Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Raaluca, pentru ragade am folosit deja fara mare succes 2 tuburi de garmastan, lanolina pura, o crema facuta in farmacie pe baza de lanolina, neopreol, baneocin si plante de aloe vera lipite de sani. Aaa, si apa termala intre. Ranile nu s-au vindecat inca Stiu ca e o legatura stransa intre cerere si oferta, dar ranile astea ma impiedica sa tin bb la san foarte des, chiar ma tem sa nu se inrautateasca situatia, tinand cont ca a trecut o saptamana si cateva zile si nu s-au vindecat.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
eu am auzit ca secretia lactata tine de receptorii aflati la nivelul sanilor si de vointa lu bb!
daca bb vrea, si lucreaza un pic lapte va fi
binenteles ca apa si papa din alimentatia mamei conteaza
iar odihna si increderea in laptele productie proprie conteaza
eu il alaptez la cerere- la 2 sau uneori 5 ore
si eu am avut ragade la 1 san s cand sugea bb imi curgea sange, ca sa nu mai zic de durere
dar am folosit garmastan la greu- m-am uns si inainte si dupa supt, iar la sanu cu ragade m-am muls cu pompa in timp ce bb sugea la celalt san, iar laptele obtinut am incercat sa il dau cu seringa (de 10ml fara ac binenteles) sau cu lingurita de bb
succes
si multa rabdare

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

Deci..sa o iau cu inceputul: Giulia mea de ceva timp si-a descoperit manutele, de fapt pumnul si se incapataneaza sa il bage pe tot in gura!spre disperarea mea care tot incerc sa-i bag suzeta in gurita!

Ana-Maria: nici eu nu prea reusesc sa.i scot aerul bebelinei mele, a mea daca ragaie, ragaie la inceput..poti sa o tin eu dupa aia pe umar si toata ziua ca nu scoate nimic....nici eu nu stiu daca e bine sau nu.Colici avem in masura decenta..nu stiu daca are legatura cu scosul aerului!!!

Eu am nascut de 2 luni si inca mi se mai cunoaste linia nigra si burtica tot uratica e , parca s-a mai luminat putin...dar speram sa redevina la forma initiala !

In rest ...ma consider norocoasa...fata mea doarme de la 10 pana la 3-4 dimineata, mananca si se trezeste iar la 7 si apoi mai doarme pana la 9.Ziua cateodata doarme si dupa-amiaza, azi a dormit 3 ore...e bine si asa!!!

Va pup...ne pregatim de o iesire la plimbare!!!

Poze noi la semnatura( cred)

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

Mergi la inceput

si tudor are colici
folosim sab simplex- nu stiu cat de eficient
speram sa ajute

ps- eu deja am folosit 4 tuburi garmastan

succes tuturor

Mergi la inceput

va rugam daca se pote sa ne treceti si pe noi in listuta
mutumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Anamariame si noi ne chinuim cu scosul aerului. Cand nu vrea si nu vrea, il pun 2 min in payut si apoi il ridic si scoate imediat.

rnico bine ati venit

Cu o gramada de alunite am ramas si eu. De vergeturi nici nu mai zic...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Fetelor uitati ce am gasit, citat:

Sa nu suplimentati suptul cu lapte praf sau ceai (multi copii si daca au supt bine, mai accepta si un biberon de lapte praf, aceasta neînsemnând ca le-a fost foame!!)

Raaluca, gand la gand!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

O poveste despre siguranta copiilor in masina!!!

Scoica sa traiasca!

http://adrabell.blogspot.com/2009/05/trezeste-te.html

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Mihaelacg, ti-am trimis PM cu idei pt invitatii.

Legat de pastrarea laptelui (intreba cineva mai devreme), eu il pun in frigider in sticlute separate cateva ore, apoi il amestec (ca nu stiu unde as strange atatea si nici de unde sa fac rost). Daca nu il folosesc in 24 ore, il pun in congelator. Am mai pus si rece din frigider, peste cel congelat. I-am dat de cateva ori bb-linei din congelator (de fapt mama si sotul - ca eu eram plecata), si supliment mai ales seara cand nu prea ii ajunge. Pana acum nu vad nici o schimbare, deci cred ca merge si amestecat, numai sa fie la aceeasi temperatura.

Si eu am ramas cu alunite, si culmea: am o linie neagra mai mult maro), dar mi-a aparut dupa nastere .

Si bb-lina mea a inceput sa nu mai dea aerul afara. Inainte o tineam ori pe umar, ori pe picior si nu erau probleme. Acum o mut si asa, si asa si degeaba.

Fetele care ati facut botezul, ce melodii ati folosit pe fundalul CD-ului, daca ati folosit !?

Sophia a reusit sa raceasca iar (a avut grija Gabi sa-i dea niste mucisori si ei), tuseste din cauza mucisorilor, dar nu a facut febra. Si cred ca din cauza asta a dormit destul de bine intre supturi, si s-a si saturat numai cu titi. Deci cutia de Nan inceputa pot sa uit de ea.

Legat de ROTARIX, eu o sa il fac la recomandarea dr. - ea are un nepot de-o seama cu Gabi si mi-a spus ca a ajuns cu el la spital cand era bebelus ca nu stia ce sa ii mai faca din cauza unei diaree f.f. severa. Asa ca o sa il fac acum la 2 luni, odata cu cele gratuite.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Mihaelacg,am uitat sa-ti spun - modelul invitatiilor/cardurilor de masa cu bb in partea stanga se poate personaliza cu poza bb-ului tau - eu asa le-am facut.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).

Mergi la inceput