Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 14
buli spune:
ma gindeam in parcul expozitiei.
sau sa mergem la botanica si gratarul sa ii astepte la gradi, impreuna cu tortul.
stiu ca eu am zis prima de loc de joaca, dar acum, daca m-am mai gindit, imi vine sa zic sa facem si ceva un pic educativ, de aia tot ii trag cu muzeu, botanica, teatru
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
cgeea spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!! 
Recunosc ca eu ma implic foarte rar in actiunile iesencelor dar acu' daca tot am intrat.. imi permit sa-mi dau cu parerea: sunt copii prescolari, care N-AU IESIT PANA ACUM IN NICI UNA DIN LOCATIILE MENTIONATE.
Poate-s eu cu capu', dar cred ca s-ar bucura mai mult daca ar ajunge la un loc de joaca special amenajat. Un loc de joaca unde in general se plateste si unde e clar ca nu au posibilitatea sa ajunga prea curand.
Copii astia vor ajunge si la scoala si e foarte probabil sa se organizeze acolo niste iesiri la care sa primeze educativul: botanica, muzeu, s. a.
Dar la varsta asta cred ca i-ar incanta grozav sa se arunce intr-o mare de bile, sa sara pe chestiile alea gonflabile sau ce mai au pe-acolo, indiferent de locatia de distractie pe care o veti alege.
Zic si io... 
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
buli spune:
bon, sa refacem lista donatorilor 
ghinetz
adi69
herra
GabiG
g_ioana
l_carmen
palmirah
connie
bucuresti
iulia_stefy
cgeea
io
sper ca n-am uitat pe nimeni 
parerile sint destul de impartite cred - votam? unde mergem?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
herra spune:
targul de textile am aflat intre timp - a inceput de ieri; am si fost pe acolo, dar parca mai slab ca anul asta nu am vazut.
plin de poliester; foarte putin in...mai deloc pantaloni sau foarte putini si de calitate f slaba.
in legatura cu stabilirea locatiei pentru copii - propun o conferinta pe mess -> deci mai intai sa cadem de acord asupra datei si orei pentru conferinta :))
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
cgeea spune:
buna dimineata tuturor si o
calda.
ce ati hotarat pana la urma pt copiii din dallas?
Anca, te gasesc maine la serviciu?
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
l_carmen2003 spune:
Multumesc de urari si ma alatur si eu - cu intarziere - cu urari
pentru cei ce si-au sarbatorit ieri ziua de nume.
LA MULTI ANI Bogdan,
ied mic de GabiArama! Sa cresti mare si sanatos si fericit! O copilarie frumoasa si fericita! Sa-ti bucuri parintii si fratii!
Am sa incerc luni sa aduc Ancai la sediu sacoselele si banii. Noi avem un weekend incarcat si nu reusesc mai devreme.
Delphinas, habar n-am despre ce clinica e vorba... cred ca e ceva pe langa Plopii fara sot dar nu stiu pe unde...
Va urez un week-end placut.
Lorym spune:
multumesc Buli. Acum sper sa-mi raspunda si gabriela la mesaj. O sa incep sa caut si in weekend sau sa improvizez .
connie1974 spune:
Buna, iar eu si mai uituca si zapacita decat spunea cineva aici
, am multumit de urari, multumesc din nou
, dar am uitat sa urez si eu La multi ani de ziua numelui tuturor sarbatoritilor. Ceea ce fac acum.
Va pup si sa aveti tot ce va doriti.
Pupici speciali
Oana si La multi ani lui Victor, m-am uitat la nume ca nu stiam ca e Constantin.
Ati vazut ca de luni apar carti pentru copii cu Adevarul? Nu stiu daca sunt pentru cei mici, mici adica si cu poze, dar cred ca sunt faine si ca realizare si ca traducere, ca am vazut ca sunt din colectia Disney.
Azi am facut naveta rapid pana acasa, ca ma suna de la gradinita ca il doare tare burtica pe Calin. Fuga barbatu-meu sa il ia, ajung si eu acasa, ma asteptau in fata blocului, el cocarjat si matzait de durere de burtica si cu o fatzuca... Nici nu intram in casa si el pe WC. Dupa 10 minute de stat, s-a linistit si nu a a mai avut nimic. Dar saracutul nu poate sa faca la gradinita, ca au bai turcesti si nu poate face bine ghemuit. Oricum de aseara era ceva in burtica lui, ca n-am avut ce face si l-am pus sa bea un pahar cu lapte, mai cu forta. Dupa ce l-a baut, ca de, e ascultator cand vrea, a inceput sa imi faca teorie. Sa nu il pun sa mai bea lapte si seara, ca doar a baut cu Do la amiaza laptele de la gradinita si e prea mult lapte intr-o zi. Adevarul cam asa e, dar eu am tinut-o pe a mea, ca-s mai catara ca el si uite ca nu i-a facut bine.
Cu 1 iunie si eu as zice de o iesire la un loc de joaca, mai degraba decat alta varianta. Zic ca la Stanley e ok, dupa cum a spus Oana. - 1 vot de la mine.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
ghinetz spune:
Si eu votez pentru loc de joaca. Nu ca as avea ceva cu chestiile educative. Dar...am asa, un spirit ludic in ultimul timp. In Botanica nu cred ca i-ar impresiona serele, iar parcul...sa fim seriosi. Vreun muzeu ceva...da, merge. dar poate la iarna.
So...cine mai voteaza?
(ma rog, raman totusi la ideea ca ne pierdem energiile in gasirea unei solutii "mai bune"; pana la urma locul unde iesim e cel mai putin important. ideea in sine si sa facem ceva concret...asta conteaza)