Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 22
buli spune:
eu chiar as fi vrut sa nu schimbam capitolul pina nu terminam actiunea de 1 iunie.
asa, e greu sa ne tot mutam intre subiecte pentru informatii
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Ramonika spune:
ok
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
buli spune:
so ... situatia sta in felul urmator:
fina mea a pus si ea 50 de lei,
oana mi-a adus azi dimi sau aseara donatii si 200 de lei 
aveam dinainte 340 lei.
am platit avans la stanley 100 de lei si inca am ramas cu 490 lei.
mai pun o data programul:
8.00 - 8.30 buna dimineata la centrul Dallas
orele 9-10 - joaca, suc, pizza - stanley
10.30 - 11.30 teatru la luceafarul
11.30-12 sandvis, suc, ne ajung banii pt un tort frumos cu artificii la ei la centru - si cam gata
in amanunt, treburile stau asa:
la stanley nu au fost prea cooperanti, n-au facut discount si ne-au recomandat sa aducem sucul si pizza din oras (ca sa iesim mai ieftin), ceea ce n-ar fi prea greu. au spus insa ca vor face atmosfera si ca pentru 10 lei/copil stam o ora si jumatate.
la teatru trebuie sa mai sun miine sa vad exact ce piesa este si sa nu intervina vreo schimbare.
astazi o astept pe Adi sa vedem ce facem cu toate donatiile, sa le organizam putin. un amic imi va aduce cutii mai multe, cred ca ne vom descurca.
din cite imi amintesc, nu s-a mai anuntat nimeni.
daca vreti sa mai participati cu bani si hainute, ar tb sa gasiti voi poate o solutie sa ajungeti pina la centru, timpul meu e si el destul de limitat.
daca ramin bani, am puta cit sint copiii la teatru sa le mai cumparam cite ceva, sau vedem noi atunci.
o sa incerc in we sa cumpar niste artificii pentru tort.
mai ziceti voi, daca mai e ceva.
cgeea spune:
Anca, am trecut dimineata pe la serviciul tau si am lasat o sacosa cu haiute si ceva jucarii. Voi reveni dupa amiaza sa-ti las si niste bani, ca dimineata n-am gasit sa schimb pe nicaieri. Ajungem pana-n 17.30 ca la 18 avem concert la scarile dintre Palatul Copiilor si Casa Studentilor - pentru amatori, este vorba despre spectacolul corului "Luceafarul" si asteptam cu drag sa veniti sa ne vedeti.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
adi69 spune:
Felicitari Anca ptr organizare !
Acum am vazut ca Stanley este undeva spre CUG si nu in Tatarasi cum credeam..:)
Tre sa anunt .
A vorbit sor'mea cu doamna patroana de la Tripp,avea emotii din cauza ca plimbam copiii de colo colo si de durata..insa e OK.
A dorit doar sa o anunte cu o zi inainte,sa nu uite, si sa vorbeasca sor'mea cu un sofer,se se ofere voluntar..sper sa vrea(soferul nu sora).
Am vazut pe harta ca avem o pizerie in apropiere de locul de joaca,vom lua probabil de acolo pizza iar sucul il putem lua cu o zi inainte de la un supermarket.
Oare ne trebuie si pahare de unica folosinta si farfurii..servetele ?
Anca,mai vorbim la tine.
buli spune:
pahare, farfurii ne dau la stanley
ghinetz spune:
A dat si Alina bani sotului meu. Cred ca 50 lei. Daca trebuie ma ocup eu pentru marti de cumparat suc pentru Stanley. Si daca vreti fac de luni pachetele/plasute pentru 20 de copii sa avem pentru dupa iesirea de la teatru. Doar sa spuneti ce sa contina. Daca va fi tort la centru, cred ca nu f multe dulciuri. Eventual un suc. Ma gandeam la o placinta...ceva. Si poate...nu stiu. Mai vedem in functie de bani.
Ramane doar sa comandam pizza (nu recomand Pizza Nico, cea din CUG, Daca vreti vorbesc la o pizzerie destul de buna de aici, Lee's, si vad cum ne putem organiza pentru 20 de persoane...adica cat ne-ar ajunge. Cata pizza consuma de obicei un copil la o petrecere? Doua felii? trei? habar n-am.... Aici au o pizza buna. Pe testate. Si tineti seama ca nu sunt mancatoare de pizza).
A! Si mai ramane sa vedem de un tort pentru la centru. Nu stiu cum sa ajungem cu el acolo pe la 12, sa nu-l plimbam tot orasul. Oare au acolo un frigider sa-l aducem de dimineata si sa-l lasam pana la pranz. Si sa vedem de unde sa comandam.
Am emotii s aiasa totul bine. Doamne ajuta.
Edit sa spun: Alina a lasat 50 de ron. Acum ma vb cu sotul meu
Iar din cei 200 lasati de mine, 30 sunt de la Lacramioara.
buli spune:
eu as zice dimineata o felie de pizza, un suc tedi si o banana.
tortul putem sa-l cumparam cit sint copii la teatru.
si tot in intervalul asta putem comanda sus la moldova mall sandvisuri cu gratar (asta daca nu vreti sa vedeti si voi piesa :P)
Oana, daca poti cumpara tu in we sucurile si bananele e chiar superok 
poate ar fi bine sa mai avem cite o sticla de apa la 0,5 si cite inca un suc pentru tort.
sigur, sigur ne vor mai ramine bani.
am putea sa le luam cite o minge sau niste palete -ceva, cadouri pe care sa si le ia acasa.
ghinetz spune:
Buna asa. Deci cumpar eu 20 de sticle de tedi si 20 de banane. Si o punga de paie de baut. Sa fie, pentru copilasii mai mici.
Facem comanda de pizza la Lee's? Ca merg sa vorbesc maine sa vad daca pot sa o aduca la ora 9 dimineata la Stanley. Pentru 20 de copii cate comandam? Ele au cate 6 felii, dar zic ca merg si cate 3 felii de copil. (lui Stefan nu-i ajung trei felii cand mergem sa mancam, dar el e pizzar mare; ma gandesc insa ca si acesti copilasi vor manca) Si facem comnada de 10 bucati.
La Teatru vor intra numai uc educatoarele? Si noi de unde gasim un tort bun? Stiti vreo cofetarie in zona? Ideea cu sendvisurile e super ok. Si daca raman bani tot atunci mai cumaparam o sticla de suc de copil. Si da, eventual un joc...ceva.
In alta ordine de idei, mai vine cineva cu copilul din dotare? Eu as veni cu Stefan, dar doar la Centru, pana "ii imbarcam" (multumim muuuult Adi pentru autocar
) si cat le dam pachetele. Apoi il trimti la gradi.