Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 13
buli spune:
Adi, saptamina asta is la tara la parinti
ei sint in vacanta si eu stau aici ca sa le tihneasca, sa nu streseze ![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI CONSTANTINI SI ELENE !
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata plina de iubire,flori si dragoste !

Adi,eu sint Cristina
!
Am primit mesajul si am luat legatura cu Anca!Pupici si spor la tot ce v-ati propus !Regret ca nu va pot fi alaturi,dar am multe probleme si la serviciu,la scoala si la gradi,cu serbarile ,pentru ca sint in comitet.Multumesc pentru tot ce faceti !
g_ioana spune:
salutare fetele
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
Ma inscriu si eu in campania pentru 1 iunie,cu banuti si orice hotarati.
ghinetz spune:
Buna
M-a emotionat si pe mine mesajul celor de la Fundatie. Trebuie sa ne organizam cumva sa iasa totul bine. Ar fi super ideea lui Adi, sa mergem acolo cu un meniul de la McD (in ideea ca au si o jucarie, nu ca as fi fan), cu ceva baloane, cu pachetele cu hainute si jucarii. Si eventual o iesire in Botanica. Eu azi primesc raspuns de la Stanley, sa vad cat ne-ar ajunge o "mini-petrecere" cu 20 de copii, cu o pizza si un suculet, nu? La Chitibus nu am ajuns, ca de dimineata umblu pe la medici. Am sa caut un nr de telef. sa vad.
Anca, sa-ti traiasca gainile. Lasa, ca le dovedesti tu pana la urma....
ghinetz spune:
Nu am gasit nr de la Mini Club Super Chitibus. [:(}. Poate maine sa ajung, daca e cineva dimineta acolo.
herra spune:
dar mancarea de la McDonalds se raceste pana acolo si nu e buna rece...
si tb comandata din timp, probabil va fii aglomerat.
si acum pe langa subiect: targul de textile de la sala polivalenta incepe de azi sau de maine?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ghinetz spune:
Am vb la Stanley. Eu am fost acolo si mi se pare ok. Am fost, e drept, asa, la joaca asta iarna, cand nu mai stiam ce sa fac cu picii in casa. Ei, ce mi-a transmis domnul respectiv:
(preturile sunt de copil)
14 lei 2 ore de joaca
3 lei pizza
2,5 lei suc (0,5 Cappy)
daca mai vrem ceva, in fuctie de ce bani strangem, preturile sunt www.stanleypark.ro/petrecere.htm" target="_blank">aici
Un animator sau un clovn...100 lei.
Daca ne limitam doar la atat...ajungem cam la 480 lei in total. (La o mica negociere, am ajuns la 19 lei de copil
)
Ideea e ca au liber doar pe 2 iunie. Pe 1 mai au doar intre 2 si 4, cam dificila ora... Ei...ce ziceti? reusim sa adunam atatia bani? Si in plus sa venim noi cu hainute si jucarii la ei la gradi chiar pe 1 iunie...
Eu zic sa nu ne mai lungim, sa avem obiectiv clar ca sa stim pe ce ne canalizam.
ghinetz spune:
Herra, nu stiu sa-ti raspund, desi ma streseaza la maxim masina cu anuntul, mai ales cand trece prin fata geamului de la camera in care imi doarme micutul. 
Chiar...ne e enervant, nu e terbil de enervant sa ne polueze fonic astia cu targurile lor? Cu panarama aia de-i zic CIRC? Si sa nu mai spun de "circul" ala de-l numesc campanie electorala? mai ca m-as plange, da n-am cui. Vorba poetului: "jelui-m-as si n-am cui/jelui-m-as codrului" (nu ma intrebati daca exista vreun poet care sa fi scris asta...ca nu mai stiu 

)
Asa...asta am uitat sa fac: sa multumesc pentru urarile adresate fiului meu. (bine, nici ta-su nu mai stia de ce ii zic eu LA MULTI ANI azi) si sa felicit si eu toti Constantinii si Constantele (una, dar draga tare mie 

) si toate Elenele. (Carmen...nu te stiam si Elena...bem pentru azi pe 30 in excursie, da?) Si un LA MULTI ANI special lui Bogdan, iedul cel mic de GabiArama care azi implineste 2 ani!!!! 

buli spune:
dar oare n-ar fi mai bun un catering (cu gratar si piure de ex) si un tort )ca doar e ziua lor!) dupa gradina botanica?
e mai sanatos as zice.
sint cam sucita, nu?
dar ma gindesc ca jucarii o sa le ducem de-or sa aiba toata saptamina ce descoperi, iar in sere de ex cine stie cind au ocazia sa mearga?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ghinetz spune:
Buli...si unde sa servim gratarul? Ai cumva speranta ca pe banci in Botanica? Sau poate pe iarba? Oho!!! Stii ca esti inca in Ro, nu?