Iasule, a venit primavara! ep.3

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Buna ziua!
Multumesc pentru mesaj!

Avem 13 fetite si 7 baietei. Eu impreuna cu colega mea va vom insoti pe tot parcursul programului.

Adresa noastra este: Str. Cicoarei 51 C. Daca intampinati dificultati in gasirea adresei ma puteti contacta la tel. 0743390948.

In legatura cu programul as dori sa va intreb unde anume se va desfasura programul de joaca dintre orele 9-10. De asemenea, as dori sa stiu unde anume se vor servi gustarea de la 11,30.

Va multumesc pentru detaliile oferite si pastram legatura pentru o cat mai buna organizare.

asta e mesajul de la centru.

le-am raspuns la nelamuriri.
am zis gustarea s-o cumparam noi de la moldova mall un sandvis si o cioco ceva cit sint ei la teatru si sa serveasca cind ajung inapoi la gradi.
ar fi fost dragutz intr-un parc, dar nu mai e timp

Adi, e superbine si mai devreme
multumesc

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buli, imi pare rau ca maine nu pot veni. Dar daca tot sunt puse hainutele in sacose sau cum sunt, poate fac o triere educatoarele dupa cum stiu ca sunt copiii, mai mari, stiu daca au sau au frati mai mici etc.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

eu cred ca e mai frumos sa le punem hainute la hainute, papuci la papuci, jucarii la jucarii

sa arate aproximativ ca niste cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ai cutii? In ce le punem?

Mergi la inceput

sincer ... nu am cutii - dar gasim, sper

sau ai tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Alina, eu de maine pana luni inclusiv voi fi in parcul Expozitiei din Copou, ca expozant. Imi poti lasa mie banutii si incerc sa-i duc la anca la birou, ca o sa mai am drum pe acolo.

Anca, e ok?
Gabriela si baietii

Cred ca mai bine puneti in sacosele hainutele ca un cadou...sa gasiti 20 cutii de acelasi fel e complicat...dar desigur nu imposibil

Mergi la inceput

rezolvat cutii si stanley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Anca, ma trecut azi pe la 17.30 pe la tine si am lasat plase cu haine si jucarii si 200 lei (30 de la Lacramioara si 170 de la eu&friends)

In dupa-amiaza asta n-am avut net, ma bucur ca ai rezolvat cu stanley, ca mi-ar fi parut rau, as fi putut trece eu sa duc din bani. Dar...bine ca s-a terminat cu bine.
Maine, din pacate, nu pot ajunge. Sunt singura cu copiii, ba mai am in plus si baietelul fratelui meu la mine. Dra mi-am anuntat de pe acum familia ca marti dimineata sunt busy. Sa se programeze care cum stie la stat cu copiii mei, ca eu nu voi fi.

Anca, ne mai spui o data programul pentru marti, te rog. Ca nu am priceput ce si cum cu gustarea etc. Deci de la Fundatie ii ducem la Stanley, apoi la Teatru si la plecare le dam o cioco ceva sa aiba asa, pe drum? Cred ca am inteles bine, nu? Da, e super. Si ma bucur ca putem face pentru ei asta, adica ca ii ducel si la un loc de joaca, si la teatru...Si ma mai bucur si ca atat de multa lume a contribuit la asta.

Eu am anuntat la mamicile de Iasi de la Odisee, dar...nici un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Alina, daca nu ajungi la Gabi, in Expo, pot vorbi eu cu sotul meu sa va vedeti. Eventual la cantina , cum ne vedeam de obicei. Sau sa treaca el pe la tine. Doar ca de la 2 (14) are examene pana seara la 8, deci daca te poate gasi undeva dimineata. Uite nr meu de telef.: 0743020620, da-mi un semn daca sa vb cu el si eventual, daca esti dupa 14 poti trece tu pe la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O pentru cine doreste.

Constanta, multumesc.

buli, imi pare rau ca nu pot ajuta, dar nu am cum sa vin.

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput