserica) si e cel pentru copii cu deficiente. Sala de sport o fi cea a scolii.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc!
(acolo mergem la tenis cand ploua afara)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer ...

Eu doar va citesc cu interes, si vad cat de ocupate sunteti.

Oana, eu iau Tedi pentru Stefy din Kaufland, ori la cutie ori la sticla... In carefour, nu prea gasesc.

Un buchet mare de pentru voi ca va ocupati de micutii astia.

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o , ca eu is zombi... de oboseala....

Aseara am fost la concert cu Cleopatra... pentru Stefy a fost nebunie... De dimineata de cand i-am spus ca o duc la Cleopatra, mi-a cantat numai Ghita si.... a vorbit doar de Cleopatra. Am nimerit chiar langa dubita lor cand au deschis geamul, asa ca are Stefy poza cu Cleopatra si Pavel Stratan... La sfarsit s-au extras premiile si ea a primit o masinuta.... de la Cleopatra.... La concert am tinut-o pe umeri si acum sunt... rupta... ca tati n-a putut sa mearga... A dansat pe umerii mei... s-a batait...a cantat.... a aplaudat... Pentru ea a fost super. Si ma bucur nespus ca am dus-o.
Iar pe ei i-am vazut de apoape si mi s-au parut niste oamnei simpli... si cu mult bun simt.... De obicei multe vedete ridica geamul cand sunt descoperite de public.... Trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a impresionat. E primul concert cu Cleopatra la care merg....

Acum dimineata am umblat in disperare dupa 101 Dalmatieni de la Adevarul.... mama ce agitatie e... toata lumea vrea cartile... si se aduc asa putine...

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata.

Ceva noutati?

Stiti ceva manifestari ptr copii azi? Sau au fost toate ieri?
Catalina mea vrea plimbata si distrata azi nu ieri si nu maine..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza.

Hai...trezirea, savurati cafeluta data de Lacramioara.

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, FIE CA AU CATEVA LUNI SAU ANI BUNI! LA MULTI ANI TUTUROR!!!

Si ca sa fiu in tema, sugerati-mi de unde as putea cumpara niste role pentru Stefan, dar nu la un mega pret, asa,mai decent. Stiu ca s-a mai vorbit pe aici. Dar nu am fost atenta. Adi parca zicea, insa nu mai stiu...din carrefour, oare?

Anca, mai sunt noutati...ceva. A ramas asa cum am stabilit, da? Eu trec azi sa iau suc si banane. Si merg la Lee's sa fac comanda pentru 10 pizza pt Stanley si 20 de meniuri (gratar de pui, cartofi prajiti, salata) pentru la centru. Am sa te sun ca nu stiu adresa centrului. ma gandesc ca ar fi biensa pui pe site adresa, sa stim cu totii unde sa ajungem. Eu vin cu masina pana acolo, dar...nu ramane la mine, ca nu stiu sa conduc. O sa plece sotul cu copiii.

Maine la 8.30 FIX ne vedem acolo, da?

Sun si la Miha sa vad cum ne intalnim. Si sun si la Carmen L ca a vrut sa-mi dea banuti in excursie (din motive serioase nu a putut intra pe forum), dar ne-am luat cu altele si...Mai sunt la mine banii de la Alina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Buna dimineata.

Ceva noutati?

Stiti ceva manifestari ptr copii azi? Sau au fost toate ieri?
Catalina mea vrea plimbata si distrata azi nu ieri si nu maine..:)

Adriana

Si Stefan vrea tot azi distrat. Astept si eu raspuns. Poate mai sunt si azi evenimente unde sa iesim, asa ar fi frumos.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ta-daaaam!

90% vom intra gratuit la teatru

pina la urma cine vine miine dimineata?
am zis la ora 8 sa fim acolo, la 8.30 e prea tirziu.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

k, deci la 8. Eu vin. Dar...unde??? Nu spui locatia si noua, eventual vreun reper...

Chiar...cine mai vine???

Mergi la inceput