Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 23
buli spune:
citat din mesajul lui ghinetz
Buna asa. Deci cumpar eu 20 de sticle de tedi si 20 de banane. Si o punga de paie de baut. Sa fie, pentru copilasii mai mici.
si 20 de ape minerale daca poti
La Teatru vor intra numai uc educatoarele? Si noi de unde gasim un tort bun? Stiti vreo cofetarie in zona? Ideea cu sendvisurile e super ok. Si daca raman bani tot atunci mai cumaparam o sticla de suc de copil. Si da, eventual un joc...ceva.
tort gasim la select, la tuffli - au tot la moldova mall, eventual am putea face o comanda
eu nu merg la teatru
voi ... cum vreti
In alta ordine de idei, mai vine cineva cu copilul din dotare?
eu vin fara cupil, are treaba la gradi :)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adi69 spune:
Pai nu e autocar,e microbuz.. de asta de face maxi taxi.
OAna nu trebuie facute plasute ptr copii,vor manca sandvisurile la gradinita(centru) impreuna cu un suc si o felie de tort.
Oare cat ne costa sa facem comanda la o firma de catering ptr 20 de portii de gratar(sau piept de pui pane) cu cartofi prajiti?
Sa le aduca la 11.30 la gradi..noi sa venim doar cu tortul si sucurile?
SAu,sa le dam sandvisurile la ora 9 cu un suc si o banana..si sa comandam pizza la Lee's ptr la 11.30 la centru,urmata de tort?
Eu ma duc sa ma culc ca maine ma scol inainte de 6..
buli spune:
pupam artista Catalina si ii tinem pumnii pt. miine
bune ideile! incerc sa ma interesez miine.
cred ca putem comanda la catering si gratare si sandvisuri.
si am impresia ca lee's sint catering
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adi69 spune:
Pai ori gratare ori sandvisuri..ca la pizza va sfatuiesc sa nu renuntam ,are lipici la copii..:)
Acu chiar ma duc la culcare.
Multam de pumni ptr maine.
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
....
Eu is zombi.... Nu ma luati in seama....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
Saluty!
Uite, sun eu azi la Lee's (daca am timp trec si pe acolo sa vad) si intreb de preturi pt pizza. Si pentru o portie de gratar din piept de pui cu cartofi prajiti.
Eu zic sa fie la Stanley gratarul. Asta daca intrebam acolo si au tacamuri, nu? Pizza sa fie la centru la ora 12. Sau poate fi invers...dar sa cumparam noi tacamuri de plastic (iau tot eu cand iau bananele si sucul)
Dar...iarasi zic...ordinea e neimportanta.
ghinetz spune:
A! Ce voiams a mai intreb: oare la Centru putem sta dupa 12. Ca daca teatrul se termina la 11.30, sigur acolo ajungem pe la 12. Si apoi pana papa pizza/gratarul, tortul etc...Anca, poate poti intreba tu.
ionika spune:
Buna fetele. Nu am mai intrat de mult si acum am citit ca strangeti pentru copii diverse cadouri pentru 1 iunie.
Am un sac de jucarii de plus, spuneti-mi cum sa fac ca sa ajunga la acesti copii.
In alta ordine de idei, va rog sa imi recomandati o persoana care face pe clovnul, vream sa inchiriem pentru o ora la gradinita de 1 iunie.
Multumesc.
Ioana 22+
si Andrei 4 ani
mariussimiuc spune:
Cam tarziu am ajuns si eu...sper ca nu la spartul targului. ![]()
Hainute nu stiu daca mai am timp sa caut,si ce am is oricum pentru copilasi mai micuti de 3 ani.Dar pot dona niste jucarii si ceva banuti. Acu nu stiu cum sa fac...sa trec pe la tine Anca? 
Felicitari pentru organizare! Sunteti minunate! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Saluty.
Am sunat la Lee's si am scos si o mica reducere...(pagina de net e www.leescatering.ro/?page=meniu&categ=preparate_la_gratar" target="_blank">aici. Pentru ca asta am testat zic sa comandam Piiza Cuptorul de aur. E cea mai buna)
* meniul de gratar din piept de pui+cartofi pai+salata+tacamuri e 8,5 x 20 = 170 (mai stiu sa inmultesc, nu?
)
* pizza e la 14 lei, dar la 4 comandate avem una gratis, asta inseamna 8 pizza x 14 lei = 112
Eu zic sa ramana pizza al Stanley si meniul la centru. Sa nu ne mai agitam si cu asta... Ce ziceti? Sun azi petru comanda?