Iasule, a venit primavara! ep.3

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Yuhu!!!
Anca!!!

Am incercat sa te sun, dar se pare ca aveam un numar gresit. Era Anca, dar alta. Si ma tot intreba daca am programare la ea la salon. Ups! Cine stie pe cine am sunat...

Asa ca...astept sa ne spui adresa exact, Eu nu am facut inca comanda la lee's, ca nu stiu unde sa le zic sa vina. Si nici unde sa ajung eu nu stiu

Carmen L pune si ea 50 lei, asa ca am pentru suculet si banane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Str. Cicoarei 51 C

Din cart. Galata dupa traversarea podului de peste raul Nicolina trebuie sa mergeti la dreapta pe str. Cicoarei. Este un singur drum drept cu case de o parte si de alta. La nr. 51 C, pe partea stanga a drumului, sunt trei duplexuri de culoare mustar (maro deschis). Pe cutia postala scrie numele LEAHU.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

Str. Cicoarei 51 C

Din cart. Galata dupa traversarea podului de peste raul Nicolina trebuie sa mergeti la dreapta pe str. Cicoarei. Este un singur drum drept cu case de o parte si de alta. La nr. 51 C, pe partea stanga a drumului, sunt trei duplexuri de culoare mustar (maro deschis). Pe cutia postala scrie numele LEAHU.

Podul cum vin dinspre Mircea/Alexandru? Nu cunosc zona, dar sper sa ma descurc. O sa vedem cum s-ar descurca cei de la Lee's.

Mergi la inceput

nici eu nu-s foarte dumirita, dar am sa ma uit pe harta asta si cred ca am sa ma dumiresc
http://www.map2web.cc/map4/index.php?fdimx=6&fdimy=4&fpnr=273&PHPSESSID=f3eabd4062352da183afad928c45c13f

cei de la lee's ar trebui sa se descurce - ca doar fac livrari toata ziua

am verificat e f usor de gasit cu harta, are cimp de cautare si ii dai cautare dupa "cicoarei" la strazi.
apare o bulina galbena pilpiitoare, e chiar usor.

so: cine mai vine?

adi - da!
eu - da!
oana - da! - cu masina personala??

parca mai erau. herra? gabi? altcineva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

nici eu nu-s foarte dumirita, dar am sa ma uit pe harta asta si cred ca am sa ma dumiresc
http://www.map2web.cc/map4/index.php?fdimx=6&fdimy=4&fpnr=273&PHPSESSID=f3eabd4062352da183afad928c45c13f

cei de la lee's ar trebui sa se descurce - ca doar fac livrari toata ziua

am verificat e f usor de gasit cu harta, are cimp de cautare si ii dai cautare dupa "cicoarei" la strazi.
apare o bulina galbena pilpiitoare, e chiar usor.

so: cine mai vine?

adi - da!
eu - da!
oana - da! - cu masina personala??

parca mai erau. herra? gabi? altcineva?

Oana da, fara masina personala. So...de cine ma lipesc?
Ma uit acum pe harta, sper sa ma dumiresc

Mergi la inceput

Gata, am facut comanda la Lee's.
10 pizza la Stanley, ora 9. 20 meniuri la Centru, ora 12. E bine? Daca nu spuneti, sa stiu sa sun si sa modific. Platim cand aduc meniurile, la amiaza.

Mergi la inceput

nashpa - cautam pe cineva de care sa le lipim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, FIE CA AU CATEVA LUNI SAU ANI BUNI! LA MULTI ANI TUTUROR!!!

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

da' chiar asa:

la multi ani, dragi copii!
va iubim si va dorim numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

La multi ani dragi copii, sa ne traiti, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti mereu parte de lucruri bune.
Noroc ca e vorba de scris ca am facut o laringita urata si nu pot sa vorbesc. Am fost la ORL unde m-a consultat un rezident (Doamne fereste, nu ca as avea ceva cu ei), vad eu daca are efect tratamentul, si mi-a dat bioparox, nurofen si aerosoli cu inhalant. Dr de familie, care m-a trimis mi-a zis ca era nevoie de augmentin si sa ma duc maine la ea sa imi dea. Acu ma apuc sa caut pe net sa vad ce mai zice de laringita la adulti, ca la ai mici mai stiu.
Oana, eu mai vazusem si in Selgros role.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput