Iasule, a venit primavara! ep.3

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ionika, Gabi G iti va raspunde probabil in legatura cu clovnul, dar cred ca e deja in parcul Expozitiei. Daca vrei o poti cauta acolo. Sacul de jucarii ar fi binevenit, cred. dar asteptam sa vedem ce mai zice Anca, cum au reusit ieri sa aseze jucariile si hainutele. Dar eu cred ca il poti aduce, daca nu mai facem pachetele il putem lasa chiar la centru, sa aiba si acolo cu ce se juca.

Miha, daca vrei ne putem intalni luni sa-mi dai mie banutii, sa mergem sa platim un avand la Lee's (eu pana luni nu pot ajunge la Lee's. Azi am zi de shmotru, fac mancare ...iar maine sunt in excursie)

Mergi la inceput

In alta ordine de idei...am ajuns ieri la Carturesti. (ma amuz cu Lavinia, ca desoeri vin pitzipoance si intreaba: "aici e libraria Carturaresti?" Oricum, faptul ca intra intr-o librarie, tot e ceva. Desi, cica, de cele mai multe ori cauta carti cu diete. Of, fata! )

So...m-am intalnit cu Connie. Bine, am salutat intai alta tipa, la fel de blonda, dar nu la fel de frumoasa. Mai fetelor, ar trebui sa ne vedem mai des, ca uite, trecem una pe langa alta si nici nu ne stim. Sau...patiti ca mine, mergeti la oameni pe strada si ii salutati. Bine, asta n-ar fi nici o problema, din punctul meu de vedere, dar se uita ei ciudat. Si la cum s-a uitat...ma bucur ca nu era Connie. Connie a noastra e muuult mai blanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Saluty.

Am sunat la Lee's si am scos si o mica reducere...(pagina de net e www.leescatering.ro/?page=meniu&categ=preparate_la_gratar" target="_blank">aici. Pentru ca asta am testat zic sa comandam Piiza Cuptorul de aur. E cea mai buna)
* meniul de gratar din piept de pui+cartofi pai+salata+tacamuri e 8,5 x 20 = 170 (mai stiu sa inmultesc, nu? )
* pizza e la 14 lei, dar la 4 comandate avem una gratis, asta inseamna 8 pizza x 14 lei = 112

Eu zic sa ramana pizza al Stanley si meniul la centru. Sa nu ne mai agitam si cu asta... Ce ziceti? Sun azi petru comanda?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

foarte bun asa

eu am dat comanda la tuffli pentru un tort de 2 kg care va fi acolo marti la ora 11.
aseara am facut pachetele cu Adi, pantaloni la pantaloni, plusuri la plusuri, papuci la papuci.

si ... da, mai primim bani

colegul meu, Mihai mi-a dat si el ieri 30 de lei
fac bilantul cind am timp, ca sa vedeti si voi ce si cum.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Anca, am sa sun azi la Lee's si trec luni sa platesc un avans. Sunt la mine cei 50 lei de la Alina (copiloi) si poate ma vad si cu Miha. Daca nu...vad eu, pun de la mine si iau bon. Tot luni merg si sa cumpar suc si banane. (tacamuri aduc cel de la Lee's). Am trecut prin Carrefour (ma bazam ca am pulpe sa fac pt maine in excursie si...) si nu am vazut Tedi, doar Santal, la sticlute, Parca era 1,90 sticla. Sa iau asa? (Sincer, nu m-am uitat atent la pret, ca eram cu ochii si dupa Victor)

Mergi la inceput

nu stiu ce parere au fetele, eu zic ca-i superok si santal
un suc mai bun sa fie

tu vii marti cu masina?

Mergi la inceput

fuga -fuguta:

lista banilor care au ajuns la mine:
herra - 50
constanta - 30
anca 70
cristina40
gabi 50
g_ioana 50
Lilia 50
Oana&friends 200
Mona fina - 50
mihai colegu 30

total 620 lei

din care am platit avans la stanley 100 lei si avans la tort 20 lei

mai sint 500 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Anca, imi cer scuze ca n-am mai ajuns prin centru sa-ti las banutii, sper s-o pot face luni, inca nu stiu pe la ce ora. Parca-au innebunit cu totii, tre' sa ma clonez ca una nu-s de-ajuns...

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

stiti cumva - unde este sala de sport Ion Holban parca - pe langa spitalul de recuperare?

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Ionika, ti-am trimis PM in legatura cu clownul.

Felicitari fetele pentru mobilizare.
Anca, eu ajung azi, sau luni cu pachetul. Nu e tarziu luni, nu? (desi eu inca mai sper sa ajung astazi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Anca, am sa sun azi la Lee's si trec luni sa platesc un avans. Sunt la mine cei 50 lei de la Alina (copiloi) si poate ma vad si cu Miha.

Da,ne vedem luni...Vorbim,sa vedem pe unde ne putem intalni.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput