FIV 223
Raspunsuri - Pagina 5
ingeras26a spune:
Pen, felicitari! sarcina usoara si bb sanatos!
Kora, cum iesi in curtea interioara, o iei la stanga si acela este corpul B. Poti sa intrebi pe cineva, ca te indruma. Urci scarile (2 etaje cred) si gasesti un asa-zis cabinet de 1x2 mp undeva in stanga cum urci scarile.
Bafta multa tuturor care sunteti in focuri.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Daca se mai intreaba cineva ce se intampla dupa transfer la 72 ore sau 5 zile, uitati mai jos (engleza):
This is what happens in a 3dt :
1dpt ..embryo is growing and developing
2dpt... Embryo is now a blastocyst
3dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
4dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
5dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
6dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
7dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
8dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
9dpt...More HCG is produced as fetus develops
10dpt...More HCG is produced as fetus develops
11dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on
HPT
This is what happens in a 5dt :
0dpt... Embryo is now a blastocyst
1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
5dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
7dpt...More HCG is produced as fetus develops
8dpt...More HCG is produced as fetus develops
9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on
HPT
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
mihaele spune:
Pen felicitari sarcina usoara si la termen reusita ta imi da sperante si incredere.
Puisori dragalasi
KoraPop spune:
Am primit si eu rezultatele Estradiol 274,6 si progesteron 0,336.E tare mic estradiolul ,sper sa creasca...d-na dr. a spus ca se asteapta la 2-3 ovocite,dar important e sa fie bune....sa patesc ca si PEN si as fi fericita....!Pe de alta parte dr. Cocei a spus ca se poate lua orice in stimulare daca nu e pe baza de hormoni,deci ospen pot sa iau linistita.
ingeras multumesc pentru informatii!Cum esti?Simptome?Ai pregatit caruciorul pentru gemenasi?
Va pup ,ma duc sa ma odinesc un pic,maine am eco la prof,poimaine ma duc la psiholog,rasp[oimaine analize de progesteron,estradiol si lh si tot asa.........
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
lilianaFi spune:
Ciao
...Kora...am vazut ca te pricepi la an.hormonale:dupa 5 zile de puregon progesteron:0,5ng/ml..estradiol:245 pg/ml..eu pina acum nu am stiut ce val.am avut la celelalte fiv-uri pt ca nu-mi spunea dr nimic chiar daca intrebam...ti se par OK???...foliculi: 7 intre 7-12 mm...iar endometru de 4 mm...cam mic...tu cum esti...???...astept raspunsul dr.belg sa vad ce modificari aduce tratamentului..daca nu il modific eu...astept vesti bune de la tine...eu sint cam trista...
...numai bine tuturor!!!
ingeras26a spune:
Kora, n-am nici un simptom, iti dai seama, este muuult prea devreme. Cf celor postate de mine, de-abia maine are loc implantarea si de sambata incepe sa se secrete hcg :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
blue_flower spune:
Kora, l-am intrebat si eu pe prof ref la raceala mea, la faptul tusesc si am nasul infundat. Si a zis ca e ok, nu am febra, deci nu e cazul de antibiotic, ca e indicat sa iau Redoxon - vitamina C in doza concentrata.
Ref la analize, si eu sunt nitel debusolata, mie nu mi-a raspuns nimeni la cat de mare e estradiolul meu - 700 si ceva, si progesteronul e 0.580. Si azi am aflat ca am 6+5 foliculi si endometru 12mm.
O fi bine?
pen spune:
Multumesc mult KoraPop, Dana bebe, ineras26a, mihaele, alina iulia, etc.pentru urari si sa stiti ca va doresc la toate fetele sa vi se intample ce mi s-a intamplat si mie!
E o stare de "plutire", e asa de frumos, va doresc sa treceti toate prin ce trec eu acum, mai ales ca nu am returi si alte neplaceri, doar 6 k in plus din vina mea si sutiene mai "pline".
KoraPop, pentru tine am un and bun in plus si un "feelin" ca FIV-ul asta va fi cel cu noroc. Si nu stiu ce influenta are zodia, dar cam am presimtiri care se adeveresc. M-ai incurajat cand scriam la "Pacientele ravi si opti ale dr T" si vad ca lupti in continuare. Asta e important!
Vreau sa-ti dau un sfat, daca accepti: nu te descuraja ca ai ovule putine, ca-ti transfera embrionii dupa 24 de ore etc., te ro! Eu am fost in rezerva cu alte 4 fete care au avut productie considerabila si si-au permis sa meara pe transfer de blastocisti si se uitau cu compatimire la mine, cu amaratii mei de 2 embrioni transferati la 24 de ore. Si soc, numai eu am avut rezultat pozitiv. Cred ca statisticile nu mint, dar conteaza ffffffffffff mult starea de spirit, optimismul si incurajarile celor de lana tine. Eu cred ca am imbatranit 5 ani cu andurile mele de "daca nu...", dar sotul meu a intinerit, el nu a crezut nicio secunda ca nu se va intampla, m-a sustinut continuu.
Ma ro pentru voi la DD! Sa stiti ca nu sunt vreo credincioasa, dar de cate ori m-am andit intens si mi-am dorit ceva din tot sufletul, DD mi-a dat, nu m-a dezamait niciodata.
Fiti optimiste si invatati din jur numai ce este bine, nu va lasati influentate de vestile proaste!