Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 15
buli spune:
eu votez clar pentru botanica/muzeu de stiinte naturii
cine stie cind vor avea ocazia sa vada cum arata copacul in care cresc bananele, cum arata un lamii sau un arbore de cafea/ sau cit de maaare e un elefant.
daca mergem in botanica, ii putem lasa la iesire o ora in parculetul din parcul expozitiei, la topogane.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
fetele care ati fost la ore vesele, va amintiti ce credeau copiii de la casa de copii bucium cind am ajuns in gradina botanica?? credeau ca sintem la munte!!!
cgeea spune:
parculetul din parcul expozitiei e o idee foarte buna Anca 
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
g_ioana spune:
Io votez pentru amandoua
..adik daca tot s-a vorbit la stanley pentru 2 iunie si reusim sa strangem banii,ar fi bine sa facem petrecerea pentru ei, iar in week-end putem organiza o iesire la botanica/teatru/muzeu al stiintei,in functie de starea vremii si de posibilitati
..
Anca poti sa mai spui odata ce putem aduce pentru copii,ca am vazut ca se vorbea de niste sacose...pliiizz
sa ma organizez si eu din timp.
Cine-mi recomanda si mie un psiholog bun pentru copii?Carmen parca tu ai fost cu Alex la o doctorita draguta din cate imi amintesc...
iulia-stefy spune:
Si pe mine m-a impresionat mesajul. Nu stiu cum sa ajung sa aduc banutii.... Ca eu ies de la servici si fuga la cresa si apoi afara.... Aveti careva drum prin Podu Ros? Dati un semn.... Macar atat sa fac si eu...
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
buli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui g_ioana Anca poti sa mai spui odata ce putem aduce pentru copii,ca am vazut ca se vorbea de niste sacose...pliiizz ![]() sa ma organizez si eu din timp. |
haine, papuci si jucarii in stare foarte buna
GabrielaG spune:
So, scuze pentru intarziere..am fost plecata din localitate , am mai dat si un examen...is in tot felul de activitati.
Ideea e ca i-am raspuns lui Lorym...eu am costume..sper sa ma suni sa stabilim o intalnire..am crezut ca nu esti din Iasi.
Despre iesirea cu copiii, habar n-am ce sa zic...ei, fiind cu varste intre 3 si 5 ani ar fi intr-devar impresionati, bucurosi sa se joace....ca banuiesc ca parintii ii tin mai mult pe afara, prin curte...daca nu stau la bloc...chiar nu stiu deloc despre asta, dar imi dau cu parerea. Asa ca un loc de joaca ar fi ok zic io. N-am inteles din ce-am citit, caci am citit de la coada la cap....cand s-a fixat data? As putea sa vb si cu o tipa care e clovnita...dar nu stiu daca face voluntariat..intreb si va raspun.
Cam atat deocamdata,
Pupici si duminica placuta,
Gabriela si baietii...care sunt raciti...dar merg pe principiul ca oamenii destepti racesc vara...
Voia cineva crema de arnica? Pot face rost...
GabrielaG spune:
Neata si-o saptamana minunata...se pare ca azi e racoare..
Pupici,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
fierbinte... ca e cam racoare....
Si o saptamana minunata....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
cgeea spune:
buna dimineata dragelor
!!! Sa aveti o saptamana usoara!
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
buli spune:
'neatza! si o saptamina buna!
herra a deschis lista de donatii cu 50 de lei! 
pun si eu 70 de lei ![]()
total 120 lei