Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)
Raspunsuri - Pagina 19
shasa spune:
Ce ma faceti fetelor....Am reusit si eu sa intru putin si incerc sa recuperez din ce s-a scis la scutecele. Multumesc tuturor celor care si-au amintit de zua lui Petru si i-au urat la mai multe lunite. Acum ma intorc la recuperat.....
Incerc sa pun pe contul comun o pozica cu mine si indienii mei--toti 3-- cand am iesit prima data la plimbarica in formatie completa![]()
Florin
Theodor
Petru
shasa spune:
Adevarat ca nu-i o poza prea reusita....este facuta cu telefonul...dar asa...ca idee..sa vedeti cam cum arata capra cu trei iezi
Bebe petru este in port-bebe
Florin
Theodor
Petru
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Trebuie sa-mi laud fata !!! ![]() ![]() Mai nou doarme seara de pe la 23 pana dimineata la 5 sau chiar 6 si atunci ma trezesc ca o aud cum isi suge degetul mare si nu mai plange cum eram obisnuiti !!mananca titi si doarme pana pe la 08.30 cand servim masa din nou dar doar o gustare si apoiu somn pana pe la 11; apoi cand iesim afara pot sta si cate 3 ore ca doarme non stop ; si pe langa toate astea de cand a mai crescut ( avem 2 luni + 1 sapt) adoarme singura in patut molfaind la degetel ![]() Nu-i asa ca am o fetita de nota 10?!! ![]() Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
NOVUS tare mandra mi-s de nora mea...asa de cumintica

Florin
Theodor
Petru
shasa spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Fetelor, nu stiu daca m-as putea apuca de sala... Joi e o luna de cand am nascut... Nu atat de mers la sala ma intereseaza, cat de mers la piscina ![]() Aris, am priit mesajul! Repara repede netul si hai inapoi! ![]() Sasha, m-am gandit eu ca "indienii" sunt de vina pt lipsa ta! ![]() Mami de Brisuca frumoasa, 16.04.2009 gia |
GEORGIANA
ca te-ai gandit la mine si indienii meiFlorin
Theodor
Petru
poohy spune:
| citat din mesajul lui Manuela77 [brOfff poohy imi pare tare rau sa aud ce probleme are Mihnea cu bubitzele. Doamne ajuta sa treaca repede si sa nu va mai supere. Tu de unde stii ca productia de laptic e slaba? Ai muls si ti se pare insuficienta productia? Plange bebe de foame? Eu cred ca de multe ori ne facem noi griji degeaba si in realitate laptele e suficient. Am citit niste articole interesante pe tema asta...daca le gasesc ti le trimit. |
merci
Sper si eu sa treaca, tot sustin ca Manu a avut bubite mult mai urate, numai ca nu a avut pe umeri si spate...Stiu cu laptele pt ca plange de foame (tare urat face) - tb sa ii dau completare - si dupa masa ma mulg de fiecare data si mai scot numai 5-10 ml in general, rar 20 sau 30. Asta este...
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
shasa spune:
| citat din mesajul lui rivali buna fetele! nu am mai reusit sa scriu cateva zile deoareca Vlad are pneumonie. Simt ca innebunesc! Este a treia in ultimele 6 luni. El nu face rosu in gat, bronsita el trece direct la pneumonie. Dr mi-a recomandat sa-l separ complet pe bebe de Vlad? Dar cum sa fac asta, cand eu sunt singura cu ei toata ziua? Mamici care aveti 2 copilasi voi cum procedati? Vreau si eu sfaturi.Shasacred ca tu ai fi cea mai in masura.Tu ai cea mai mare experienta(parca) Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746 |
RIVALI abia acum am vazut mesajul ca nu prea mai am timp sa intru. Imi pare rau sa aud ca ai asa probleme. Cand apar astfel de "belele" noi ii separam. Cel sanatos se duce la bunici iar bolnaviorul ramane acasa. Daca ai avea cumva o solutie.....nu stiu ce sa iti spun. Sper sa reusesti sa salvezi cumva situatia si sa nu se imblonaveasca si bebe Stefan. Probabil ca nu ti-am fost de prea mare ajutor
dar eu ti-am spus cum procedam noi in caz de boli mai srioase.
si multa sanatate
Florin
Theodor
Petru
shasa spune:
| citat din mesajul lui Raaluca AYALA ma bucur ca ati petrecut ziua mamicilor de ingerasi asa. ![]() Simonamami, Rivali insanatosire grabnica la baietei. ![]() ![]() Simina , buna ideea cu intalnirea(Gigelica ). Si noi vrem sa ajungem acolo si asa vom face. Speram sa nu apara ceva care sa ne dea planul peste cap. Mai vb si daca vin mai multe fete ar fi dragut sa ne intalnim.Eseea ai perfecta dreptate cu sucul de morcovi si alte tampenii date la bebelusi. Am si eu o intrebare la fetele care ati nascut mai demult. A pus cineva steril;et mirena? Ma bate gandul sa o fac dar peste cateva luni... si Da, mai vreau si eu un bebe! Peste 3 ani... Chiar si tati mai vrea (el, saracu', cred ca trage nadejde la un baietel ) Sasha, multe pentru tine si indienii tai!Eu te astept totusi in schimbul 3/ tura de noapte ... Esti sefa de tura! Raluca, mamica de Lena |
RALUCA nici acum nu ma culc mai devreme de ora 2 noaptea dar acum mai fac ordine prin casa...mai fierb niste biberoane dupa ce adoarme gasca de indieni. Sper ca in curand sa pot intra si eu mai des

Florin
Theodor
Petru
ramona7575 spune:
Novus, Ilinca, Chantonel ... in legatura cu alunitele mici de pe gat sau alte parti ale corpului... am si eu cateva si cunosc un remediu pt.ele numai ca este cam costisitor.
So, se ung alunitele cu zeama de la rostopasca, aceasta are rol de ardere a alunitelor f.mici cum sunt ale noastre (de cel putin 2-3 ori pe zi). Eu am folosit acum cativa ani pt.2 negi de la sub-brat si au cazut in 3 zile.
Acum 2 zile am folosit pe gat, din pacate am uitat sa ma spal iar cand am pus pe bebe sa regurgiteze s-a atins la gurita si nu stiam de ce urla bietul copil 

...

Lena
Alexandra (03.03.09)