Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ANAMARIAME, sper ca ti-a trecut blues-ul. Oricum, voi sunteti mai mici, aveti inca timp sa va recalibrati. Pana la urma noi am schimbat perspectiva: in loc sa ma plang ca haleste NAN in prostie zic bogdaproste pentru fiecare zi in care ii mai dau cate ceva de la mine. Atitudine pe care o recomand cu caldura :) Cat despre ragade, iti recomand o discutie cu Shasa, si pe mine m-a ajutat mult
Acum suntem in stadiul in care sta cam 10 min la san (la amandoi, in total 10 min), apoi urla ca mai vrea, vine biberonul si papa inca vreo 150-170ml Si am ajuns la 4 mese pe zi.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

PS. Am mai bagat cateva pozici la semnatura

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Ma bucur sa aud ca ti-am fost de folos. Stiu cat conteaza sa fi inteleasa in momentele alea

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974
ce melodii ati folosit pe fundalul CD-ului, daca ati folosit !?

Am sa caut si iti trimit.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Gata fetelor ma retrag...nu am apucat sa recuperez tot capitolul...oricum mai am si primele doua de citit....dar sper ca in curand sa fiu la zi si sa ma "conversez" cu voi. Va pupic pe toate

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

MONICA voiam sa iti multumesc inca o data si pe aceasta cale ca te-ai gandit la mine si m-ai sunat sa vezi ce mai fac atunci cand am lipsit "nemotivat" de la semnat condica. Te pup si sa iti pastrezi intotdeauna sufletul asa curat cum il ai acum.

Gata acum chiar fug ca altfel de face scrum masa de seara

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetelor, am si eu o rugaminte la voi...daca poate sa-mi ofere si mie o informatie ... dintre mamicile care dau bebeilor lapte praf...Cam cat va duce laptele praf pe luna, daca si-a facut cineva vreun calcul?Nu de alta, dar ma gandesc sa reincep serviciul si mie teama ca va fi nevoie de lapte praf...sa cantaresc toate posibilitatile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uof si vai, deci alunitzele alea ticaloase chiar nu vor disparea de la sine? Eu imi faceam sperante, ca v-am zis ca una, maricica, de la subratz, a disparut ca prin farmec cand eram gravida, de pe o zi pe alta. Mie mi-e frica sa fac ceva tratament dupa ureche, stiu ca alunitele ar putea avea potential cancerigen...poate-oi merge la dermatolog cand o sa am timp.
Anamariame, deci tie ti-au facut anestezie locala, sau ceva de genul asta. Mie totala si abia am asteptat sa mi-o faca, sa scap de contractiile alea horror, imi venea sa le zic sa-mi dea cu ceva in cap, numai sa adorm. Si cand m-am trezit singurul efect a fost...nasul desfundat complet (imi fusese infundat in urma unei raceli anterioare), nici vorba de greatza sau dureri de cap.
Oare Leeloo ce mai face? Si inapreda? (sau am mai intrebat?!). Si tocmai vroiam sa o dau disparuta pe Petra.Tudor, dar vad ca a reaparut
Si eu beau ceai de anason si mai nou si de chimen; cel de anason chiar are un gust bun! Chiar am vrut sa va intreb ce-i galactogilul? Si galaforul? Traiam cu convingerea ca-s ceaiuri, dar la magazinul cu produse naturiste nu aveau. Am intrebat si la o farmacie si nu aveau nici nu stiau unde as putea gasi. Nu-i vorba, ca la mine anasonul are efect, imi vin rauri de lapte (si miere) dar eram curioasa si de galactogilul asta, poate candva voi avea nevoie.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

claudela, bebele meu (nascut in aceeasi zi cu fetita ta ) mananca cam 2 pachete de 600g pe saptamana. Nu stiu daca preturile la lapte praf sunt cam la fel ca aici, asa ca nu ma pronunt asupra pretului.

7 saptamani si 4,7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu nu apuc sa scriu, dar va citesc zilnic, asa ca tin in mare minte cam ce s-a discutat, dar nu mai stiu exact cine ce zicea .

Gaza, temperatura se ia la copiii asa mici numai rectal, asta e cea relevanta. Normalul e de 37°C. Nu stiu sa-ti spun exact de la cat e febra (in cartea termometrului scrie ca pana la 38 e temperatura normala, aici la cea masurata rectal ma refer, pe internet am gasit ca ar merge si pana la 38,2), stiu numai ca 37,6 nu-i febra. Nu cred ca te-am ajutat prea mult.

Olga Tarziu a mai scris in ultimul timp?

7 saptamani si 4,7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
voi v-ati facut invitatiile pt botez? vreau si eu va rog o sursa de inspiratie.

Ups! Bine ca ziseshi! In seara asta ma pun pe capul motanului si nu-l las pana nu terminam invitatia aia! Ca mai e o luna pana la botez si noi o tot lunjiiiiiiiim si nu trimitem invitatiile!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CAPITOL NOU

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput