FIV 223

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor

Dupa cum se vede si la semnatura in martie am facut un Fiv, din pacate nereusit , dupa 3 zile de oprirea tratamentului cu utrogestan a venit cm. Acum am 45 zile de la acest ultim cm . Am facut n-spe teste de sarcina , toata negative.
Voi ati avut intarzieri asa mari dupa fiv?

OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Maria felicitari sarcina usoara si la termen.
Dragele mele va rog sa ma ajutati si pe mine mie mi se pare ca eu am FSH-ul sub limita nu ma pricep la analize.Am sa merg luna asta sa le repet in zi 2.
TSH 1.2943
Estradiol: 34 faza foliculara:21-251
mijlocul ciclului:38-649
faza luteala:21-312
menopauza:<28
menopauza HRT:<144

FSH 2.93 faza foliculara:3.03-808
mijlocul ciclului:2.55-16.69
faza luteala:1.38-5.47
menopauza:26.72-133.41

LH 3.33 faza foliculara:2.39
mijlocul ciclului:9.06-74.24
faza luteala:0.90-9.33
menopauza:10.39-64.57
Va multumesc frumos

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

alina_iulia,saru'mana!

10+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Felicitari Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Maria!!! Te astepatm la Odisee . Eu am avut la 10 ziel de la ET cu blastocisti hcg 444.
Stefy, si la mine s-a intamplat sa am asa dereglari dupa FIV nereusit. Oricum data viitoare iti va veni la 30 si ceva zile si tot asa in cateva luni se regleaza.

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Felicitari Maria.

Kora sunt cu ochii pe tine.

toate inhibatele, stimulatele si in asteptari.

Doris 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Multumesc Moniland pt raspunsul.
Incepusem sa intru in panica ...ce se intampla de nu mai vine.

OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

Buna fetelor!
N-am intrat niciodata la subiectul vostru, dar va citesc zilnic din iulie 2008, de cand am aflat ca sinura mea sansa sa am un bebe este FIV. In primul rand vreau sa va multumesc ca existati si ca mi-ati raspuns la 1000 de intrebari, in special, ii multumesc prietenei mele de suflet, NUSY.
Nu am scris pana acum, fiindca imi era mult mai comod sa va citesc si sa caut raspunsuri la intrebarile mele si mai era si faptul ca la varsta mea, 38 de ani, nu aveam prea mari sperante, plus faptul ca la analize imi iesea mereu ceva in nereula mie sau sotului.
Oricum, ce vreau sa va spun este ca dupa ani de chinuri, operatii, tratamente etc. SUNT INSARCINATA in 10 saptamani!
Pe 01.03.2009 a fost UM, apoi a urmat tratamentul cu 1/2 fiola de Diphereline si 150 ui de Pureon, zilnic, pana pe 16.03 cand am facut Prenyl-ul, apoi pe 17.03 a fost punctia. Au rezultat doar 2 ovule, a doua zi am aflat ca s-au fertilizat amandoua si pe 19.03 a fost ET-ul, cu dl. prof. Marinescu si d-na Cocei. Au fost transferati ambii embrioni, dar s-a prins doar unul. Nici acum nu-mi vine sa cred si ii multumesc zilnic lui Dumnezeu.
Am vrut sa va spun asta, fiindca eu cred ca se poate la orice varsta (aproximativ), daca perseverezi. Eu am fost O NOROCOASA, fiindca mi-a reusit de la primul FIV, dar sunt siura ca o sa reusiti toate la timpul vostru!
Va doresc numai bine si Dumnezeu sa va ajute pe toate, asa cum m-a ajutat pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

pen FELICITARI!!!!Mie personal imi dai muuulte sperante....Sarcina usoara si bebe sanatos!!!

maria.m FELICITARI si tie!!!!!Sarcina usoara si bebe/bebei sanatos/sanatosi!

DORIS totul e ok cu voi?

ralucapaun multumesc mamica graviduta!

blue flower totul e foarte bine la tine!Bafta in continuare!

Fetelor spuneti-mi unde o gasesc pe d-na psiholog la Giulesi?Avem programare joi la ora 10.Zicea de pavilionul B ,etaj II.Care e pavilionul B?

Eu astept rezultatul de la analizele facute azi:progesteronul si estradiolul.Mi-am facut si un exudat faringian ca ma deranjeaza ceva in gat de cateva zile,nu stiu ce e ca nu e gripa sau raceala;am luat strepsils,cate un paracetamol ,dar nu a trecut.Taica-meu care e medic a zis sa iau ospen ,credeti ca pot lua acum in timpul stimularii?Ca pana vine rezultatul peste vreo 3 zile eu nu mai am rabdare....

toata gascaaaaaaaaaaa!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Pen - multumim ca ne-ai scris, mai ales cu o veste asa de buna.
Felicitari sa ai un bebe frumos si sanatos!

Mergi la inceput